Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1983gd

Kto mi załatwi kartę do Makro?

Polecane posty

Gość Jeśli zapytasz go
Anka po co ty sie tu produkujesz jak karty do makro nikt ci tu nie da jeszcze tego nie rozumiesz ? Ktoś ma płacić tysiąc ZUS -u a tobie dac karte -nie rób z siebie tępej dzidy :D

Gość anka1983gd
Głupoty piszesz... nie tylko właściciel firmy może mieć kartę ale także jego pracownicy i w dodatku po DWIE karty każdy!! O tym mówię od samego początku... naucz się czytać🖐️

Gość Jeśli zapytasz go
To spieprzaj się zatrudnic do prywaciarza proste ?

Gość anka1983gd
Pracuję ale mój prywaciarz nie korzysta z Makro, proste? :D

Gość kasjerka z Leroy Merlin
Autorko, sama sobie świadectwo wystawiasz, czy to powód do dumy, ze jeździsz bez biletu? To też jest kradzież - przykro mi ale tak, pogódź się z tym. Kto wie, czy do innych "kradzieży" też nie masz oporów. Nikt cię tu nie wyzywa od złodziejek sklepowych, ale kradzież to kradzież, tak samo jak ściąganie filmów z internetu. A karta makro po to jest imienna, żeby można było sprawdzić tożsamość klienta, więc regulamin jasno mówi, że nie można jej pożyczać a zgubienie bądź kradzież należy zgłosić !

Gość Jeśli zapytasz go
Anka to idź do takiego co ma .Przy przyjeciu sie najpierw zapytaj czy ma karte makro proste ?

Gość anka1983gd
No tak tak, pracę mam zmienić żeby kartę załatwić :) :) :) Dajcie sobie na luz🖐️

Gość kasjerka z Leroy Merlin
nie jestem zakonnicą, ale żadne argumenty do ciebie nie trafiają, tylko wyśmiewasz i obrażasz 🖐️ i nie łudź się bo niktT ci tu tej karty nie da

Gość skoro korzystałaś z makro
to znaczy, że masz znajomych z kartami, którzy mogą Ci zrobić duplikat, wiec po kiego prosisz na forum obcych?!

Gość anka1983gd
A skąd wiesz czy da czy nie? Są normalni ludzie też tutaj i nie tacy zakłamani jak ty którzy na forum udają wielkie matrony i ludzi z marmuru a w realu trochę inaczej to wygląda🖐️ 50zł to dużo moim zdaniem i jak komuś zalega taka karta albo może wyrobić to wyrobi bo nic nie traci na tym, a zyskuje. Identyfikacji służy dowód osobisty, a karta jest po to żeby było wiadomo kto kupował🖐️

Gość anka1983gd
Miałam jedną sąsiadkę która wyjechała za granicę rok temu a tak to wchodziłam po prośbie jako osoba towarzysząca z kimkolwiek!!! czy tak ciężko zrozumieć? :D

Gość offerma..........
ha ha ha ha kartę się sprawdza z dowodem tępa kefo :D

Gość Jeśli zapytasz go
Czekaj tu na karte do usranej śmierci jak masz czas 🖐️

ale może najpierw warto popytać wśród najbliższych- rodziny/znajomych/wspolpracowników? Mogę Ci użyczyć kartę, ale będziesz oddawać mi cały VAT z Twoich zakupów :). Jestem z Trójmiasta...

Gość To mówisz ze legalnie można po
2. Karta klienta MAKRO jest imienna i nie można jej udostępniać osobom trzecim. Posiadacz Karty Klienta MAKRO może zostać poproszony o okazanie dokumentu tożsamości przy wejściu.

Gość moje konto
wiesz co,ja mam dwie karty na zbyciu, nie korzystam bo mi makro do szczescia nie potrzebne, w sumie moglabym komus je podarowac:D ale jestes takim wrednym chamskim suczyskiem, ze w zyciu bym ci tych kart nie dala/pozyczyla.....prymitywy takie jak ty moga robic zakupy co najwyzej na straganie:D

3. Karta może być używana tylko przez Posiadacza Karty Klienta MAKRO, którego imię i nazwisko widnieje na karcie Klienta MAKRO. Posiadaczowi Karty Klienta MAKRO podczas zakupów może towarzyszyć jedna osoba. 4. Klient MAKRO powinien niezwłocznie pisemnie zawiadomić Dział Obsługi Klienta MAKRO o: - cofnięciu upoważnienia Posiadaczowi Karty Klienta MAKRO - utracie Karty Klienta MAKRO - zmianie adresu - zakończeniu lub zaprzestaniu działalności gospodarczej oraz wszelkich innych istotnych zmianach związanych z prowadzoną działalnością gospodarczą. 5. Klient MAKRO traci kartę Klienta MAKRO oraz prawo do zakupów w przypadku: popełnienia wykroczenia lub przestępstwa przez Posiadacza Karty Klienta MAKRO lub osobę towarzyszącą na terenie MAKRO. zawieszenia, likwidacji lub zaprzestania działalności gospodarczej. niedokonywania przez Klienta MAKRO zakupów przez okres dłuższy niż jeden rok. 6. MAKRO zastrzega sobie prawo do unieważnienia kart Klienta MAKRO w przypadku nieprzestrzegania postanowień niniejszego regulaminu przez Klienta MAKRO lub Posiadacza Karty Klienta MAKRO. W przypadku unieważnienia karty Klienta MAKRO, Klient MAKRO nie może dokonywać zakupów w MAKRO i METRO jest zobowiązany do zwrotu wszystkich wydanych kart Klienta MAKRO.

Gość anka1983gd
Ależ nie ma sprawy - jak chcesz to mogę mówić że chcę fakturę a nie paragon i będziesz brać cały VAT - wreszcie ktoś normalny i rozumiejący temat :D

W przypadku otwarcia, zniszczenia lub uszkodzenia towaru znajdującego się na terenie MAKRO przez Posiadacza Karty Klienta MAKRO lub osobę towarzyszącą, Posiadacz Karty Klienta MAKRO będzie zobowiązany do zapłaty odszkodowania równego cenie wyżej wymienionego towaru.

Gość anka1983gd
To suchy regulamin, a realia są takie, że nikt nic nie udowodni - mogę mieć w ręce kartę kuzyna/kuzynki który już jest na hali lub siedzi w samochodzie albo z dzieckiem w domu i przecież połowa ludzi tak wchodzi i nikt tego nie sprawdza!!!

chodzisz do makro raz na rok i się madrzysz :o czasem sprawdzają, wiadomo, ze nie wszystkich ale wyrywkowo :o skontrolują cię [czego gorąco ci zyczę za ten chamski styl] i babka z Trójmiasta traci kartę, dziekuje dobranoc

nie sadze, by ktokolwiek pozyczył/dał obcej osobie kartę. Nic pewnie by się nie stało, ale jednak Twoje zakupy będą "firmowane" innym nazwiskiem... Daj sobie spokój, a najlepiej popytaj w najbliższym otoczeniu!

Gość anka1983gd
I chyba jasne, że nie potrzeba mieć karty żeby tam wejść i coś ukraść/uszkodzić... wchodzi się anonimowo jako osoba towarzysząca i już, w jakim celu miałabym użyć karty na której mi zależy bo daje mi wygodę? Czy wam odbiło?🖐️

Oferta MAKRO jest skierowana do przedsiębiorców więc skoro nim nie jesteś to spierdalaj :D

Gość anka1983gd
Nie tylko będą firmowane, ale właściciel za friko odlicza sobie VAT od tego co ja tam wydam więc tak naprawdę korzysta na tym przy każdych moich zakupach i tak samo robi się jak wchodzi rodzina posiadacza albo sąsiedzi :)

Gość ja bym ci dałaq
ale rozmysliłam sie... im dłużej ciagniesz wątek, tym twoje szanse maleja :D:D:D

Gość anka1983gd
Nie tylko bo każdy może wejść jako osoba towarzysząca oraz są karty pracownicze🖐️

a fakturki bedziesz mi do domu przywozic? za duzo zachodu ;]

Gość makro cash i carry
z twoich 100 zł tam wydanych tak podoi, ze hej :o idź już stąd bo śmieszna jesteś

Gość anka1983gd
Odpisuję na te oskarżenia bo co mam zrobić? :)