Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1983gd

Kto mi załatwi kartę do Makro?

Polecane posty

Gość żadna z powyższych
A to ciekawe, zakładają działalność dla karty makro? :D To jakieś gazele biznesu być muszą, albo coś ci się pomyliło. Może zakłądają działalność, w której korzystają z zakupów w makro, ale raczej wątpię by ktokolwiek godziła się płacić prawie tysiąc zł samego zusu tylko po to, żeby robić zakupy w makro :D A co do tych zakupów - do makro można pojechać sobie na zakupy przed jakąś większą imprezą bo dość tanio można trafić dobre wina czy inne alkohole, mają przyzwoity wybór ryb, owoców morza i mięs czasami, ale poza tym to nie wiem o co autorce chodzi z ciśnieniem na tę kartę.

"A to ciekawe, zakładają działalność dla karty makro? " Dużo małych sklepików się tam zaopatruje ze wsi i małych miasteczek. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Gość bldkbndkl nakl
autorka chciała karte, a teraz mam mnie w dupie, ech co za typ

Gość Dicky
W pierwszej połowie października, w trakcie obowiązywania aktualnej oferty Makro będzie mozliwość skorzystania z karty jednorazowej wydrukowanej w gazetce. Po jej wycięciu można dokonać zakupów bez rejestracji. Kto wie, może sie przyjmie i wejdzie na stałe...

Gość calineczka8387
MA ktoś jeszcze tą kartę makro na zbyciu???

Gość gość
Boże, co za ludzie tu sie wypowiadaja... sklep dla wybranych, tak? Wielcy wybrańcy płacacy innymi pieniedzmi. Wielcy czcigodni, czy dostajecie cos za darmo? Nie, tyko z przypadku lub przywileju dostaliscie karte i zgrywacie panów. Ludzie, olejcie ich i nieproście. W dobrych sklepach ceny sa zblizone do tych w makro i robicie zakupy bez niczyjej łaski.

Gość Matbor
Do makro można wchodzić i kupować bez karty tzn na kartę jednorazowa która wyrabia się w biurze obsługi klienta...

Gość Tomasz

Czytam te odpowiedzi. I tylko jedno przychodzi do głowy. Ćwoki, które pozakładały firmy, uznaja się za coś lepszego. Wyrób sobie firmę, to będziesz miała kartę do makro. A może cos ukradniesz jak ci pożyczę. Nie zawracaj ludziom głowy. Inne takie odpowiedzi. Po prostu prostaki, którym słoma z butów wyłazi