Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamonds and perls

Mój ex rzucił mnie dla innej a teraz szuka szczęścia na sympatii

Polecane posty

Gość diamonds and perls

Śmiać mi się chciało na maxa jak to odkryłam. Byliśmy razem kilka lat, mieliśmy poważne plany, wszystko było w porządku aż tu pewnego dnia odszedł do innej. Wkrótce potem mi oznajmił, że chce się z nią hajtnąć i mieć dziecko. Odczekałam jakiś czas, doszłam do siebie i postanowiłam, że może sama spróbuję sobie jakos ułożyć życie. Zalogowałam się na sympatii i niedawno odkryłam, że on wchodził na mój profil - ma profil ze zdjęciem więc wiem, że to on. Jednak ta miłość szybko się skończyła, byli razem tylko kilka miesięcy.

Każdy idiota powinien tak dostać od życia ,kopa na starcie ha ha.Załóż lipne konto , poderwij go a potem daj mu nauczkę ,zabaw się na maksa ,możesz dowiedzieć się też ciekawych wiadomości na swój temat pozdrawiam,powodzenia.

Każdy idiota powinien tak dostać od życia ,kopa na starcie ha ha.Załóż lipne konto , poderwij go a potem daj mu nauczkę ,zabaw się na maksa ,możesz dowiedzieć się też ciekawych wiadomości na swój temat pozdrawiam,powodzenia.

Gość diamonds and perls
Wiesz nie chcę mieć już z nim doczynienia, mimo, że strasznie mnie skrzywdził, mnie i dziecko (bo mamy razem córeczkę). Trzymam się od niego z daleka i niech tak pozostanie, ale jak widać nie ułożyło mu się tak jak to sobie zaplanowała. A ja i tak wychodzę z założenia, że każdy wcześniej czy później odpokutuje za wszystko zło, które zrobił drugiemu człowiekowi.

Gość ZAŁAMANA ......
super zdechłe prowo