Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Gość przestańcie wreszcie wszędzie
w ramach protestu wydłubie sobie oczy jak Edyp :classic_cool:

"problem w tym że gdzie nie kline to jakaś pie**olona oferma wyskakuje ze swoją zyciową filozofią. załóżcie sobie jeden temat i piszcie te same zdania do końca świata zamiast na każdym innym. " A ja mam w dupie twoje problemy ty ludzkie ścierwo. Idź i zdechnij.

chodzi ci podszywie ten edyp po głowie widzę :D podpowiem ci pewnie masz kompleks edypa i stąd te durne tematy i podszywy bez polotu. mamusia ci wszystko wynagrodzi :D

Gość IMO13861
Argen "IMO, a ty coś robisz w tej sferze?" Swatam! Wiesz, altruizm i te sprawy - trzeba się czasami poświęcić. :P Tak! Poświęcić się Drabino! Nawet jeśli to oznacza porażkę z Lucyną. :D

Gość buahahhhahhaa
. Zapomnij wreszcie o cynizmie, bo Kot wiecznie żyć nie będzie. " dobre :D:D

"To może zeswatamy Drabinę i Darkera, zamiast gadać ciągle bez sensu? " a może zeswatamy IMO i Lusiunię? :P ile Lusiunia ma lat? 30? 40?

wiem to z własnego doświadczenia bo moja wynagradzała mi co noc aż do 40, mojej a nie jej, bo potem kupiła mi zonę z Tajlandii i kazała zostać mężczyzna :classic_cool:

"Nawet jeśli to oznacza porażkę z Lucyną." Uuu nawet Luśka Cię nie chce, to dopiero musi być cios, zwłaszcza w takie małe Skrzacie ciałko. Dobrze Ci tak, za bardzo pyskujesz, a powinieneś być posłuszny jak pies. :)

toście się wykazali ripostą. nie dziwie się że nieudacznicy z was. głąby mają w zyciu ciężko ale moglibyście się chociaż kultura wykazać i nie śmiecić wszędzie. jak ktoś będzie chciał o waszych kompleksach poczytać to wejdzie na jeden z setek waszych tematów i poczyta. teraz mam wrażenie że wszędzie traktują was jak śmieciarzy.

Gość żaba ma rację IMO
powinien dla wprawy puknąć lussesitę :classic_cool:

Gość buahahhhahhaa
Windsor lucyna ma przed 4o

Gość Luska ma dobrze po 37
:O:(

Gość IMO13861
Argen "To się nie zdziw jak przyjdą reklamacje" Reklamacji po rozpakowaniu towaru nie przyjmuję. :classic_cool: Zielona Żabo. Czyżbyś miała wątpliwości co do przysłowia, iż kobiety starzeją się jak wino? :P

"głąby mają w zyciu ciężko ale moglibyście się chociaż kultura wykazać i nie śmiecić wszędzie" Dwa nasze tematy tak ci przeszkadzają? Zajmij się czymś konkretnym. "teraz mam wrażenie że wszędzie traktują was jak śmieciarzy. " Akurat to śmieciarzami jesteśmy wszyscy.

Gość koty żyją i po 20 lat
a potem sprawi sobie nowego :classic_cool:🖐️ Da dziewczyna radę a po 40 złapie sobie 20 letniego prawiczka :classic_cool:

pokaż mi dwa na których was nie ma :O

Gość czy to nie luśka umówiła
się z prawiczkiem i kropką na sex? Potem z tego nic nie wyszło bo mu nie stanął, wydało się na forume i odszedł?

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Dobrze Ci tak, za bardzo pyskujesz, a powinieneś być posłuszny jak pies." A jednak. Kot się starzeje, hormony buzują i niedługo trzeba będzie zwierzaka zmienić. ;)

Gość imo bierz lucyne poki jeszcze
sie toba interesuje,na starej piczy dobrze sie cwiczy

Gość wiesz czemu
"Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn" bo im wyszło bokiem zycie z wami

Gość IMO13861
"koty żyją i po 20 lat a potem sprawi sobie nowego Da dziewczyna radę a po 40 złapie sobie 20 letniego prawiczka" My nie tolerujemy tutaj nienawiści. A Ty ewidentnie nienawidzisz młodych, niewinnych Prawiczków. :P

"czy to nie luśka umówiła się z prawiczkiem i kropką na sex? Potem z tego nic nie wyszło bo mu nie stanął, wydało się na forume i odszedł?" No proszę jaka krewka ta nasza Luśka. :)

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "No proszę jaka krewka ta nasza Luśka." Innymi słowy - jest jeszcze nadzieja! :classic_cool:

Gość ona podrywala komika
lucyna jest juz po 40

Gość komika podrywały wszystki
po to w końcu wolny prawnik a nie prawik był :classic_cool:

"czy to nie luśka umówiła się z prawiczkiem i kropką na sex? Potem z tego nic nie wyszło bo mu nie stanął, wydało się na forume i odszedł?" buahahahahahah :D biedny kropka. pewnie ma traumę na zawsze :(