Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość dokładnie....sprawa
hej dziewczyny, jak mija dzionek ? oblukajcie temat żebraczki, jest na głównej Gdzie ten temat, nie mogę znaleźć

Gość Co za pech...
A o który temat pytasz?

Gość policja za mąke hahahaha
Kiedy przyjdą przeszukać dom, Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Nakazem w dłoni w drzwi załomocą Wiesz o jaką im chodzi zbrodnię ? Ściągałeś pliki, przez dwa tygodnie. Już przed twym domem setki są glin, Dokąd uciekać ? Chyba do Chin. A wszystko przez to, że owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogoś gorszego, Niźli mordercę wielokrotnego... jak GROM w nocy przez dach się wkują, płyty połamią, konta skasują. Nie pomogą płacze, ani lamenty cały twój hardware w foli zapięty, już biurko puste, już wiatrak nie huczy może mnie w końcu to coś nauczy, mijają godziny, mijają dni, chyba oszaleje, wciąż komp mi sie śni, dzwonie, może cos da sie załatwic, jakis glina mówi: musze pana zmartwic, tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, kompa pan oddał przebranym złodziejom.

Gość śliwka węgierka***
Ja także wszystkim miłego popołudnia życzę :)

Gość Jestes zależna od
Kto odwagą słaby, ten mocny chytrością. William Blake

Gość aniołkowa2283
Ja wyjasnie bj tobie i twojej kolezance "Ta pani A" powinna sie zglosic na policje. Do najblizszej komendy moze sie udac. A z czym? Ano, z tym (juz ci to na tamtym usunietym topiku pisalam ale niektorym trzeba po kilka razy...), ze od kilku dni owa pani A jest poinformowana, ze na jej konto (na jej imie, nazwisko, adres) ktos sie podszywa i wyludza od ludzi pieniadze. Na razie wiadomo, ze stalo sie to na kafeteri. Masz pewnosc, ze ten nieprzyjaciel pani A nie dziala na innych forach? Jako osoba niewinna, ba!, pokrzywdzona, powinna udac sie z tym na policje. Nie chce, jej sprawa. Ja bym poszla. I nie, tu niech nie przychodzi Mamy dosc goscinnych oszolomow BJ WLASNIE PO TO POWINNA TWOJA PODOPIECZNA ISC NA POLICJE. wydaje mi sie ze zrobilaby to jesli ma czyste sumienie. chyba ze jej nie przeszkadza ze ktos sie za nia podaje na tym forum i pewnie na innym tez.

Gość Aniołeczku
Napisz jej to na pocztę ,bo ona znowu tu przyczłapie w tych uwierających ją diamentowych gaciach.

Gość zaraz mnie szlag trafi
na kontakcie wczoraj było 20 komentarzy , dziś już jest tylko 5:-( Klikajcie tak długo,aż w końcu ktoś zareaguje http://kontakt24.tvn.pl/artykul,oszust-na-forum,155894.html Pozdrawiam

Gość mam to dam
Przecież są wszystkie 3 strony .

Gość aniołkowa2283
i tak tu bedzie pisac te swoje dyrdymaly i tak

Gość psssssst
Cześć faktycznie zniknął temat z kontaktu, co dziwne bardzo.... Dziś rano patrzyłam i było tak 32 komentarze... na szczęście są 2 takie same, jeden załozony przez użytkownika nuffka84, a drugi anonimowy, ten działa http://kontakt24.tvn.pl/artykul,oszust-na-forum,155894.html

Gość psssssst
ehh, trzeba spację usunąć, ew wgooglować kontakt24 oszust na forum i wyskakuje pierwsze

Gość psssssst
o znalazłam, 3 od góry... i tak pokasowali, bo zostały 22 komentarze :o

Kaska czemu przemadzrała Bj ci nie wierzy z tym bankiem? To jest chyba jasne, ze jesli kobitka w banku, powiedziała, ze jesli numer konta się nie zgadza z danymi to przelew wraca a twój nie wrócił :o🖐️

Gość psssssst
Skasowały skurwisyny nasz topik

Gość psssssst
gdzie jesteście dziewczyny ?

Gość i co z tego..............
Znowu jakis topik polecial? :O

Gość psssssst
Kasia, co ze sprawą ? kiedy coś ustalą ? powiedzieli Ci ?

Nic...ja myślę,że nic z tym nie zrobią....mała szkodliwość czynu....a jeśli robią to i tak to potrwa ok 4-5 tyg