Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polonisticist

Czy ktoś tu zna dobrze j. rosyjski?

Polecane posty

Gość polonisticist
rusycystka przyszła ze słownikiem już pisałam i gramatyka była nie dobra :o i mnie nie uwali twoje niedoczekanie a teraz wypierdalaj w półprzysiadach bura kurwa z tego topicu. paka :classic_cool:🖐️

Привет Саша. Я нахожусь в Moskie в отпуске. Погода очень хорошая и солнечная. Много ходить и фотографировать различные памятники. Я видел башни, станция, церковь и собор. Ty dużo chodzić po Moskwie?

Gość Tom Wa-wa...
Bert potwierdza ze wschodu sa piekne byłem we Lwowie na dyskotece to jakbym w niebie same anielice-diablice widziałem az nie moglem sie napatrzec takie ładne są te dziewuszki chyba sie znowu tam wybiore echh....

Lucyfer nikaki Dzisiaj dopiero przylazłam. 😴 Mówiąc, że nie wrócę, miałam na myśli odłam erotyczny. :classic_cool: Bo zobaczyłam coś obrzydliwego. :O

Gość hej znam rosyjski
troszke mi zeszlo z szukaniem literek i pisaniem nie wiem czy dobrze... Привет! Самый горячий и самый сердечный привет из Москв. Я здесь отдыхаю с друзьями. Погода хорошая, много солнца, очень тепло. Здесь мы интересно проводим время.В Москве мы осмотрели Кремль и Красную площадь Мы гуляли по улицам и площадям города . Мы приехали сюда на 3 дня. Пока желаю всего доброго До встречи!

Gość polonisticist
hej znam rosyjski dziękuje ❤️

Gość hej znam rosyjski
ale ja nie wiem czy to jest dobrze ale staralam siemoze ktos tu kto zna to sprawdzi.

Gość hej znam rosyjski
Dekalogowata chyba normalne, ze nikt kto dopiero sie uczy nie bedzie pisal jak profesor.