Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietypowe upodobania

Są tu kobiety, które nie zaliczają się do 100% idealnie wydepilowanych?

Polecane posty

Gość wydepilowane kobiety
najlepsze

Gość Emiliaaa1996
Ja golę pachy co 3 dni Nogi tak samo A okolice bikini co 4 dni. Ja pierdole nie mogę zrozumieć dlaczego takie kobiety jak wy co niektóre aktywnie seksualnie nie depilują okolic bikini ;/ Ja mam 15 lat a gole się

Bo nie każda kobieta ma taką potrzebę. Nie każdej się to podoba. Albo jej partnerowi. Te okolice się przede wszystkim myje, depilacja to kwestia wyboru.

Rhovannion Ja nigdy nie goliłam ud, jakoś sobie tego nie wyobrażam... Pachy zawsze mam gładkie, a z całą resztą różnie bywa. Łona tez nigdy nie golę na 0. Bo nie każda kobieta ma taką potrzebę. Nie każdej się to podoba. Albo jej partnerowi. Te okolice się przede wszystkim myje, depilacja to kwestia wyboru. i dziwisz się pasztecie, że nie masz faceta ?

Gość gfvcx
wiekszosc sądzi , ze kobieta powinna miec włosy tylko na głowie

XIII LEGION + nie, nie dziwię się. Swoją drogą, może ty prezentujesz światu swoje okolice intymne, ja nie, więc to jak wyglądają moje uda czy łono, to moja prywatna sprawa i nikt poza mną tego nie wie :)

Gość ja pani wasza
ja sie gole zawsze czyli codziennie wyjatek i tylko ten jedyny jakbym trafila do szpitala

Gość begiebe
ja pachy gole co 2-3 dni, nogi co miesiac, bo robie to woskiem, wiec musze zapuscic...ale sa juz slabe. gole do kolan, bo wyzej mam meszek tylko. ale mam problem z bikini... przycinam i czasami gole tylko to co wystaje spoza majtek. ale na drugi dzien mam takie krosty... przez jakis czas depilowlam bikini woskiem, ale tez nie na 0, trojkat zostawialam. i tez mialam zapalenie mieszkow. jestem sama i nigdy nikogo nie mialam, ale kurcze ja nigdy nie bede golic bikini na 0, boje sie miec chlopaka, bo co jesli on bedzie tego wymagal? :(

Gość kabie
jasne ze bedzie wymagał . Nikt nie chce lizać owłosionego krocza

Gość ja gole nogi raz w tygodniu
ale to z powodu, ze częciej nie mogę, gdyz skóra byłaby w opłakamym stanie

Gość kabie
sądze ze prędzej facet zniesie nieogolone pachy niz owłosione krocze . Bo pach nikt nie liże .

Gość owlosione pachy brzyda
facetow

Gość lulabejbi28
Prawda jest taka, że to moda, wyjęta początkowo z filmów poro wywołała w nas chęć golenia miejsc intymnych. Zaczęłam golić się, będąc nastolatką. Teraz uważam to za bardzo higieniczne, chociaż moja Pani Ginekolog uważa, że kobiety nie powinny golić całej pochwy, gdyż owłosienie jest swoistą barierą i zawsze przed wizytą staram się "zapuścić". Ale jestem żoną od siedmiu lat i muszę się Wam przyznać, że nigdy nie spałam z mężem, będąc niewydepilowaną....hmmm, jak się tak zastanawiam to bardzo dziwne.

słuchajcie , jeżeli macie jakiekolwiek zdjęcie ze swojego lub innego miasta, wyślijcie je do nas. Zajmie wam to jakieś dwie minuty. Opublikujemy to zdjecie na stronie danego miasta, a ty bedziesz miał szanse na wygranie iPoda. Nie musiz nic kupowac, nie musisz sie rejestrowac, po prostu wyslij zdjęcie. http://www.dane-miast.pl/site/naszekonkursy.html konkurs jest wazny caly czas, co miesiac losujemy iPody , teraz, za rok, za dwa i za 3 lata. Losujemy iPody za zdjecia bez przerwy !!!

Gość do Rhovannion
poznasz kogos na pewno

Gość do Rhovannion
czemu zakladasz ze nie nikogo nie bedziesz mial?

Poznam, nie poznam, nie istotne. I tak się nie zacznę depilować, jak się ogolę na 0 to się czuję jak z przedszkola.

Gość Pooki
Cale nogi mam wydepilowane a okolice intymne gole co 2 dni. Nie czulabym sie komfortowo bedac zarosnieta.

Gość do Rhovannion
ale jakbys miala faceta to pachy bys chyba akurat zawsze gladkie miala?

Gość do Rhovannion
to troche za czesto

Gość zdecydowanie za czesto
zdecydowanie

Gość aaaaarwena
ja mam depresje i nie gole sie od miesiaca bo mi sie nie chce i dobrze mi z tym.

Gość trzeba sie golc
i juz

ja jeszcze nigdy nie golilam sie powyzej kolana - swoja droga mi tam wlosy w ogole nie rosna :P nie rozumiem jak mozna nie golic pach.. rozumiem jeszcze bikini.. nie trzeba golic na lyso.. wystarczy przystrzyc i ogolic okolice bikini... ale zeby chodzic w takim buszu? nie!

Gość ale niektore maja na udach
paskudne wlosiska

Gość reno59
Cudownie mieć taką nie depilowaną kobietę,a nie ma ich wiele.Bym chciał chociaż takie znać. Pozdrawiam wszystkie z zarostem.