Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morigan

Czy jakaś Pani czeka na to aby @ nie nadeszła?;)

Polecane posty

No już wieczór:) U mnie cisza na szczęście.Kupiłam sobie tampony na wszelki wypadek.Zero jakiegoś bólu brzucha,przelewania w nim-a to zawsze oznaczało @.

Gość zniecierpliwiona:D
Cześć dziewczyny:) U mnie nadal @ nie ma:D mam wielka nadzieje ze sie nie pojawi...ale z drugiej strony sie troche boje:)

Jeżeli to pytanie tyczyło sie do mnie to miałam na 22-23...:)

A u mnie bez zmian, testy w gotowości, nadzieja trwa, euforia jeszcze przede mną.:)

Test zrobie jutro bo dzis mąż ma mi go kupić...:) szczeże to nie mogę sie doczkać:)

No ja już pokupiłam na allegro prezenty dla dzieci i jestem zadowolona:) Za ciebie zniecierpliwiona trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.Ja jak do poniedziałku nie dostanę to zrobię.Puki co jestem spokojna i nie mam parcia na test:)Ale pewnie dostanę nie ma co.

coś mnie zaczoł jajnik pobolewać...ciekawe czyn@ sie nie zbliża....:( no ale nie ma co sie nastawiać zobaczyny Jutro:) Trzymam za wsa kciuki:)

9 latkowi? Bakugany:P jest na to szał, jakąś grę, bajkę lub film, książkę (jak lubi),jakąs planszówkę, dużo masz możliwości:)

Nadal nic,ale coś mnie pobolewają jajniki.Tak że pewnie poleci. Co u was?Już po kawce?Ja sobie kakao wypiłam.I za sprzątanie trzeba się brać.Mąż będzie o 14 to już musi być i obiad i posprzątane bo jak on przychodzi to mi się już nic nie chce:)

Gość wiosenka:):)
wczoraj wieczorem dostalam @ brak mi slow

Hej Kobietki:) U mnie nic ciekawego,właśnie wypiłam kawkę.Ogarnę troszkę w domu i lecę do fryzjera:)Dziś na bal się wybieramy:) Wczoraj w 29 dc po południu zrobiłam test-negatywny:( Pewnie dostanę @!!!Ale jeszcze 2 dni mi zostały,chociaż nadzieja już umarła. Miłego dnia życzę:*

Gość wiosenka:):)
przykro mi dziewczyny ze nam sie nie udalo jak juz pisalam wczesniej umowilam sie na wizyte do ginekologa bo pora na badania, mam za soba tylko cytologie, kolkoskopie, badanie moczu i krwi, czyli tylko bardzo podstawowe, minelo 9 cykli wiec pora na szczegoly, lekarz pewnie sam zadecyduje ale podzielcie sie doswiadczeniem i poweidzcie co zrobilybyscie jako nastepny krok? hormony? badanie na droznosc jajowodow? nie wiem od czego zaczac, wiem ze od tego jest lekarz ale chcialabym tez uslyszec od was aha jeszcze jedno, odkad przestalam lykac pigulki strasznie pogorszyl sie stan mojej cery, czasem nie ogARNIAM moich pryszczy, na twarzy, plecach, do tego znacznie bArdziej przelluszczaja mi sie wlosy, moja przyjaciolka powiedzila kiedys iz moje hormony nie sa na wlasciwym poziomie stad te problemy, nie pamietam tylko ktory hormon wymienila, co wy myslicie na ten temat? maz mial juz testowana sperme i wszystko ok, nalezaloby wiec skupic sie na mnie przeraza mnie losc testow jaka musze wykonac i dluge miesiace leczenia jakie pewnie przede mna, podle sie czuje, a myslalam ze zajscie w ciaze to prosta sprawa pozdrawiam was kochane

Gość no kurcze
zniecierpliwiona - jak tam? robiłaś test? napisz jaki wynik do reszty dziewczyn - nie poddawać się! trzymam za Was kciuki.

Gość nielubiekapusty
bardzo mi przykro dziewczyny że sie tym razem nie udało wam :( ale nie ma co sie poddawać... zniecierpliwiona- pewnie juz zrobilas test wiec pisz jak wyniki! Mnie coraz bardziej kusi żeby już ostawić tabletki, dziś mnie lekko podbrzusze pobolewa... ciekawa jestem tylko czy jak odstawie tabletki to czy bede miala @ czy nie, mam opcje albo odstawic już, albo poczekać do środy..i w ogole zastanawiam sie czy jak odstawie teraz to jeśli bedzie @ to czy to daje 100% pewnosci ze nie ma ciąży

Czesc dziewczyny:) Ja niedawno z pracy wróciłam, kupiłam test....przyjechałam do domku weszłam do kibelka i co zobaczyłam....:( dostałam okres:( Lipa, a tak sie już cieszyłam:(

Gość nielubiekapusty
widze ze jakis pechowy miesiac mamy ... szkoda

Gość no kurcze
nie łam się kochana, jak nie tym razem to następnym. proponuje "przytulanie" co 2 dzień. wiem że to trochę głupio brzmi, ale szansa spora na dzidziusia. moja koleżanka zaszła przez oto taką praktykę. pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Cześć dziewczyny!Czyżby topik umierał?Dzisiaj się dowiedziałam że ciotka mojego męża jest w 4 ciąży.Ma 35 lat.Z byłym mężem!!!!Zabezpieczali się prezerwatywami a i tak zaszła.Jest podłamana bo nie ma warunków i mówi że już nikomu nie da się dotknąć bo za bardzo płodna jest.Miałam jej mówić że z chęcią bym się zamieniła z nią.

Gość synowa -----
witacie po weekendzie. Ja cały czas czekam na @. Miałam dostać wczoraj ale się nie pojawiła, zobaczę jeszcze 2 dni i zrobię test.

Gość synowa -----
właśnie przyszła @

Gość Małgosia K.
Witajcie, jestem tu nowa, też czekam, mając nadzieję że @ nie przyjdzie a spodziewam się jej w ciągu najbliższych 2 dni. I jest mi strasznie ciężko...

Hejka witam po weekendzie , nie było mnie więc nie wchodziłam. Mnie jak na razie piersi swędzą:P Czekam co będzie dalej.

Hej kobietki:) Jak tam po weekendzie?U mnie tak sobie.W niedzielę przyszła @,w 30 dc z samego rana.A myślałam,że może się udało:( Ale nie poddaję się.Doszłam do wniosku,że wezmę się za siebie:)Od dzisiaj zaczęłam dietę Dukana:)Zrzucę parę kg.Znalazłam sobie fajne ćwiczenia i nie będę myślała cały czas o ciąży. Ale chciałam Wam coś napisać...wybrałam się do wróżki!!!Nie wiem co mnie podkusiło:)Ale powiedziała mi dużo rzeczy z przeszłości...i zapytała -czy stara się pani o dziecko???A ja do nie, że nie(skłamałam żeby sprawdzić czy coś sobie wymyśli,czy może powie prawdę)A ona do mnie-ale ja widzę bardzo dobrze kartę CIĄŻY!I w przyszłym roku jesienią dziecko już się urodzi!!!!:)