Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Czy jakaś Pani czeka na to aby @ nie nadeszła?;)

Polecane posty

Gość zniecierpliwiona:D
Dziewczyny ja też czekam by @ nie przyszła..:) Powinna być wczoraj ale narazie cisza i mam nadzieje ze tak zostanie:D Normalnie prosze Boga w myślach żebym tylko @ nie dostała:) O dziecko sie nie staramy , ale ja bardzo pragnę drugie maleństwo:) Mam już synka 3 latka i przydało by sie rodzeństwo:)

Gość nielubiekapusty
Morigan- jesteśmy w tym samym wieku ;) Bardzo młodo wyszłaś za mąż, fajnie tak w sumie, dlugo jesteś ze swoim mężem? Ja z moim narzeczonym (jeszcze) w grudniu bede 5 lat ;) a ślub planujemy za 3/4. Mnie sie nie chce tak długo czekać, ale już tak sie umówiliśmy to niech będzie. Zresztą on troche sie boi że po ślubie skonczy sie jego życie towarzyskie, co jest nie prawdą...ale wydaje mi sie że jesli tak mysli to musi troche jeszcze dorosnąć wiec poczekamy te 3 lata :P Ja mam ciagle te plamienia, ale dzieki Bogu brzuch mnie tak juz nie kuje kosmicznie, tylko 2 dni mialam klucie w podbrzuszu. Tabletki biore dalej stwierdzilam ze skoncze je i potem w 7 dniowej przerwie wszystko sie wyjaśni.

Przed ślubem byliśmy parą Rok:) Ale znaliśmy się jakieś 7 lat:) Ja sobie cenię stan małżeński:) Mąż jest dobrym człowiekiem:)

Gość nielubiekapusty
To w sumie nie długo byliście razem, a braliście ślub bo tak chcieliście szybko, czy coś miało jeszcze na to wpływ? Bo różnie czasami bywa, ja jak byłam w ciąży majac wtedy 18 lat (no w zasadzie 19) plnowaliśmy ślub, był termin już, zamówione w urzedzie stanu cywilneog wszystko, ale potem jak poronilam oboje stwierdzilismy ze skoro teraz nic nas nie ponagla, to poczekamy jeszcze. Zreszta wtedy szczerze taka byłam wystraszona tym slubem, tak sie bałam ze mi ulżyło... nie tego ze nie kochalam mojego chlopaka czy coś, a po prostu sie bałam...sama nie wiem czego, rodziny, znajomych ... co będzie.

Hej:)Mogę się dołączyć? Również czekam na brak @...dziś mój 28 dc-zazwyczaj mam 31/32. Mam 21 lat i staram się o dzieciątko od 7 miesięcy.Ale dopiero w tym cyklu przez parę dobrych dni widziałam u siebie porządny płodny śluz:)Od 12 do 17 dc....oczywiście codziennie staranka:) A śluz płodny poprawił mi się dzięki zielonej herbacie,którą piłam od 1 dc:)

Gość zniecierpliwiona:D
Ja to mysle że u mnie to sters wpłynol na opóźnienie okresu...:( bo o dzidzie sie nie staramy, tzn mąż na razie nie chce...chce jeszcze troche z drugim dzieckiem poczekać, stosowaliśmy tylko stosunek przerywany wiec małe prawdopodobieństwo ze bedzie fasolka:( Ale byłabym przeszczęśliwa:D

To była nasza świadoma decyzja:) Chcieliśmy stworzyć rodzinę, mieć dom, dziecko. Planowaliśmy ślub od pierwszych dni bycia razem:) Mamy dom, teraz kolej na dziecko;)

Hej Kruszynko miło , że jesteś:) Znieciepliwiona fakt stres może mieć wspływ ale stosunek przerywany tez ma duzy wspólczynnik ciąż:)

Gość nielubiekapusty
fajnie macie dziewczyny :) moj nie planuje na razie dziecka, chce miec ale po slubie wiec mysle ze ze wzgledu na niego tez chce poczekac ale tak to czuje juz ten instynkt macierzynski, ale co sie odwlecze to nie uciecze :P zdarze jeszcze przezyc to wszystko...:) Widze ze u was terminy @ blisko, ja jeszcze z tydzien chyba musze czekać

Dla mnie samo oczekiwanie na początek starań było koszmarem . Juz wszytsko wiem : :jaki wózek, jakie zabawki, jakie łóżeczko":)

Wiecie co dziewczyny?Najgorszy jest ten ból w serduchu ja @ przychodzi.W tym tygodniu dowiedzialam sie, ze 3 kolezanki sa w ciazy:)Ciesze sie z ich szczescia...ale,no wlasnie to ale...Czuje sie jakas taka wybrakowana.Nawet w ciaze nie potrafie zajsc.To czekanie jest straszne.Ale wiem,ze wreszcie sie uda:)

Ja mam gorzej. Byłam przy porodzie koleżanki, która wcale aż tak dziecka nie chciała. To dopiero było mi żal:(

Gość Witam was:)
Ja też nie mogę pojąć jak można nie chcieć dziecka!Tej kruszynki która wypełnia cały twój czas szczęściem:)

Gość mamcia syncia
cześć dziewczyny,dołączam bo też od kilku m-cy staramy się o maleństwo,ja mam już syncia 7 l. ale tak samo przeżywam każdą@ jak gdyby to miało być pierwsze

Gość Witam was:)
Może zrobimy tabelkę która kiedy ma mieć okres?

Gość suzanna_baeuty
Zaczerniłam się(Witam się:) ).Ja mogę zrobić tą tebelę

******************************************************************************************* NICK.................WIEK......OST.@.........ILE CYKLI......TERM.@.......... ******************************************************************************************* Kruszynka1990.....21.........27.10...............7...................28.11......

************************************************************ ******************************* NICK.................WIEK......OST.@.........ILE CYKLI......TERM.@.......... ********************************************************* ********************************** Kruszynka1990.....21.........27.10...............7....... ............28.11...... Suzanna_beauty....25........28.10................??...................25.11......

ja czekałam do dzis:( bo po poludniu @ nadeszła ;( znowu... ja rowniez mam prl ponad norme bo 34,4 i gin powiedziala ze to moze byc przyczyna tego ze jeszcze nie zalszma w ciaze :(

czesc dziewczyny, ja tez sie staram, do autorki- tu na kafe takie watki zawsze sa modne :) jestem swiezo po okresie wiec caly miesiac przede mna... pisze tez na innym watku, ale tam dziewczyny sa starsze ode mnie, pomyslalam ze moze warto popisac dla odmiany z mlodszymi :)

Dzień dobry kobietki:) Co tam słychać?Ja właśnie sobie kawkę popijam:)I za chwilkę biorę się za sprzątanie...wszyscy w pracy a ja się obijam:) Macie jakieś plany na jutrzejszy dzień?My wybieramy się na taką bardziej oficjalną imprezę.Przestanę chociaż na trochę myśleć o tym wszystkim...rozerwę się:) Dziś mój 29 dc.Piersi strasznie bolą,brzuch trochę pobolewa.Tylko zastanawia mnie śluz.Zawsze po owulacji do @ było go mnóstwo.A teraz od owu. susza...