Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only ungly 89

chlopak z brzydka twarza nie zasluguje juz na uczucie?

Polecane posty

Gość only ungly 89

pisze bo peka mi serce.mam23lata a jeszcze nigdy nie zaznalem uczucia.gdy ktos cie kocha..mysli..teskni..fakt,mam bardzo brzydka twarz chce zebrac kase na operacje plastyczna,ale juz moje opiekuncze wrazliwe wnetrze jest nic nie warte?dlaczego tylko dlatego ze jestem bardzo brzydki dla wszystkich na starcie jestem gorszy?!i tylko slucham obrazliwych komentarzy osob ktore nawet wogle mnie znaja?!jestdm kulturalny,inteligentny,grzeczny,spokojny mily do kazdego podchodze z usmiechem nikogo nie oceniam nigdy po wygladzie..mam swoje wartosci ktorych bronie nawet gdy innych one bawi..zawsze przeciwstawiac sie gdy ktos nawet znajomy okresla kogos niewybrednymi epitetami..bhce tylko kochac troszczyc sie i opiekowac dziewczyna byc przy niej na dobre i zle..moze przeczyta to napisze tu jakas dziewczyna ktora rowniez pragnie kochac i byc kochana marzy o szczesliwej rodzinie pelnej milosci..dla ktorej taki chlopak jak ja bedzie mial jakas wartosc

W koncu trafisz na taka dziewczyne ktora bedzie potrafila dojrzec piekno ktore tkwi w Tobie. Niestety ludzie juz tacy sa ze najpierw patrza na wyglad. Moze powinienes rozejrzec sie za kims kto bedzie do Ciebie pasowal? Tacy ludzie rozumieja siebie nawzajem i potrafia docenic.

Gość Eliiiiiiiiiiiiii
Ale co jest tak brzydkiego?! Wielki nos, zez, przodozgryz..?

Gość dkcdsjcj
moglbys juz przestac tutaj pisac lalusiu?

Gość brybrypry
Nie użalaj się nad sobą, musisz pokazać dziewczynie, że nie jesteś jakąś zakompleksioną ciotą. Btw. znam wielu brzydkich chłopaków, ale są tak zajebiści, że nie wyobrażam sobie życia bez nich :D

Gość only ungly 89
niestety nie moge tu umiescic zdjecia..jedynie przez maila sebkas@onet.eu.nie uzalam sie przy nikim,nikt nawet nie wie jak cierpie..staram sie byc wygadany..tu mogkem wylac swoj bol..ciagle slysze jaki jestem wstretny kilka osob mi o tym powiedzialo wprost..jedna osoba nawe rzekla ze majac taka twarz powinienem sie powiesic..marze tylko o wrazliwej dla innych nieatrakcyjnej dziewczynie ktora nie ocenia chlopakow po urodzie lub jej braku

Gość ta nie uzalasz sie w realu
a na forum do obcych piszesz wole sobie nie wyobrazac jakie jej bys smuty walil takie ze zwialaby z predkoscia swiatła gdzie pieprz rosnie

Gość Gość
marze tylko o wrazliwej dla innych nieatrakcyjnej dziewczynie ktora nie ocenia chlopakow po urodzie lub jej braku Przeczytaj sam siebie. A dlaczego nieatrakcyjnej ? Ceń się chłopie, może się nie użalasz publicznie, ale z takim wewnętrznym podejściem z góry skazujesz się na przegraną. Chłopie wal w ryj takich znajomych. Musisz uwierzyć że jesteś wyjątkowy

Gość marcel_wr
gratuluję pomysłu , widzę jednak, że zapomniałaś zmienić swój okropny styl i teraz jesteś chłopcem :)), to ciekawe

Gość elfinkaq
Za bardzo się użalasz nad sobą. Kobiety lubią czuć w mężczyźnie oparcie, a nie być niańką

Gość only ungly 89
nie dostalem zadnego maila..nie szukam uczucia u pieknych dziewczyn bo naogol maja bardzo puste wnetrza..wybor nienajpiekniejszych dziewczyn nie jest niecenieniem siebie ale racjonalnym wyborem.do marcel nie wiem o co ci chodzi jestem tu po raz pierwszy

Gość only ungly 89
skad wiesz ze mam na imie seba?

Gość fbhnghjg
chlopak z brzydka twarz ama wieksze szanse niz laska z brzydka twarza. facet wystarczy ze ma kase i od razu minusow nie widac

Gość only ungly 89
liczylem na dojrzalsze odpowiedzi..nie dostalem zadnej wiadomosci na maila:(

Gość majka @@
szkoda tylko, że mnie olałeś, a wyciągnęłam do Ciebie rękę, otworzyłam się, ale widzę, że szukasz nowych wrażeń

Gość jssklap,m
i wychodzi na to ze probujesz na mięczaka wyrwać jakąś laskę,szukasz tej najładniejszej,dziewczyny są naiwne ale nie aż tak jak myślisz.PASZTECIE

Gość only ungly 89
jestem tak inteligentny, ze nie domyslilem sie, ze loszka poznala moje imie poprzez nazwe maila :classic_cool:. PS: wyruuchalbym wszystko co nie ucieknie na drzewo 🖐️

Gość alicja.mskd92
Mi również nie odpisuje:)