Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka w anglii

Polacy w Anglii to beznadziejni budowlańcy których nikt nie chce

Polecane posty

nie mam sie czego wstydzic, wszyscy w rodzinie mnie kochaja :D a moj facet to anglik a ty jestes zazdrosnik bez wlasnego zycia, ciao babe!

A dziekuje bardzo:) wiesz to nie tak,ze polki zostaly oddane, ludzie sie po prostu 'mieszaja', tak samo jak polacy w pl z kobietami innych narodowosci;)

oddalismy, bo pozwowilusmy na wejscie do EU. praktycznie w kazdym kraju zagranica polki sie masowo wiaza z obcokrajowcami. oprocz tych facetow ze wschodu (litwa itp.). jesli znam singli w PL czy UK to praktycznie zawsze Polacy :)

nikt nas nie oddawal, same se bralysmy tych "anglikow", nie trzeba koniecznie byc w EU zeby moc poznac takiego, chociazby na wakacjach czy przez neta. ile to takich historii sie zdarza.. vanilla --> milo cie widziec :)

Vanillasky.. To jet Twoje aktualne zdjecie?bardzo ladnie na zdjeciu wygladasz :) a że tak wygladasz to zasluga jakiejs diety? Czy nalezysz do tych szczesciar co nie musza robic nic specjalnego i wygladaja rewelacyjnie? :)

Gość tiram temtarammmmmmmmmmmm
i jeszcze jak by ci pierdolnaol tak zeby sinca nie bylo widac..to juz unikat pewnie bo wie gdzie bic..:D:D za wlosy i osciane, bo obiadu nie ma i siedz cicho w kuchni, bo tam twoje miejsce bouhahaha

Gość tiram temtarammmmmmmmmmmm
Prezesik to ty prezentujesz ,pokazujac TO zdjecie,nie moge pojac kurde.

ZDZ:) tak sobie pomyslalam,ze wreszcie pora pokazac twarz;) Dori28 no co ty!za diety to ja sie nawet nie biore,mam za slaba wole;) oboje z R uwielbiamy slodycze! i wciaz nie moge pozbyc sie tych kilku nadprogramowych kilogramow po ciazy:O czasem na zumbe pojde,zeby nie czuc sie juz jak kompletny len :D

Gość vanillasky....
nie tak sobie siebie wyobrazalam, myslalam ze jeste mlodsza. lae ladnie ci w ciemnych wlosach-podkreslaja ci oczy. i masz taki troche egipski nos cos jak rachel weisz

vanillasky... - przypominasz mi troche Agnieszke Dygant :) ale masz delikatniejsza, bardziej dziewczeca urode od niej

dziewczyny no co wy,ja juz mam prawie 30 na karku!i spedza mi to sen z powiek,chociaz znajomy ostatnio powiedzial,ze jestem jak dobre wino,im starsza tym lepsza lol:)pomaranczko czy ty mnie znasz moze?

Vanillasky..ja też jestem po ciazy :) i probuje zrzucic 5kg aby moc wrocic do swojej wagi ale normalnie nie mogę :( waga stanela jak zakleta.Nie stety ja nie mogę się objadac slodyczami bo od razu na wadze przybieram :p

mi tez wlasnie zostalo tu i tam,ale juz sie przyzwyczailam, moze kiedys sie zbierzemy i cos z tym zrobimy:) Z reszta swieta ida i wyzerka za pasem:D

Gość napiszcie mi jedna rzecz uk
czy Wasi Anglicy tez przeklinaja, nazywaja niektore kobiety 'bitc*' itp. nawet w tv to widac odzywki typu 'shut up' itp. roznych prezenterow tv, czy nawet jurorow z x factor czy dogaduja z Wami sprawy zwiazane z domem, dziecmi, decydujecie razem co i jak?

Gość Anglicy zawsze otwieraja przed
dziewczynami z Polski drzwi i pomagaja niesc bagaze po schodach nie to co Polacy

my o wszystkim decydujemy razem, blache decyzje podejmuje sama, typu jaka lodowke kupic, moj facet jakby w tym ma mniej do powiedzenia :) poza tym dzentelmen - zawsze bierze mi torby z reki chociazby sam mial juz 3 ciezkie, dolozy do tego moja jedna lekka. szalenie mi sie to podoba. wypowiada sie o mnie z szacunkiem przy ludziach, nigdy nie mialam sytuacji zeby mi przyniosl jakis wstyd. jezeli chodzi o jego slownictwo to i potrafi byc wulgarny, no ale ja tez :P. chociaz przy dziecku oraz rodzinie albo obcych nigdy mu sie nic nie wyrwie.

Gość Aleksander Kwasniweski
moim zdaniem polka ktora spotyka sie z obco krajowcem to zwykla prosta kurvva ktora jest niedowartosciowana i mysli ze jak dostanie murzynskiego kutasa do dupy to wszyscy beda jej zazdroscili hahaha

przeciez dobrze wiem ze to ty pacanie :) na poczatku czyli kiedy? my jestesmy ze soba 4 lata wiec kiedy sie konczy ten poczatek? ten topik tylko podkresla wasze niedowartosciowanie polaczki - bez obrazy dla normalnych polakow. do resturacji nie chodzi sie zeby kogos poznac albo zeby prace dac - chodzi sie po to zeby cos zjesc poza domem kretynie. ps. i tak, bardzo chetnie mu daje dupy :)

Gość mnbvcxzasldkdjfgh
Czlowiek ktory pisze w taki spsob o polakach i do polakow TO ZWYKLE SCIERWO!!!! WSTYD ZE TACY POLACY JESZCZE ZYJA...NO CHYBA ZE TO KURWA CYGNSKA..... UDAJACVA POLAKA BUHAHA.wtedy by mnie nie zdziwilo ze sypie taskim gownem z mordy :D

nikt mnie nie utrzymuje. jakbym miala sobie sponsora szukac to rozgladala bym sie za kims bogatszym. ja nawet nie myslalam o tym zeby miec dzieci, dalam sie namowic - czego oczywiscie nie zaluje, w sam raz. stanowimy mala, szczesliwa rodzinke pelna milosci o ktorej ty (niestety-sic!) mozesz sobie zapewnie jedynie pomarzyc. dobrze wiesz, ze nie masz szans na normalna rodzine i kochajaca kobiete. przykre to ale to tylko twoja wina. .. i dlatego tez tak cie rozpierdala wewnetrznie jak tylko napisze ze jestem szczesliwa z kims kim ty nigdy nie bedziesz.

no kiedys sie splaci, za to ty zapewnie placac rent splacasz kredyt swojemu landlordowi. jak wiesz my mamy 2 domy, jeden wlasnie w ten sposob jest splacany, nie przez nas tylko przez tych co go wynajmuja, bedzie w sam czas dla naszego syna. juz lepiej byc wlacicielem domu za 30 lat niz przez 30 lat wpychac grube tysiace komus do kieszeni nie majac wzamian absolutnie nic. chcialbys zeby to byl mcdonald, chcialbys zebym byla nieszczesliwa, zyczysz mi tak wiele.. ty sie zastanow nad swoim zyciem a nie moim. albo nie bo sie pewnie zalamiesz a nie chcialabym miec na sumieniu nawet scierwa..

no samo sie nie splaci, taki jak ty mi splaci, czyli najemca :) - bez obrazy dla tych co wynajmuja bo nie chodzi mi o obrazanie kogokolwiek oprocz tego zacofanego debila z 2 komorkami - jednej w kieszeni.. ja juz ci nieraz pisalam ze my nie mamy zadnych oszczednosci. nie jest biznesmenem i nie zarabia kokosow. moze kiedys... kto wie :) i jak to nie moj syn? hahaha ty juz kurwa pleciesz piate przez dziesiate :P

Gość dffffffffffffffffffffffffffffd
ZONA jak mozesz z nim rozmawiac, po tym jak on sie do twojej osoby odnosi , i dyskutowac ??????