Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1983gd

Kto mi załatwi kartę do Makro?

Polecane posty

Gość skoro korzystałaś z makro
wiecej ugrasz stojac pod makro i proszac, zeby ktoś Cie 'przygarnął' do swoich zakupów :)

Gość bylem w makro
rewelacji nie ma ceny normalne jak wszedzie phi jeszcza laske robia z tymi kartami wstepu buhahhahaha

Gość anka1983gd
I tak robiłam ale już mam dość, czy tak ciężko zrozumieć?

Gość makro cash i carry
idź pod makro i tam błagaj, przynajmniej tam jest mozliwośc weryfikacji ciebie a tak :o

do byłem w makro- dla osób, które kupują dużo i często opłaca się jak najbardziej, poza tym VATowcy korzystają. Często mają też tansze sprzety RTV/AGD

Gość anka1983gd
Ceny są marne to fakt i często drożej niż w sklepach więc też nie rozumiem po cholerę w ogóle te karty są ale np. mięso i ser lepszej jakości bo tam kupują hotele itp.

No i dochodzimy do sedna! Karty są po to dla przedsiębiorców, by IM ułatwiać zycie i pozwolić na oszczędnosci. Dla osó fizycznych, jak sama napisałaś, ceny są marne, więc po grzyba tak błagasz o kartę?! W realu czy tesco czy innych sieciówkach dostaniesz tez lepsze sery, wystarczy poszukać

Gość anka1983gd
Napisałam 3cm wyżej czemu i co chcę tam kupować. Umiesz czytać?

Gość anka1983gd
Paczka czekoladek, zapalniczka do gazu albo worek proszku do prania to też ułatwienie dla przedsiębiorcy? Tam są zwykłe towary detaliczne też i wyeksponowane detalicznie, a tymi kartami utrudniają tylko dostęp i to sztucznie bo wejść i tak można i tak!!

Gość kkkiiikkkaaa
Są firmy, które tych artykułów potrzebują, np. gastronomie lub hotele. A Tobie się dziwię... Chcesz kartę, a zachowujesz się tak ordynarnie i odpychająco, że zraziłaś do siebie chyba całą kafeterię. Naprawdę nie umiesz chociaż udać osoby kulturalnej?:o Bo na razie zachowujesz się jak taki romski żebrak, co to nachalnie domaga się kasy, a jak nie dostanie, to robi się nieprzyjemny:o

Gość ytweuiryweuiyrui
:D dokładnie jak rumun -pani daj 2 zł - a co to dwuzłotówki z nieba spadają? -m a to spierdalaj kurwo Autorka ma tą sama mentalnośc :D

Gość anka1983gd
Nie żebrzę, nie błagam, złożyłam propozycję i czekam. A "cała kafeteria" rzuca się na mnie i wyzywa od złodziei i oszustów. A jak się bronię to pojawiają się tacy jak ty i mówią, że ja się źle zachowuję. Jesteś śmieszna.

Gość anka1983gd
Mam może patrzeć i uśmiechać się jak ludzie którzy nie mają nic do powiedzenia robią chamskie uwagi? I nie pouczaj mnie bo też nie masz nic do powiedzenia. Dla ciebie każdy kto poprosi o pomoc jest żebrakiem? To jaką ty masz mentalność? W dodatku chcę się zrewanżować za przysługę więc o co ci chodzi? :D

Gość kkkiiikkkaaa
Bo ty NAPRAWDĘ źle się zachowujesz, tylko chyba tego nie widzisz:o Nikt ci tej karty nie da, ponieważ pokazałaś się od najgorszej strony. Prosisz o nielegalną przysługę, więc logicznym jest, że pojawiają się komentarze "oszust i wyłudzacz", na co ty się wielce najeżasz i denerwujesz (choć ludzie mają rację). A to tobie chyba powinno zależeć, a nie reszcie. Jakby nawet znalazł się ktoś chętny do wysłania ci tej karty, to i tak tego nie zrobi, bo sprawiłaś wrażenie osoby naprawdę niesympatycznej.

Gość kkkiiikkkaaa
Ja nie napisałam, że jesteś żebrakiem, tylko że podobnie się zachowujesz (w sensie masz podobną mentalność).

Gość anka1983gd
To jest tylko twoje głupie zdanie. A niesympatyczne to było pyskowanie i robienie ze mnie złodziejki. Posrane zazdrosne świnie bo może ktoś chciałby dać kartę to trzeba kobietę zgnoić żeby się czasem nie udało, macie mentalność psycholek🖐️ A ja spokojnie czekam dalej.

Gość anka1983gd
Jakby twoja kumpela czy sąsiad miał taką kartę i chciałabyś coś z makro to rozumiem że sumienie by ci nie pozwoliło skorzystać i wejść bo to oszustwo? Idź bo się ośmieszasz tylko🖐️

Gość trafalgare ouit
posłuchaj przemądrzała autoreczko - jakby ktoś chciał ci dać ta kartę, to by to zrobił i tyle ale po komentarzach widać ze nikt się do tego nie kwapi na dodatek wszyscy maja z ciebie polewkę :D

Gość anka1983gd
Pięć zazdrosnych przymułek srających tu pod siebie i moralizujących jakby całe życie brały bułkę przez bibułkę żeby mnie to nie całe kafe. Ani mnie to parzy ani ziębi i czekam dalej. Raczej nie liczę na sukces ale może jednak ktoś normalny odezwie się na maila :D anka1983gd@o2.pl - przypominam, że dam 50zł za pomoc. może być via allegro.

Gość anka1983gd
żeby mnie ośmieszyć - miało być :)

Gość trafalgare ouit
jesteś chora? jak ktos ci nie chce pomóc to zaraz zły? ciekawe czy ty jakiejś niesympatycznej babie z neta wysłałabyś swoją kartę MAKRO sama sobie odpowiedz pieniaczko 🖐️

Gość anka1983gd
Nie pisałam ani słowem o tych którzy odmówili pomocy tylko kretynkach które na mnie najeżdżały tak jak ty w tej chwili. I skończ prowokować ok?

Gość anka1983gd
I nie żebrzę tylko proponuję interes - za 50zł można np. kupić buty dziecku, itp. A czasem ktoś pracuje w takiej firmie że wyrobić kartę to moment więc oferta porządna i uczciwa a ktoś się tu zawziął żeby ze mnie głupią i agresywną zrobić :D na allegro nawet karty do McD oferują i co? też nielegalne pewnie🖐️

Gość trafalgare ouit
a osoby które napisały ze ci nie dadzą bo jestes niesympatyczna i obrażasz? weź się zastanów, nikt normalny i rozsadny ci tej karty nie da jeszcze po popisach które tu dałaś

Gość anka1983gd
Jedna taka była która obrażała to co miałam zrobić? Drugi policzek nadstawić może?

Gość anka1983gd
Uważasz się za Kasandrę? Spłyń sobie już🖐️

Mam kartę, ale też mi wielkie cuda w tym makro, drogo jak diabli. I co ta karta daje? Może to,jak ma się sklepik, to moze się opłaci tam kupować, chociaż wątpię. No bo zakupy do domu to myslę, że drogo:o

Gość bldkbndkl nakl
żal mi cię, mam taką kartę, bo ojciec ma działalność ale z niej nie korzysta, jak chcesz i jesteś zainteresowana, to będzie karta na faceta, i wolałabym odbiór osobisty, skąd jesteś?????/

Gość bldkbndkl nakl
jesteś zainteresowana jeszcze ta kartą, chcesz ja, bo ja mam, i w sumie dam ci za friko, a niech mnie, ojciec powiedział mi że sobie mogę ją wziąć na zawsze, bo i tak jej nie używa, ma działalność w branży stolarskiej, więc potrzebna mu nie jest, skąd jesteś???????????