Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Czy jakaś Pani czeka na to aby @ nie nadeszła?;)

Polecane posty

Gość synowa -----
ja też nie chcę żeby @ przybyła ale niestety chyba nadejdzie bo bolą mnie piersi jak zawsze przed @

Hej synowa:) Ale bolące piersi to również jest objaw ciąży jak i nadchodzącej@... Napisz coś o sobie:)Ile masz lat,ile się starasz:)Oczywiście jeśli chcesz:)

Gość synowa -----
No pepwnie że chcę Wiem że bolące piersi to także objaw ciąży bo mam już 2 letniego synka ale jednak myślę że się nie udało, robiłam test we wtorek może za wcześnie bo planowaną miesiączkę mam na 27 listopada. Dane do tabelki mam 30 lat. Staramy się z mężem 2 cykl.

Gość wiosenka:):)
dzis 28 dzien cyklu i nadal nie mam @, piersi owszem obrzmiale ale nie bolace, wczoraj pisalam wam ze czulam zblizajacy sie okres bo nawet sluz mial leciutko brozowawy odcien, dodam ze po seksie, ale po godzinie sluz wrocil do normy i do dzis cisza!! nadal sie ludze! dopoki nie ma wstreciuchy jest nadzija!!!! za was tez trzymam kciuki i juz dopisuje sie do tabelki, a i witam nowe kolezanki, im nas wiecej tym lepiej!!

************************************************************ ******************************* NICK.................WIEK......OST.@.........ILE CYKLI......TERM.@.......... ********************************************************* ********************************** Kruszynka1990.....21.........27.10...............7....... ............28.11...... Suzanna_beauty....25........28.10................??...... .............25.11...... Wiosenka:):)......34........29.10..................9.....................24/25.11

Gość miluchnaa31
ja dzis mam 33dc i nie mam @ 3lata temu kupilam na alklegro takie testy za 1zl owulacyjne i byly tam gratisy ciazowe ,wczoraj 2 z nich zrobilam,wyszly negatywne...jak sie okazalo to byly przeterminowane 2tyg ale nie wiem czy mialo to wplyw na to... sama nie wiem ,zrobilam bete wczoraj,juz sa wyniki ale nie mam odwagi isc po nie....zazwyczaj mam cykle regularne 28dni ale bralam dufaston i boje sie ze on mi przedluzyl cykl

i jeszcze pytanie do was czy odkad staracie sie o dziecko w kazdym cyklu od owulacji przestajecie pic alkohol ze wzgledu na potencjalna ciaze? ja na pocztki staran tak robilam ale teraz przy 9 cyklu juz nie zwracam na to uwagi, w zeszlym tygodnu bylan na sluzbowej kolacji i pilam biale wino, wiem ze moze nie powinnam ale z drugiej strony takie starania moga trwac latami wiec co mamy dac sie zwariowac ze w kazdym cyklu potencjalnie jestesmy w ciazy?? jak to jest w waszym przypadku??

******************************************************************************************* NICK.................WIEK......OST.@.........ILE CYKLI......TERM.@.......... ********************************************************* ********************************** Kruszynka1990.....21........27.10...............7...................28.11...... Suzanna_beauty... 25........28.10...............??..................25.11..... Wiosenka .......... 34........ 29.10...............9...................24/25.11 Synowa...............30.........?.....................2....................27.11.....

miluchnaa 31 pedz po wyniki moze sie udalo!!!! a test przeterminowany nadaje sie tylko do kosza , nie bedzie dzialal prawidlowo! pytalam kiedys w aptece bo tez mialam taka sytuacje!! dzwon albo jedz po wyniki!!1 trzymam kciuki!!

Wiosenka:):) ja szczerze nie zwracam na to uwagi po tych 7 miesiącach starań...Alkoholiczką nie jestem:D ale jakieś piwko czy drinka jak mam ochotę, to sobie wypiję:)

Gość synowa -----
wiosenka przed staraniem się o dzidzię nie piję alkoholu i nie pozwalam też pić mężowi, natomiast po już może pić a ja ze względu że jednak mogę zajść wypiję np. jednego drinka czy pół piwa. Po prostu nie upijam się ale też nie wariuję że nic. @ miałam 01 listopada

dzieki dziewczyny myslalam ze ja jakas egoistka jestem :) tez sie nie upijam ale jak mam ochote na lampke wina przy kominku to nie mysle ze nie powinnam bo moze jestem w ciazy tylko ja pije:)

w piersiach mnie rwie jakby mi ktos takie cienkie igly wbijal, brzuch nie boli w ogole, nie jest tez powiekszony jak zawsze przed @ ale moze sie nakrecam, zdarzalo sie juz wczesniej ze widzialam wszystkie objawy ciazy :)

Gość synowa -----
wiosenka trzymamy kciuki. U mnie tak na 1,5 tyg przed miesiączką bolą piersi teraz dopiero 2 dni temu zaczęły boleć czyli później niż za zwyczaj. Ale jak pisałam nie nastawiam się, chcę bardzo ale trzeba jeszcze poczekać.

Widzę że was wszystkie bolą piersi przed @ a mnie nigdy nie bolały.Co do alkoholu to sobie nie odmawiam reddsa(bo tylko takie piję).We wtorek jak zdałam prawko to nawet 3 wypiłam z tego szczęścia:) hehe.

Gość nielubiekapusty
hej dziewczyny, ja wreszcie jestem w domku, pisalam dzis o 10 poprawe egzaminu bo do zaliczenia zabrakło mi 3%, ale dała to samo wiec mam nadzieje ze teraz te 3% poprawiłam :) Jest dziś u mnie piękna pogoda, ciepło ...aż mnie naszedł humor i ochota na sprzątanie, pomyje okna może. Ja to nie mam co objawów opisywać... juz sie nie moge doczekać az odstawie tabletki... czuje sie dobrze, nic nie boli nic nie kuje , piersi mi urosly tylko ale t o od hormonow pewnie. W sumie czuje taki wewnętrzny spokój, takie zero stresu ( co jest w przypadku kogoś z bardzo silną nerwicą niesamowicie rzadkie) ze az czuje ze coś jets nie tak, tylko nie wiem jeszcze co. Wlasnie to ze sie tak normalnie czuje daje mi do myslenia ze moge byc w ciazy, a nie masa roznych objawów

Gość nielubiekapusty
moim zdaniem nie ma co przesadzac z tym nie piciem, puki nie potwierdzi sie ciazy to przeciez ten alkohol nie ma jakiegos wiekszego wplywu na dziecko, no chyba ze pije ktoras z was az do nie przytomnosci ( w co wątpie:P) 2 piwka w wekend i nic sie szczegolnego stac nie powinno. Nie mozna popadac w paranoje.

A ja sie właśnie dowiedziałam że kuzynki syn ma odrę!!I tak myślę że jak się ostatnio widzieliśmy to nie zarażał jeszcze.

Hej:) Świetnie ,że jest nas coraz więcej. Może nas razem na porodówkę zabiorą?:) hehe:) Ja tam mam paranoje:P nie pije, nawet kawy. łykam kwas foliowy a jak mnie już okropnie głowa boli ( jestem migrenowcem) to biorę apap. A co do objawów, chyba nic nie czuje, nie chcę i nie mogę się nakręcać:)

Ja w pierwszej ciąży kawy nie piłam bo każdy mówił że nie wolno.Wcale nie prawda.Pić można ale z umiarem.A czasami tak jej potrzebowałam bo chodziłam jak cień.Wiecznie śpiąca.

Może i tak ale ja i tak nie przyzwyczajona do kawy nie jestem więc mi nie brakuję.

Gość synowa -----
Morigan Jak długo bierzesz kwas foliowy?? ja po pierwszym nieudanym cyklu zaczęłam brać czyli m-c temu

nic z tego dziewczyny :( wlasnie zrobilam test ciazowy, negatywny oczywisciw, niue wiem co mnie podkusilo bo nie lubie bardzo tego momentu rozczarowania, no coz teraz moge juz tylko spokojnie czekac na okres, dodam ze jestem przeziebiona wiec pewnie dlatego sie spoznia, brzuch nie boli wiec nie wiem kiedy go dostane, testu nie zrobilam z porannego moczu, moje cykle miedzy 24 a 28 ( raz soe zdarzylo 22)dni, dzis jest dzien 28 wiec powinno juz wyjsc nawet jesli nie z porannego moczu no ale czego sie spodziewalam.... chyba zaczne plakac 9 mcy staran !po wykonanym tescie wykonalam rowniez telefon do kliniki, czas porobic wszystkie badania, wizyte mam w srode :( uciekam do pracy za nadal oczekujace trzymam mocno kciuki, oby wam sie udalo i dalo to innym nadzieje! buziole papa

Gość synowa -----
wiosenka przykro że nie zobaczyłaś dwóch kresek, nie ma co się poddawać i starać się nadal. Miłego dnia

Spokojnie Wiosenko, staraj się dalej. Kobiety są stworzone do zachodzenia w ciąże:P Wiecie czasami natura robi nam na złość czasami musimy się starać 2 miesiące a czasami 2 lata. tak to już jest. Grunt nie załamać się:)

od 2 lat czekam co miesiac, i nic :) juz sie przyzwyczailam 6 grudnia mam wizyte u gina, bedziemy omawiac wszystkie badania ktore mnie czekaja @ mam dostac za 4 dni i pewnie ja dostane - ale to nawet dobrze trzymam za Was kciuki, wiem jak ciezko jest gdy sie nie udaje, grunt to sie nie poddawac!