Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobry pomysł?

czy kupować na Mikołaja prezent dla Jego brata?

Polecane posty

Hej :) Od ponad miesiąca jestem w szczęśliwym i fajnym związku :) zbliżają się Mikołajki i się zastanawiam, czy kupować coś bratu mojego faceta tej okazji? Jakieś puzzle czy coś? Dodam, że Młody ma 9 lat :)

Gość co to jest zaczarowana zagroda
a dlaczego nie? zwłaszcza jeśli przychodzisz do niego i wiesz, że w mikołajki możesz być.. zresztą to zawsze dobrze wygląda jak coś się da dziecku nawet drobnego, kup mu jakieś puzzle cars albo scooby doo może te 3d, albo jak lubi nauke to np puzzle mape

bywam u nich w domu i Młody bardzo mnie polubił :) zawsze się z Nim pobawię, bajki mu nawet na dobranoc czytam :D po prostu się zastanawiam jak może to odebrać ich mama? że się chcę 'wkupić' czy coś.. kurcze, no sama nie wiem.

Gość Bella, Ty chyba nie
To moim zdaniem jak jesteście tak blisko, to głupio byłoby nie kupić nic. Coś Ty, to Mikołaja, na pewno ich mama zrozumie. A poza tym, nie musisz się jej chwalić od razu. Daj małemu i już. Sam mamie pokaże i powie, jak będzie chciał.

nie chciałabym żeby ich mama mnie źle zrozumiała. mam kilka koleżanek które mają już dzieci (mamy po 23 lata) i dla mnie to naturalne, że jak przychodzę to jakieś słodycze kupuję (nie duże, np kinder niespodziankę, czy jak dla chłopców - żelki w kształcie robali które wiem że lubią :D) ja ich mamy w sumie jeszcze nie poznałam, może w przyszłym tygodniu bo ona teraz pracuje na popołudnie więc jak ja u nich jestem to jej nie ma. po prostu nie chcę żeby ona pomyślała, że chcę się wkupić w rodzinę czy że sobie męża na siłę szukam ;) myślałam o puzzlach (ale ile elementów? 60 czy 100?) albo o jakimś prostym modelu samolotu do sklejenia ;)

Gość sgsgsggs
Jesli masz dla 9 latka kupowac puzle zlozone ze 100 elementow , to sobie daruj, bo szkoda kasy. Dzieci w tym wieku sa juz bardziej rozwniete.