Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka w anglii

Polacy w Anglii to beznadziejni budowlańcy których nikt nie chce

Polecane posty

zeta jak ty cos wymyslisz to cycki opadaja, niedlugo rzeczywiscie beda mi potrzebne silikony :P dffffffffffffffffffffffffffffd --> no sama nie wiem po co z nim gadam, chyba tylko po to zeby sie posmiac, czym bylby zagraniczny bez tego klauna? :) vanilla --> troche busy mielismy obydwoje weekend ale udany :) a jak u ciebie?

mala jedzo???dobre tego jeszcze nie slyszalam:D czego ty masz taka nienawisc do ludzi?ciezkie dziecinstwo miales czy jak?nigdy w zyciu nie znajdziesz nikogo z taka postawa, bedziesz sam jak palec do konca zycia i ty dobrze o tym wiesz, bedny czlowieczek z ciebie. chyba bardzo ci sie podobam skoro patrzysz na moje zdjecie, moj facet uwielbia moje piegi, ja z reszta tez,a ty idz sobie kup krem na mozg, ok? milego dnia ci zycze, ja taki wlasnie bede miala whoop whoop!:)

Vanillasky wlasnie przechodze do bardzo drastycznej diety jeden albo dwa posilki i bardzo duzo wody z sokiem cytryny.Mam już dosc sluchania od mojego że jestem gruba.5kg nadwagi to chyba nie jest źle?mam170cm i 59kg.

dori --> Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu (170cm): Wyniszczenie:poniżej 43.1 kg Wychudzenie:od 43.4 kg do 50.3 kg Niedowaga:od 50.6 kg do 56.1 kg Waga prawidłowa:od 56.4 kg do 72 kg Nadwaga:od 72.3 kg do 86.4 kg I stopień otyłości:od 86.7 kg do 100.9 kg II stopień otyłości:od 101.2 kg do 115.3 kg Otyłość kliniczna:powyżej 115.6 kg

Problem polega na tym że zawsze wazylam 50kg,jestem po 2ciazach pod rzad i moje cialo się zmienilo na maksa.wytlumac teraz takiemu że nie jest to takie proste(zwlaszcza dla mnie)mam już dosc sluchania że jestem gruba,że mnie zostawi,wpewnymsensie. Jest to gnebienie psychiczne ale moze jak schudne to się zmieni

Gość D.BillI
boszsz...Dori zartujesz? jeszcze widzę jakieś śladowe poczucie winy, czy mi się wydaje?

Problem polega na tym że zawsze wazylam 50kg,jestem po 2ciazach pod rzad i moje cialo się zmienilo na maksa.wytlumac teraz takiemu że nie jest to takie proste(zwlaszcza dla mnie)mam już dosc sluchania że jestem gruba,że mnie zostawi,wpewnymsensie. Jest to gnebienie psychiczne ale moze jak schudne to się zmieni Ty gruba??????????? Z ktorej strony??????????????????? O matko i corko! Szczegolnie zaintrygowal mnie fragment, w ktorym napisalas: 'mam już dosc sluchania że jestem gruba,że mnie zostawi'. Kobieto, obudz sie! U mnie taki mezczyzna nie mialby juz szans.

dori, przeciez ty masz teraz swietna wage!uwazam,ze twoj facet przesadza, powinien byc bardziej wyrozumialy. mnie to juz pewnie w ogole uwazalby za grubaske, 152cm i 54 kg i czuje sie z tym swietnie, chociaz fakte ciezko bylo mi przyzwyczaic sie do tej wagi na poczatku. kiedys wazylam 45kg i wygladalam jak nieszczescie. Naprawde polecam zumbe, z reszta ZDZ tez ci to pewnie powie:)

Gość D.BillI
ja się kiedyś odchudziłam do tych 59kg (a jestem nizsza niż dori) i czułam się strasznie - cycki i tyłek diabli wzięli tylko kości wystawały wszędzie, do kitu, nigdy więcej!

wszystko zalezy od budowy ciala, ja bylam mam chlopieca figure przy nizszej wadze i dlatego ciesz sie,ze przytylam, przynajmniej mam tylek, talie i biust:)

dori28 twoj facet jest z toba tylko ze wzgledu na wyglad. i tak cie w koncu rzuci. wiem co mowie. jak sie mu znudzisz totalnie w lozko zmieni cie. radze sie na to przygotowac. nie kocha cie,a nawet jak to mowi, to tylko z zasady, by manipulowac. sprawia ci bol takim gadaniem. ta waga jeszcze w miare do akcepatacji, choc faktycznie mozna zjechac, ale masz juz dzieci :( co za ch...

Gość UKKinga
przykro mi panowie, ale wiekszosc z was mozna spotkac na przystankach z puszka mocnego piwa, klnacych, narzekajacych i co chwila spluwajacych ludziom pod nogi. jak stoje obok takich to wstyd mi odebrac telefon od kolezanki i rozmawiac po polsku. chamskie, wiejskie buraczki. sory..

Gość czemu tak polskie dziewczyny
opluwaja Polakow chcca sie dowartosciowac?

Gość UKKinga
nie, chodzi o to ze pluja na chodnik, siedzac na przystanku. nie patrza czy ktos idzie, kobieta, starszy pan.. walnie taka mele i mu lepiej.. straszne. szkoda, szkoda ze tak to wyglada..

nie wiem jak reszta ale ja nie mam potrzeby dowartosciowywania sie, raczej nie naleze do ludzi o niskim poczuciu wartosci i wlasnie dlatego gryzie mnie prostactwo polakow. bo chcesz sie uwolnic od tej patologii ktora widzisz w swoim kraju a okazuje sie, ze owa patologia przyjechala tutaj rowniez i bardzo zwraca na siebie uwage. nie wszyscy, podkreslam, wyjatki zawsze istnieja od normy.. ale no wlasnie... jakby norma wsrod polakow jest robienie sobie i nam kulturalnym polakom wstydu.

Gość polka w anglii
kurcze jestem w anglii 6 lat i nie mam takich zlych doswiadczen wszystko zalezy od nas samych jak nas widza tak o nas pisza nigdy nie uslyszalam zlego slowa pod moim i mojej rodziny adresem wrecz przeciwnie wszyscy moi sasiedzi zazdroszcza nam tego ze w tak krotkim czasie mozna tyle osiagnac bez kart kredytowych a dodam ze moj maz jest budowlancem i ja osobiscie jestem z niego dumna

Gość miss Sexy Pants
budowlancy moga nawet dobrze zarabiac (jesli myslimy po polsku), jednak to nie zmienia faktu ze to prostaki sa :) A jak Polak budowlaniec to podwojny prostak.

Gość gonia31
Skoro temat dotyczy pracy to pomyślałam, że warto podrzucić link do strony http://ladekzdroj.co.uk/ Znajdziecie tam wiele ogłoszeń dla Polaków, którzy żyją w Anglii. Ogłoszenia dotyczą przeróżnych kategorii, trudno mi to wszystko streścić więc po prostu zapraszam na stronę.