Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

przyczyny braku inicjacji mężczyzn w pewnym wieku?

Polecane posty

Gość fsfs54
o co biega

Są ludzie i taborety. Ty pewnie miałaś/ masz do czynienia z taboretem, co to ni be ni me, tylko czeka jak pies na kość.

Chodzi zeby facet zainicjował zbliżenie ? cos ostatnio słyszałem że to teraz kobiety robia:p

Gość nxmncfjd
1.powody religijne 2. strach przed kobietami

może po prostu zbyt dużo stresu,problemów. Spróbuj wygospodarować wspólny romantyczny wieczór, wino,fajny film, spokój i zobaczysz że na pewno to na niego zadziała ;)

1 nieśmiałość 2 problemy socjalizacyjne 3 kobiety nie potrafią dawać feedback-a 4 wcześniejsze porażki 5 brak wiedzy odnośnie zachowań oraz tego co jest dozwolone 6 ciężkie przeżycia z przeszłości 7 brak otoczenia 8 brak silnej woli 9 różne zahamowania 10 chamskie zachowania kobiet jeszcze parę dych mogę napisać ale to co ująłem myślę że definiuje zagadnienie

Gość dalton767
nxmncfjd ujął to żwięźlej.

O i zapomniałem o najważniejszym noszenie przez kobiety wyżej dupy niż głowy. Sztuczna napompowana przesadna duma kobiet i brak rzetelności. niby jakie powody religijne??? Raczej kwestia moralności!

Ja to nie wiem, jak tylko pojawia się pytanie o jakiś problem damsko-męski to od razu ktoś doradza wino i świeczki :P nosz cholera toż to panaceum jakieś! Chyba, że chodzi o to, że wino dla niego, a swieczka dla niej...

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Ma kompleksy, i male przyrodzenie. Nie posiada przyjaciól- zna wiec male grono potencjalnych partnerek.

Piratek fajtłapek zrobił listę swoich porażek damsko-męskich. :O I to Jego zdaniem jest odpowiedź na pytanie zawarte w temacie. :O Naprawdę trzeba być z kamienia by nic nie "trafić" do tego czasu. Jak oczywiście bardzo się chce. Moim zdaniem za mało pewności siebie, za duże wymagania jak na możliwości sprzętowe, zupełny brak komunikacji międzyludzkiej, izolacja. Do tego dochodzi nieodpowiedni czas i miejsce. Gotowe. Kolejna mameja wyprodukowana. :O

Gość a moze ktos po prostu
jest brzydki?

Oczywiście Nowy ty wiesz lepiej dla tego będziesz obrażał innych bo taki mądry jesteś. Jedną z przyczyn braku inicjacji jest lęk. Te które wymieniłem oczywiście też dużo ma tutaj socjalizacja do gadania. Tylko kwintesencją tematu jest skąd się biorą obawy, zahamowania. Nie będę się tu rozwodziła bo przeżycia innych z którymi nie macie do czynienia są dla was powodem do szyderstw i podnoszenia waszej pewności siebie i innych małostkowych zachowań. Nowy naucz się czytać a potem formułuj odpowiedzi.

Gość wójekstaryhuejk
25 + to trzeba go stymulować nie rozdziapić nogi i iść spać

Mam wrażenie, że niektórzy z Was nie rozumieją słowa inicjacja. 😴 Może dlatego, że zabrakło słowa seksualna. 😴

Gość powód to brak partnerki
jak zanjdą partnerke to i inicjacja nastąpi

niektórzy nie rozumieją słowa inicjacja bo postawiłem znak zapytania to nie rozumiem :p

Gość pommmpek
mam 26 lat a ty jestees k czy m ?? przyczyn moze byc bardzo wiele :D