Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość eee tam....
nf.szmx mxlkmjngvf cm "jedzenie wyżebrze albo ukradnie, węgiel dostanie, kase dostanie prezenty dostanie i dziaduje całe zycie bo po ch*j iść do roboty ludzie dajcie i tyle" Dokladnie tak! A w dodatku dzieci to niezla karta przteragowa. Kazdy sie zlituje. I da, da, da znowu i znowu. Po co rano wstawac, biec z dziecmi do przedszkola, zlobka, isc do pracy i zarobic na to jedzenie i resoraki? I tak przyjda w paczkach. I jak slysze, ze ktos nie ma pracy...od roku, od dwoch lat to sorry ale to nie jest zaden problem ze znalezeniem tejze, to jest lenistwo, niechcec do zarabiania i jakiegos wysilku w zyciu. A dobre pomagajace, utwierdzaja patologie w tym nierobstwie. Przeciez daly :D I znowu dadza bo dzieci takie biedne, takie nieszczesliwe bez tych resorakow, na ktore matce i ojcu nie chce sie zarobic. I ide o zaklad, ze gdyby takiej kochajacej mamuni i tatulkowi dac czas - rok czy pol roku...tej pomocy a potem jak nie masz pracy to dzieci ida do rodzin zastepczych a wy nic nie dostajecie, to praca dla leserow znalazlaby sie w try miga. A jak nie, jak nadal probowali by pasozytwoac, dzieci powinny isc do rodzin zastepczych, kasa za dziecmi bo lepiej zaplacic wyksztalconej rodzinie zastepczej, ktora przynajmniej jakies wzorce dziecku wpoi. Czego nauczy taka Ania G z Sosnowca? Ano, ze bez pracy, bez starania sie o cokolwiek w zyciu i tak jest zarcie na stole i resoraki pod choinka. Spojrzcie na te szlachetna paczke, tam prawie sama patologia, rodziny wielodzietne bez pracy od lat (od lat!) i dostaja pod choinke pralki, lodowki, mikrofalowki. To wlasnie ci pomagajacy ucza jak nie pracowac tylko kombinowac.

Gość tak sobie mysleeee
a co Ty możesz wiedzieć o tej rodzinie i o tej kobiecie.Z tego co czytałam w topiku na pomocnych z tamtego roku dzieci są zadbane, starszy ma świadectwa z paskiem, więc tu nic nie mozesz zarzucić.a wiesz ile kasy idzie na rodziny zastepcze.jakby matka jedna z druga miała to na dzieci nie musiałłłłłłłyby prosić, socjal w Polsce jest poniżej krytyki, w innych krajach barziej pomagają

Gość mozesz prosić
tak sobie czytam......... A swoją drogą mnie też nie stać na wypasione zabawki dla swoich dzieci. Obydwoje z mężem pracujemy, zarabiamy niewiele, ale na życie starcza. Ja też mogę prosić obcych ludzi o zabawki dla moich dzieci????? Możesz o ile uczciwie opiszesz swoją sytuację i z pewnością byś je otrzymała. W poprzednim topiku napisano nie do końca prawdę :,,samotna matka", ,,chore dzieci" itp Gdyby było napisane:,,...oboje nie mamy pracy , pieniędzy z prac dorywczych nie starcza na jedzenie itd..." to byłoby uczciwe i nie można by mówić o wyłudzeniu...W tej sytuacji też bym pomogła... CHODZI TYLKO O PRAWDĘ.

Gość nf.szmx mxlkmjngvf cm
no wklej bo akurat w tej kwestii kłamiesz..czytałem wszystko i jest tego duzo ale z tamtego roku.w tym roku nie prosiła ta kobieta o nic

Gość htddbhnymd
to ona na kafe już wcześniej prosiła o pomoc??

Gość nf.szmx mxlkmjngvf cmkkkk
nie wprowadzajcie ludzi w bląd prosiła tylko jeden jedyny raz rok temu.Zreszta nie o niej jest tej temat tylko o innej osobie więc nie rozumiem

Gość jhvhfftyd
trzeba było ją wysłać do pracy:)

Temat nie jest o Annie, bo póki co nikt nie udowodnił, że ona jest ancią27. I, naturalnie, o pomoc może prosić każdy. Jeśli uczciwie przedstawi sytuację i udowodni poniekąd, że ma niedobory - otrzyma pomoc. Oczywiście bywa, że o pomoc proszą osoby kompletnie jej nie potrzebujące, jak na przykład pani, która kilka lat temu w połowie listopada urządziła weselisko na 30 osób po 100,- od łba + własne trunki i tort oraz sesja zdjęciowa, czym pochwaliła się w necie, a w grudniu jej zabrakło 30,- na prezent dla dziecka, albo pani, która wystawiła - również w necie - na sprzedaż dwuletni samochód i zajazd z parkingiem dla tirów za 22 duże bańki, ale to świadczy wyłącznie o brakach umysłowych. Cwaniaków, którzy jeżdżą po Annie, poproszę o zmianę zainteresowań. Jeśli tacy z Was szlachetni detektywi, to wygóglajcie sobie "Mariusz Kaczmarek" i spróbujcie jego spacyfikować. Bo póki co sukinkot kradnie na potęgę, częstuje dzieciaki grassem i dupczy panienki, na których prokurator jeszcze rękę trzyma. A śliczny jest taki, że hoho.

Gość rkoniki
bj, a co to ma do rzeczy czy śliczny że ho ho ? jesli już cokolwiek to raczej ogranicza jego i tak niewielki zasięg "rażenia" tych potencjalnych dupczonych nieletnich panienek

Gość rkoniki
bj, a co to ma do rzeczy czy śliczny że ho ho ? jesli już cokolwiek to raczej ogranicza jego i tak niewielki zasięg "rażenia" tych potencjalnych dupczonych nieletnich panienek

Gość kiciakamba
Bj juz na pomocnych dziewczyny cie opierdolily za twoje chamskie odzywki i wode sodowa w lepetynie. A tu w ogole jestres nikim wiec nie mow gdzie i co mamy pisac, o kim. Ja jestem na 99% pewna ze to ta Anka z Sosnowca, co w zeszlym roku to zebrala i klamala zorganizowala sobie ta akcje ponownie. I nie ty bj bedziesz mi mowic co mam myslec i jak mam myslec. Nie podoba ci sie cos - wypad na gazete z powrotem :D

Niewielki zasięg rażenia... Tak jak ten?: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,5876821,Aresztowano_mezczyzne__ktory_swiadomie_zarazal_wirusem.html A nie wiesz, jakie pomysły może mieć 14latka po trawie? Ale do rzeczy ma głównie to, że pies z kulawą nogą, a zwłaszcza policja ma w nosie ten fakt. A tu mi się bogom ducha winnej kobiety kretyni czepiają i każą jej iść na policję z nie wiadomo czym... Poza tym powtarzam: Twoja znajomość działań nieletnich panienek jest chyba znikoma. Nie, żebym się czepiała, ale wiesz, co to "galerianki"? A jak wzmiankowany Kaczmarek wyśle na przykład [to fakt] 2000 maili, że mu 200,- na przeprowadzkę potrzebne, to niech mu tylko 10 osób przeleje [tu już było widać, ilu jest dobrych ludzi...] i już skukinkot ma na gacie dla nastolatki, która ma w nosie jego wygląd... A jeszcze ta pani: http://www.zwyklybohater.pl/historia-olgi ma szansę dostać sporą kasę na tym hicie. Właśnie zamierzam oświecić w temacie szanownych organizatorów, bowiem pani Olga upiera się przy swojej wersji, która nijak się nie zgadza z *aktualną* działalnością Kaczmarka w necie, głównie na gumtree...

Gość hahahah bj stara się jak
może aby odwrócić uwagę od wyłudzaczki.Zajmij się jeszcze problemem hiv w afryce , somalią i psami na ukrainie.A kogo to obchodzi o czym ty piszesz?Pytałam już raz jesteś adwokatem wyłudzaczki? Nie jesteś, to wypad.

Kiciakamba: Jeśli "tu jestem nikim", to na plaster z "nikim" gadasz? To, co mi na Pomocnych robią to nie Twój ból.Działasz tam?Jak nie, to idź na kurs garncarstwa i wizażu. A to, czego jesteś pewna, to Twoja broszka, Skarbeńku. A "wypad" to mów do swojej mamusi.

Gość kiciakamba
Akurat na tym topiku guzik mnie jakis Kaczmarek obchodzi :P To jest temat o wyludzaczce, ktora najprawdopodobniej jest Anka G z Sosnowac. Rok temu wyludzala tutaj, klamiac i oszukujac ludzi jak leci. Wymyslila sobie wtedy, ze bedziemy ja utrzymywac przez dwa miesiace :D zanim zasilki dostanie. A konkubent w tym czasie lezal w domu, na kanapie, nie zamierzajac ruszyc dupy do pracy. Gon bj na gazete, chociaz jak czytalam tam dziewczyny juz tez maja cie dosc :D Na kursy bj to sobie swojego dzieciora mozesz wysylac :P Tu masz gowno do gadania, rozkazywania innym. Trzepnieta babo jestes, jak malo kto. Walnelo ci na dekiel ze moderatorem na pomocnych jestes? :D Noo, fucha jak diabli :D Spadaj bj. Zajmij sie dzieciorem swoim :P

Gość do bj
powiadom ich o tej historii, jacy to bohaterzy

Od wyłudzaczki? Dowody poproszę. W linka, tłumoku, nie zajrzysz i temu bredzisz o Afryce, prawda? A od mojego"dzieciora"się odpierdol. I że masz problem z faktem, że jestem moderatorem, to Twój problem, pindo. Nie tylko na pomocnych i z pomaganiem moderowanie ma tyle wspólnego, co Ty z myśleniem. Do bj: Taki mam zamiar.

Gość kiciakamba
bj nerwy ci puszczaja, co? :D Idz na gazete....a nie, zapomnialam, tam juz maja cie kompletnie dosc! Niezle pojechaly dziewczyny po tobie :D Dowody to sobie mozesz prosic od swoich "podopiecznych" :D nie ode mnie. Ja pamietam klamstwa tej twojej kolezaneczki Anki, z zeszlego roku. Klamczuch zawsze bedzie klamczuchem :P Idz, ogladaj TVN :P upadla gwiazdeczko :D

Mi nerwy nie puszczają. Ale wygląda, że tobie zwieracze owszem.

Gość lena ##
A możecie podać te stare topiki na których ta kobieta prosiła na kafe rok temu o wsparcie??

Gość kiciakamba
Lena, tych topikow na kafe juz nie ma. Ona podala tam swoje dokladne dane - imie i nazwisko, adres :O Modki skasowaly. Na pomocnych owszem gdzies sie tam paleta topik Anki. Tam tez jej klamstwa powychodzily na jaw. To leniwa baba ale kuta na cztery lapy jezeli chodzi o wyludzanie od innych :D

Jasne, Kicia. Wyszły kłamstwa. Dziewczyna posprzątała sobie w życiu, a Ty dalej dostajesz sraczki i pierniczysz o przekrętach. Może czas zmienić lekarza?

Jasne, Kicia. Wyszły kłamstwa. Dziewczyna posprzątała sobie w życiu, a Ty dalej dostajesz sraczki i pierniczysz o przekrętach. Może czas zmienić lekarza?

Gość przypuszczam że to
może być ta osoba która usilowala ankę te prawdziwą wmanewrować w tą posraną sprawę :O

Gość przypuszczam że to
może być ta osoba która usilowala ankę te prawdziwą wmanewrować w tą posraną sprawę :O

Gość kiciakamba
:D Nikt Anki w nic nie wmanewrowywal :D Naprawde jestescie tak naiwne aby sadzic, ze po roku, kiedy sprawa ucichla ktos by sie bawil w takie podchody? :D Troche rozsadku. Zastanowcie sie, po co? Jakby ktos chcial ja wkopac to by podal jej dane na forum. Przeciez gdyby sprawa sie nie rypnela to nadal by paczki do Anki jechaly a kasa na konto wplywala :D Wcale nie chodzilo o zadne wmanewrowanie, chodzilo o paczki z zarciem, ciuchami dla dzieci i zabawkami. No i o troszke kaski na konto. Konkubent moze wtedy bedzie mial wiecej sily do nocnych igraszek :P Bj tu wam truje bo na gazetowym juz ja pomalu dziewczyny odstwiaja na boczny tor :D Wczoraj jej napisaly wyraznie co o niej mysle - ze jest chamska, ze uderza jej woda sodowa do glowy, ze zle moderuje, ze nie daje sobie rady i powinna odejsc :D Oczywiscie natychmiast skasowala topik. Dzisiaj na innym napisaly podobnie plus co mysla o kasowaniu topiku z niepochelbnymi opiniami dla niej :D

Kicia, Ty jednak masz coś z garnkiem. Owszem, po roku ktoś by się chciał bawić. Po co? Ano z czystej złośliwości. Ta wstawka o igraszkach chyba wskazuje, że masz syndrom niedopchnięcia, skoro nawet paczki z żarciem Ci się z rypaniem kojarzą. Kup sobie wibrator, jak Ci chłop nie dogadza. Co zaś do "odstawiania mnie", to akurat żadne dziewczyny nie mają na to wpływu, co najlepiej świadczy o tym, jakie masz pojęcie o moderowaniu, tłumoku. Więc daruj sobie wciskanie ludziom kitu. I bez wątpienia masz omamy, skoro widzisz tam jakiś wątek z informacją, co kto myśli o kasowaniu off topików. Powtarzam: Zmień psychiatrę, bo ten Cię oszukuje.

Gość agi i gav
bj ano jest zmianka o Tobie o ile nie skasowalas w tamacie o smierci tej piosenkarki

Gość kiciakamba
Zapluje sie zaraz dziewuszysko :D Byl caly topik, skasowala kiedy wiele dziewczyn wypowiedzialo sie o niej krytycznie. Maja racje - woda sodowa do lebka (pustego) uderzyla. Widac zreszta po wpisach prostackich i chamskich, ze toto nie za wiele soba reprezentuje :D.