Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka w anglii

Polacy w Anglii to beznadziejni budowlańcy których nikt nie chce

Polecane posty

Gość Polka w anglii

Polacy w Anglii uważają się za Brada PItta albo Casonove, Narzekają ze Polki spotykają się anglikami, hindusami, arabami itd. A może one są szczęśliwe ? I maja prawo do wyboru z kim chcą dzielić swoje łóżko? Zastanówcie się wieśniacy z piwem w brudnych łapach - Dlaczego nigdzie, ale to nigdzie nie widać Polaków z jakaś ładna angielka (tak, ładna, bo nie wystkie są grube i zaniedbane, wszystcy to wiemy!) Albo jakaś Hiszpanka, WLoszka albo sympatyczna Czeszka???!! Bo NIKT was nie chce!!!! zaakceptujcie to ! Jesteście nieatrakcyjni, głupi i nie macie stylu ani pozadnej pracy i na nic was nie stać.

Gość 234567891263
zalezy z kim sie zadajesz

Gość palomablanka
to prawda, do tego jeszcze jak jakis polak dorwie sie do lepszego stanowiska to juz sie uwaza, za niesamowitego biznesmena, ktoremu kobieta maja jesc z reki, do tego Polakom brakuje fantazji i polotu i sa strasznymi gadzeciarzami i materlialistami

Gość vdsfvdf
niestety duzo w tym prawdy

Gość olivia dunhammmm
buhahaha co prezesik, prawda boli:D widac jak cie zabolalo, skoro napisales co napisales. Buhahahahaha autorko co racja to racja:)

Gość Polka w anglii xxx,,
Prawda w oczy kole Cay jak to stare polemic powiedzenie brzmi ;)

Mnie nic nie kole , ale wkurwia jak sie wsadza wszystkich do jednego wora, ot co..:P Niekogo nie bronie, nie jestem za nikim, mam swoj swiat i omijam zdaleka takich ludzi jak autor tego postu :classic_cool:

Gość madzia z kielc
a skąd to wiesz ?

Gość ddddddd28
prezes? a taki glupi? nie widzisz ze pytanie bylo kierowane do osoby wyzej..ehh taki z ciebie prezes... klubu pan klozetowych;) usialala sama wsadzilas autorke tego topiku do jednego worka ''omijam z daleka ludzi jak autor..'' , maslo maslane.. reszta , prawda, dzięki Bogu od 8 lat mam męża obcokrajowca:P

:D:D ahh moglam napisac ze wszyscy polacy w uk sa tacy jak o autorka..moze wteby mialabys racje..!

Gość olivia dunhammmm
uwazaj prezesiku bo ci zylka peknie:D oj boli, boli, co? Zalosny jestes:D:D:D

Gość ddddddd28
Nowa Zelandia, coś w tym złego?

Gość a autorka postu
to tania dziwka co daje arabowi i gardzi polakiem . Nie jedne polak w uk jest na stanowisku i jest o niebo lepszy od ciapatasa zjebasa

1. Polacy jeśli chodzi o budowę to naprawdę robią wszystko świetnie. Mam brata, buduje w Anglii i nie raz mówił mi, że Anglicy wolą zatrudnić Polaka niż kogoś innego. 2. Pewnie dajesz arabom i się bulwersujesz, jak prawdę o tobie mówią :)

prezes zastanawia mnie czy masz taka mape z pozaznaczanymi krajami z ktorych facetow naszych rodaczek akceptujesz a ktorych nie :D

Gość JoHouse
ddddddd28 Zaglądasz tutaj jeszcze? Mam do Ciebie kilka pytań,bo sama planuje slub z Kiwi. :-)

Glupie baby!!! Prawdziwy mezczyzna to ten ktory wyglada jak mezczyzna,zachowuje się jak mezczyzna,baba jest od tego aby dbac o swojego Pana i robic mu dobrze a wtedy dostanie wszystko. Nie ma nic za darmo Ty dasz on da proste. Mezczyzna-wlosy na zel,paznokcie zrobione i co...? to ma być facet-nie!!!to jest ciota

Gość dodam jeszce ze
na kazdym forum polskim kazdy polski facet jest nimfomanem i che zboczona dziewczyne miec.beeee i fujjj.polskim facetom mowie NIE!!!!!!!