Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkie pytanie szybka odpowie

Dziewczyny czy uwazacie to za zdrade?

Polecane posty

wirtualny sex, to wzajemne świntuszenie, przesyłanie nagich fot, albo masturbowanie się przed kamerką

chodzi o to, że facet którego kochasz, podnieca się wilgotną cipą swojej byłej w kamerce i dochodzą razem, masturbując się ja bym się wkurzyła i rzuciła erotomana :P tylko przede mną ma się obnażać i koniec !

Gość Killerus
Dodaj jeszcze że ona przez to zaszła w ciążę:-D nieważne z kim najważniejsze żeby dzieci były zdrowe:-D

no i nadszedł czas na moją propozycję i rozwiązanie problemu:classic_cool: jak zwykle niezawodnie🖐️ wiec siedaj i czytaj co do ciebie rozmawiam. otóż. jak nastepnym razem twój facet wróci z pracy/szkoły etc do domu niech zastanie cie rozkraczoną przed kompem z reką między udami i na jego pytającą minę odpowiadasz spokojnie że wlasnie zabawiasz się przez neta z kolegą z pracy...

Gość szybkie pytanie szybka odpowie
moj facet tego nie robil no co wy:D ale powiedzcie mi jeszcze jedno, bo gdyby zrobil to facet w realu to ona bylaby kochanka, a jesli robi to przez neta to kim ona jest? Wirtualna kochanka?:D

no bo przecież zdrada jest wtedy jak się zaciąża z inną :classic_cool: to wcale nie chodzi o to, że się ma gdzieś zaufanie partnerki i za jej plecami szmaci jej honor na rzecz spuszczenia się na monitor wyświetlający wypiętą dupę byłej