Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trykietka

Jakiej firmy gdzie są serki twarożki 0 % ?

Polecane posty

Gość trykietka

Ja szukałam takich na półkach w Kauflandzie i Cerfurze i nie widziałam. Chodzi mi o jakieś białe twarożki, serki na śniadania czy serki homogenizowane np waniliowy by był 0 %. Naturalne homogenizowane są dla mnie nie do przełknięcia. Czy można na diecie jesć serki homogenizowane smakowe ok 4 % ???

Gość To już lepiej
Ale% czego?

Gość koszałek
Nawet gdyby istaniały to to sama chemia. Nawet twaróg chudy jest odradzany i powinno się jeść półtłusty. Co za mentalność. Lepiej wszystko 0% niż trochę ruszyć tyłek i pobiegać, ale jesc produkty bogatsze w pewne składniki.

Gość trykietka
no 0% tłuszczu. co do ruszania tyłka to owszem, ruszam: stepper i ćwiczenia, ale chcę wspomóc się dieta, zwłaszcza że nie potrafię odzwyczaić się od słodyczy. gdzieś czytałam,że dziewczyny jedzą serki, twarożki 0 % ale nie spotkałam się z takimi dlatego pytam.

Gość i jeszcze za 8 zeta
Taki serek jest bez wartości. Wszelkie witaminy rozpuszczalne są w tłuszczach. Szukaj takiego właśnie do 4%. Bardziej patrz na cukier, bo właśnie bez cukrowego z owocami ciężko znaleźć.

Gość trykietka
podnoszę :-)

Takie serki są w Lidlu i w Realu - przynajmniej ja tam je kupowałam, nie wiem czy są stale, ale warto poszukać. Polecam też twaróg chudy 0% z Piątnicy. Jest bardzo smaczny i wilgotny, cała moja rodzina go lubi.