Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Czy jakaś Pani czeka na to aby @ nie nadeszła?;)

Polecane posty

truthh- ta bo oni nawet nie widzą czy się starali czy samo wyszło:) Ale co jak co chyba już lepsza wpadka niż takie oczekiwania, ileż to człowiek ma stresu.

Gość nielubiekapusty
To też właśnie dlatego o tym myślę Morigan. Przyznam ze od 2 dni mam kłocie w dole podbrzusza i pojawilo sie brązowe plamienie, to tez mnie martwi, wiec wolala bym je odstawic...glupia mialam wczoraj wizyte u ginekologa, ale z powodu plamien przelozylam, a teraz zaluje bo bym go spytala co robic. Chyba je odstawie, martwi mnie to co sie teraz dzieje z moim organizmem. Morigan-kiedy masz termin @?

Gość Nataliaa.....
Nie zajscie w ciaze, mogło nastapic doklanie 9dni po. Ale i tak sie obawiam, bo planowalam zajsc w ciaze moze za rok czy dwa. Brac wczesniej kwas foliowy, odstawic kawe, dobrze sie odzywiac, a nie teraz...

Gość nielubiekapusty
Truthh- tak do ciebie było pytanie, wiesz co ?myśle, że test nie wyjdzie ci 2 dni przed @ do tego wieczorem. Ja robilam w 1 ciąży 2 dni przed, do tego rano i nic nie wyszło - tzn. o ile pamietam chyba jakiś cień cienia ale nie wziełam tego pod uwagę bo myslałam ze mam zwidy ...potem 2 dni po terminie była gruba,mocna i wyraźna. Niestety wtedy poroniłam w 10tc.

nielubiekapusty termin mam dopiero na 3 grudnia ale pzrez PRL mam nieregularne cykle. Natalia nie martw się jeśli nawet jesteś w ciąży możesz brać kwas foliowy i zdrowo się odżywiać już teraz:)

Gość nielubiekapusty
hmm, a jak myslisz jak odstawie teraz tabletki to ten @ sie liczy? czy mam poczekac zalożmy z 10 dni od prawdopodobnego zaplodnienia? jeśli tak to jakoś na przemołomie 28-30 zrobić bym mogła już test

Wiesz test jest wiarygodny po około 14 -21 dniach od zapłodnienia. Wcześniej jest za małe stężenie HCG we krwi.

Gość nielubiekapusty
No to myśle ze tak będzie akurat, zastanwia mnie to czy jak ewentualnie doszło by u mnie do zapłodnienia, czy to krwawienie z odstawienia czy plamienie teraz nie ma wplywu na rozwuj ewentualnej ciazy. Szczerze nie mam pojęcia.

Czasami na początku ciąży jest krwawienie ale tabletki anty też je czasami powodują. Trzeba by zapytać lekarza. Nie martw się na zapas.

Gość bieeeliiizna
może mi ktoś odpowie :P czemu zamiast okres na różnych forach pisze się '@'?

Gość nielubiekapusty
Szczerze to nie wiem ale jest krócej i wszyscy wiedzą o co chodzi.

Gość wiosenka:):)
ja czekam :) i nie chce zeby przypelzla:) 9 mcy pratyki na nic by bylo:(

witam , 26 dzien cyklu nadal brak wstreciuchy ale na test za wczesnie, boza jakbym chciala wiedziec!!

A jak długie Wiosenko masz cykle? Ja miałam zazwyczaj 30-32 dni ale potem mi się PRL popsuło i mam różne.Ehh

moje cykle, patrzac na ostatnie 10 mcy od odstawienia tebletek wahaja sie miedzy 22 a 27 dni, wiec nie chce jeszcze robic testu bo za wczesnie poza tym czuje bole brzucha caraz wyrazniej wiec pewnie okres w drodze:(

wiem morigan i dlatego jeszcze sie ludze! w mojej pierwszej ciazy tak bylo, czulam ze okres juz tuz tuz, bolaly mnie piersi, brzuch, jajniki a okres nie nadchodzil, tyle ze to bylo dawno temu i dlatego pewnie teraz juz nie bedzie tak latwo, mam 34 lata, moj syn 10 i marzy o rodzenstwie, jak zapytalam go co chcialby dostac na gwiazdke to powiedzial ze brata lub siostre i serce mi sie kraje jak nie wychodzi, bo wszyscy bardzo chcemy a maz to chyba najbardziej a tu nici, po dlugich 9 miesiacach nadal nic

Wiosenko nie martw się:) Moja mam urodziła w wieku 42 lat:) Ty na pewno za kilka dni, tygodni też ucieszysz nas wiadomością o Dzieciątku:) Jesteś w o tyle dobrej sytuacji , że masz już dziecko a My w większości czekamy na pierwsze:) 3 mam kciuki, jak się bardzo chce to podobno nie wychodzi:) ale na pewno to tylko chwilowe:)

Gość ladyyyyy90
Upup

u mnie pojawila sie dzis lekko brazowawa wydzielina, w moim przypadku to oznacza tylko jedno....zblizajacy sie okres:(:(

Gość Witam was:)
Dołączę się.Ja mam termin @ na jutro i jak już jestem przy @ to może wyjaśnię jednej dziewczynie czemu tak się pisze.@ to inaczej małpa a tak się nazywa właśnie okres jak ktoś go nie chce:)

do witam was, jak dlugo sie staracie? witamy w naszym gronie, napisz cos o sobie

Mam 25 lati już synka.Wiesz jako tako to się nie staramy.Po prostu się nie zabezpieczany i co ma być to będzie:)A bardzo bym chciała drugie dziecko mąż też.

ja tez mam syna ale o drugie staram sie juz 9 mcy, no qale ja mam 34 lata wiec pewnie juz za stara jestem :)

E tam od razu za stara!!Za stara to jest 50-latka na dziecko ale nie ty he.

No to może ja też coś powiem:) Mam 21 lat o dzidziusia staram się od 2 tygodni:) Więc cykl pierwszy niepełny;) Trochę się martwię bo mam Prl lekko powyżej normy, a nie biorę leków ( więcej skutków ubocznych mieć nie mogły) A no i jestem szczęśliwą żoną od 1,5 roku:)

No zaraz się zlecą baby i będą wyzywać takie młoda a o dzieci się starają.Mój synek w styczniu będzie miał 4 lata.Bardzo chciałam tej ciąży i się udało.