Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmo

przeszkadza mi w moim facecie to że jest strasznie religijny

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
czy rodzina jest normalna to ci moze latac ale jak gosciu jest taki mocno religijny to moze bedzie chcial cie rznac tylko wtedy jak nie bedziesz miala ochoty albo tak jak nie lubisz czy sie brzydzisz. fanatyczne katole tak maja.

Gość Mono123
"a na plebani wiem co sie wyrabia bo u mnie to samo jest" Ehh daj spokój, z kościołem nie masz nic wspólnego a wiesz wszystko co się tam dzieje. p.s. Wogóle oboje wiemy i paru jeszcze ludzi się domyśla zapewne po co sprowokowany jest ten topic.

Gość Ader
Przemierzam Pola Lasy: O, jak znalazł :)

Gość problemmo
po prostu nie wiem jak to wypersfadować że kiedy ja nie chce iśc do kościoła to nie idę dla mnie niedziela bez kościoła to też niedziela u niech niedziela to z kościołem tylko i wyłącznie to takie dziwne? Wy też tak chodzicie regularnie do kościoła?

Gość problemmo
mój tato był sanitariuszem i często na plebanie jeździł z alkoholem bo tam libacje były, więc stąd wiem

Gość Ader
"mój tato był sanitariuszem i często na plebanie jeździł z alkoholem" Księdza rozpijał?

Gość Ader
Horacy von Cycek: Może sięzaprzęgnąć w roli felietonisty u Urbana albo u palikociarni. Zarobisz trochę grosza.

Gość Horacy von Cycek
podszywie, NML to pierwsze litery miasta , o nazwie składającej sie z kilku wyrazów,. a wiec Nowe Miasto Lubawskie.

Gość problemmo
nie rozpijał, dowoził ...

Gość Horacy von Cycek
wódeczkę można pić nawet w post, bo to przecież nie tłuste....

Gość problemmo
ten topic wyszedł jakiś chaotyczny może ktoś coś odpowie na temat

Gość Horacy von Cycek
i żebyś wiedział, że parafia z wklejonego zdjęcia to kościół farny p.w. św. Tomasza Apostoła i jest właśnie w Nowym Mieście Lubawskim

Gość Ader
Do tematu: Ale co Ci dokładnie nie pasuje w jego religijności? No bo przeciez do 10 przykazań Twój chłopak ma stosunek wybiórczy. Jest katolikiem na pół gwizdka. I co bys chciała: by przestał całkiem praktykować? No co byś chciała?

Gość problemmo
no chodzi mi o to że ja to przy Nich taki antychryst jestem ani do kościoła nie chodzę ani nic w ten deseń ja nie wiem czy my się nie pozabijamy kiedyś przez to przestraszyłam się jak w takim nowoczesnym domu takie staroświeckie jakieś obrazy krzyżyki i inne cuda wianki

Gość Horacy von Cycek
to prawda podszywie, widziałem ten kościół dwa razy, raz nie bardzo, bo mi becik przeszkadzał a drugim razem , raczej nie chciałem pamietać, a świadectwo chrztu probeszcz mi przesłał pocztą, bo był zbyt zajęty, musztrowaniem kleryków i panienek z oazy.

Czytajac wypowiedzi autorki nie moge sie oprzec wrazeniu, ze mamy do czynienia z prosta materialistyczna dziewoja o zacieciu poganskim. Wsjo rawno, byle micha pelna!

Gość powinnas sie cieszyc
ze tylko co niedziele chodzi, a nie codziennie bo i tacy są a z seksem chce czekac do ślubu?

Gość Ader
No, ta PPL jak ją nazywasz to chyba tylko gada. "PPL" jak nie wyglądasz jak starszydło i lubisz nosic spódnice od czasu do czasu to ja Cie na randkę wyciągnę :) Może kilka słów o mnie: Lat tyle ile napisałem, 1.8m, pracuje w nauce, stać mnie na piwo, hobby: rozwalanie innych facteów po macie.

Gość a bo to...
taaa.... położą Cię na stole ofiarnym i zamordują, wypiją Twoją krew a potem zakopią w ogródku głupiaś straszliwie

nie rozumiem co ci przeszkadza :) jeżeli nie wierzysz moze wydawać ci sie to dziwne, mnie tez dziwią inne religie, ale nie przeszkadzaja mi one w niczym

Gość Horacy von Cycek
jeśli ci przeszkadza, to albo zaakceptujesz to zboczenie religijne, i będziesz ignorować, cvo będzie go doprowadzać do szewskiej pasji i rzuci cie w diabły, albo stać się taka jak on, religijna. Choć to trochę dziwne z reguły kobiety są bardziej religijne i zakochane w księżach. Choć ja byłbym bardzo ostrożny, tacy religijni chłopcy z reguły mają homoseksualne odchyły, sprawdzone und potwierdzone.

Gość problemmo
nie seks przed ślubem ale nie ma desperacji i nacisku na to

Gość problemmo
bede ok 20.30

Gość a bo to...
...religijni chłopcy z reguły mają homoseksualne odchyły, sprawdzone und potwierdzone ja pierdziele, ludzie - czy wy sie czasem czytacie? LOL

Że niby jestem gołosłowna? Nic z tych rzeczy:). Spódnice noszę. Fajne są. O mnie dużo się dowiesz wklepując w wyszukiwarkę mój nick. Wyskoczy cała moja bujna działalność na forum;). Już się rumienię;).

Gość Horacy von Cycek
zdziwionko, a co wśród poświęconych siusiaków , pedałów niema?????

Gość Ader
PPL: Kiedy byłas ostatnio na randce?