Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Czy jakaś Pani czeka na to aby @ nie nadeszła?;)

Polecane posty

Dziewczyny jak myślicie?Może polecę do apteki i kupię sobie castagnus...wiele dziewczyn pisało,że pomógł im zajść w ciążę:)

Gość Małgosia K.
Kruszynka1990, to fantastyczna wiadomość! Oby wróżka się nie pomyliła :) Z tą dieta to dobry pomysł, zajmiesz czymś głowę :) Ja też muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo łapię doła jak o tym wszystkim myślę...

Castagnus polecam, Dukankę stanowczo odradzam!!!!! Zwłaszcza przy starankach.

Małgosiu a ile się starasz?:)U mnie to był 7 cykl...ale cały czas myślałam tylko o jednym:/ i może w tym problem.A dieta i ćwiczenia to bardzo dobry pomysł:)Nie jestem gruba bo ważę 55 kg,ale zawsze ważyłam 50 więc chcę wrócić do tej wagi:) A z tą wróżką to zobaczymy jak będzie:)Może się sprawdzi. AAAA i jeszcze coś.Ona do mnie mówi-dlaczego śpicie z głowami przy oknie?A ja taaakie wielkie oczy zrobiłam:)Bo to prawda.I powiedziała,że mamy spać odwrotnie i problem sam się rozwiąże:)

Gość Małgosia K.
Ja jestem w trakcie 3. Nie wiem co mam o sobie myśleć, bo boli mnie brzuch jak na okres a jednocześnie nie smakuje mi jedzenie, jestem senna, rozdrażniona, brak apetytu. Nie bolą mnie piersi. Dziś kupiłam testy owulacyjne, zamierzam je stosować, chociaż przytulanki były praktycznie co dwa dni, więc ciężko by było nie trafić w owulację... spróbuje z tymi tabletkami. ja chodzę regularnie na fitness, podobno dobrze jest wzmocnić mięśnie brzucha i pleców przed ciążą :)

Gość nielubiekapusty
hej dziewczyny, nie odezywałam sie sporo bo nie mogłam naleźć tego tematu...powiem wam ze w piatek zrobiłam 7 dniową przerwe i do tej pory nie dostałam krwawienia, wiec dziś kupiłam test i co? wynik sie wydaje byc pozytywny, bardzo bladziutki ze az sama nie wiem...musze go powtórzyc bo robiłam go z godizne temu wiec nawet nie z porannego moczu....ja to nie wiem jak to jest, ktoś sie stara o dziecko i nie wychodzi mu to, ktos nawet bierze tabletki anty żeby nie zajść i jest w ciąży, a zapomniałam dosłownie jednej tableki.......!!!

Gość synowa -----
to może jednej z nas się udało, czekamy na wiesci

Gość wiosenka:):)
nic ciekawego nie slychac Morigan u mnie 7 dzien cyklu bylam dzis na badaniu krwi zobaczymy co z moimi hormonami, ale wyniki dopiero za 2 tygodnie, pani doktor u ktorej bylam kazala sie starac w tym miesiacu 2 razy dziennie od momentu pozytywnego owulacyjnego testu wiec bedziemy dzialac:) poa tym powiedziala ze jak na 6 dzien(bo bylam u niej wczoraj i dzis) moje endometrium bylo bardzo ladne bo 5.8 a pecherzyki dominiujace w obu jajnikach mialy po 7 mm poza tym no coz nowy cykl nowe mozliwosci i nadzieje wiec zobaczymy

Mnie lekarka powiedziała , że lepiej co 2 dni a w owu codziennie:) ale pewnie co lekarz to inna teoria. Ja mysle aby sie nie przejmować i starac się . W koncu sie uda:)

tez tak mysle ze co 2 dni caly cykl a w owu ile sie da, ale nie chce tez przesadzac w koncu ma to tez byc przyjemnosc :) fajnie by tak bylo sie dowiedziec przed samymi swietami o ciazy :) ale pewnie nic z tego nie wyjdzie wkurzam sie ze na wyniki moich hormonow musze czekac az 2 tygodnie !!

A jakie hormony masz zlecone? Fakt fajnie byłoby zrobic rodzince niespodzinakę typu "za rok bedzie nas wiecej":)

podstawowe, od nich mamy zaczac i zobaczyc co dalej, nie wiem co to dokladnie znaczy w irlandii, mialam tylko na skierowaniu ze podstawowe hormony

Hej wiosenka, Nie znamy sie ale łączą nas 2 rzeczy - obie mieszkamy w Irlandii i ja też nie mogłam długo zajść w ciążę. Zajęło mi to 18 miesięcy! Po 11 miesiącach zrobiłąm badania hormonalne. Wyszło kilka nieprawidłowości, zaczęłam brać leki i po kilku miesiącach byłam w ciąży. Dzisiaj dzidzia ma już 2 lata a ja właśnie zabieram się za staranie się o drugie. Tak ze koniecznie zrób badania hormonalne. Życzę ci powidzenia bo wiem jak cięzko jest czekać na tą pierwszą upragnioną ciążę. Wszystkim dziewcznką tuwaj życzę upragnionych 2 kreseczek :-)

czesc paulinka:) milo wiedziec ze sa jakies staraczki z irlandii:) zycze szybkiej ciazy:) to nie jest moja 1 ciaza, mam juz 10 letniego synusia:)

A no to przepraszam za pomylke :-) Ale i tak zycze powodzenia :-) Czyli w sumie obie sie staramy o drugie dziecko :-) Chociaz ja dopiero pierwszy miesiac... Ciekawe ile tym razem mi to zajmie.

z jakiej czesci irlandii jestes? ja z cork mam nadzieje ze tym razem szybciej ci sie uda:) mi z kolei pierwsze starania zajely jeden cykl a te teraz juz 10, no ale jestem 10 lat starsza:)

Ja jestem z Kilkenny. Ale czasem bywam w Cork :-) Ja juz tez taka mloda nie jestem... 31 lat :-( I mam jeszcze plany na dwójeczke :-)

No domyśliłam się:) Ale lepiej tam np z pracą? Bo ja już rok szukam i nic.

Wiesz co teraz to juz tak srednio. Bez jezyka bardzo ciezko cos znalez. A i z jezykiem trzeba sie naszukac. To tez zalezy od tego jakiej pracy sie szuka. Mój brat przyjechal tu w pazdzierniku i szukal pracy 2 dni :-) ale on jest kucharzem, a dla kucharzy pracy nie brakuje. Ja pracuje w tej samej pracy od 2005 roku wiec to juz kawal czasu jest :-) Ale ogólnie sytuacja w Irlandii tez nie za ciekawa...

z praca nie jest tak dobrze jak kiedys ale prawda jest taka ze jesli ktos chce pracowac to prace znajdzie, ja jestem tu 5 lat i caly czas pracuje, nigdy nie mialam problemow ze znalezieniem pracy uwielbiam kilkenny, bylam tam w pazdzierniku na moje urodziny, ja mam 34 lata i czas leci:(

Hej Kochane dziewczynki. U mnie jak na razie @ nie ma ale objawy mam. Test negatywny. Ciekawe co zawiniło przypadek czy prolaktyna? No cóż co by nie było próbujemy dalej, na razie bez chemii. Po paru miechach się zobaczy, mam nadzieję, że nie będzie czego:P