Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka80

Wady i zalety naszych mezczyzn

Polecane posty

Gość margotka80

hej dziewzyny zalozylam ten temat zeby popisac o tym jacy nasi faceci sa, za co ich kochamy, co nas zlosci ale mozna z tym zyc a czego totalnie nie akceptujecie Jak z tym walczycie??.Moj np czasami czysci sobie uszy przy mnie co mnie bardzo wkurza, ale zawsze wracam mu uwage, twierdzi ze sie zapomnial hehe ale ma duzo plusow, scieli lozko, robi mi sniadania i kawe do lozka np:))

Zalety: -sprzata -zawsze pierze -zawsze prasuje -czasem cos ugotuje -robi pyszna kawe -jest meski -potrafi duzo zrobic w domu -jest inteligentny, bystry, skonczyl kilka kierunkow i ma dobra prace Wady: -uparty -pracoholik -pedant czasem przegina z tym sprzataniem -nerwowy

ciasteczko26 Gdzie Ty do cholery takiego chłopa znalazłaś:PWeź wypożycz na miesiąc:P

ZALETY: mądry inteligentny wierny uczciwy pracowity szczery dobry WADY: małomówny nie sprząta po sobie

ZALETY: -miły -szczery -wierny -sprzata,gotuje, -inteligenty -uczciwy -wesoly -uprzejmy WADY: -duzo pracuje:( -maly zazdrosnik ALE KOCHAM GO TAKIM JAKIM JEST:*

Gość siemaneczko sloneczko
a ja wady mojego męża rekompensuję zaletami mojego kochanka i jest idealnie :)

ZALETY: kulturalny inteligentny dżentelmen oczytany oaza spokoju poczucie humoru a'la dr House ;) ultra-męski opiekuńczy WADY: nie rozmawia o uczuciach (tzn cięęężko mu to idzie) pracoholik czasem wpada w stan narcystyczny "jestem Księciuniem" i trzeba go sprowadzać na ziemię ;) zapędy egoistyczne- jest wygodny, ale jak go personalnie o coś proszę to wiem, że mogę na nim polegać, więc egoizm kontrolowany

Gość trzeba rozmawiać...
siemaneczko słoneczko-przebiłaś wszystko swoją wypowiedzią:D!

Gość siemaneczko sloneczko
dziękuję, stram się być w życiu zaradna :)

zalety: -inteligentny -z wielkim poczuciem humoru -szczery do bólu -pracowity -ambitny -towarzyski wady: -niesprząta po sobie -ma bzika na punkcie swoich rybek (nie wiem czy to wada ale mnie to doprowadza do szalu, woli kupic jakis smieszny "dyfuzor" niz kwiaty swojej pani) -uparty - troche zazdrosnik -nie za bardzo okazuje uczucia

Gość ech wiosna wiosna,,,
Zalety: -czuły -wrażliwy -kochający -ciepły -rodzinny -wykształcony -zna kilka języków obcych -ma doskonałe maniery w towarzystwie. Wady: -złośnik -nie mamy za bardzo wspólnych tematów do rozmów -przedkłada często spotkania ze znajomymi niż ze mną -dąży często do kłotni -nie ma dystansu do siebie, byle żart na jego temat go urazi -nie jest zbyt zainteresowany moim życiem.Jak powiem, ze ok, to nie drąży tematu chociaż widzi, ze coś jest nie tak. -zapatrzony w siebie. -maminsynek! -nie umie nastawić prania. -nie umie prasować. -jego życiem jest piłka nożna. -leń. -nie ma ambicji w życiu. -mama jest najważniejszą osobą w jego życiu. Podsumowując kończę z tym Panem:).

Gość mila moja
zalety:mily,kulturalny,opiekunczy,troskliwy,szczery,wierny,gotuje,sprzata(czasami piecze rowniez)uczuciowy,wrazliwy,pracowity,poczucie humoru,inteligetny wady: nie umie odmowic jak ktos go prosi o cos(az czasem z tym przesadza,zawsze komus pomaga),uparty

Zalety: -Opiekuńczy -Czuły -Uparty -Zaradny (ale potrzebuje kopa na rozpęd) -Zadbany -Niesamowicie cierpliwy -Świetnie gotuje -Super poczucie humoru -Mogę z nim gadać "o dupie maryni" bez końca Wady: -Bałaganiarz straszny -Zdarza mu się lamentować bez większego powodu -Bywa leniwy -Raz jeszcze - zostawia bajzel gdziekolwiek się przewinie.

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.

Gość podobnaa.
A to ciekawe, bo akurat chciałam założyć podobny temat :)

Gość ktoś chetny na osobistego
zeby był dobry w łózku i mily w obejsciu czego wiecej wymagac od mężćzyzny