Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoyalFlush

Ciaza 10kilo na plusie :(

Polecane posty

na szczescie rozstepy mnie ominely..ale fakt mozna malo przytyc i miec z nimi niesamowity problem...

Gość bail
przed ciązą 57 w dniu porodu 92 a teraz 10 miesiecy po porodzie59 :) wszystko sie da zrzucić trzeba chciec;) wszystko sie da

Ja przytyłam 27kg (przed ciążą ważyłam 53kg) . Jadłam co chciałam i nie przejmowałam się kilogramami. Jestem miesiąc po porodzie i ważę ok 57kg. 14 kg z mojej wagi (ważyłam się 3 dni po porodzie) to były wody, dziecko (Szymek ważył 3430g), łożysko i opuchlizna na całym ciele, zwłaszcza na nogach. Nie stosuję diet a i tak wiem, że na pewno schudnę :)

Gość artio
Przed ciążą ważyłam 69 kg, teraz maje maleństwo w kwietniu skończy rok, ważę 58kg, w ciąży przybyłam 38-39 kg czyli przed porodem ważyłam prawie 108 kg. Żadnych diet, ćwiczeń, super herbatek, specjalnych środków odchudzających, po prostu żyłam normalnie, chodzę z córka na spacer, prowadzę dom, pracuję. Waga sama zeszła, ciuchy przed ciążą są na mnie za szerokie. w biodrach schudłam ponad 5 cm, chociaż wszyscy twierdzą że powinnam się "rozejść" . Macierzyństwo uspokaja, hormony się uspokajają, je się dużo owoców, karmi dziecko i waga sama schodzi nie warto się przejmować na zapas Pozdrawiam

zrzucisz, zrzucisz, dziudziuś ok. 4kg, wody tez trochę ważą, łożysko i do zrzucenia zostaną ci z 5 kg, spokojnie :) Jestem ginekologiem, wiem co mówię :)