Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotowłosa anielica

Czy można na odleglosc wyczuwac to czy ktoś o nas myśli?

Polecane posty

Gość złotowłosa anielica
Czerwony przylepiec do myszki Jak moglam zauwazyc objawy podrywu, skoro on mnie nawet nie widzial bo szedl przede mna. Zobaczyl mnie kiedy go mijalam. Dodam, ze nie gapilam sie na niego w momencie mijania. Ale przyznam szczerze, ze myslalam o nim naprawde intensywnie - najdziwniejsze jest to, ze nie wiem, czemu o nim myslalam.

Gość złotowłosa anielica
hmm...więc nie wiem, jesli u Ciebie to nie dziala, to moze nie ma tego zjawiska albo doznają je tylko nieliczni.

Gość złotowłosa anielica
rolusiakrak nasuneła mi sie jeszcze jedna mysl, czy podczas tych wizualizacji czulas radosc, cieszylas sie z tego? bo u mnie to dziala, gdy sama wizualizacja sprawia mi przyjemnosc.

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
nie! Wiadomo, że jak kocha to myśli. Nie ma wyjścia. Przez was niedługo w duchy uwierzę ;)

Gość JakJakKajak
Takie cos mamy z Siostrą z Wyboru .....czuję kiedy u niej coś nie gra. I odwrotnie.

Gość WiolaWiola
Tez mnie interesuje ten temat ,czasem mysle ze cos ze mna nie tak

Gość WiolaWiola
Jakies sugestie?

Gość gość
Również mam wrażenie czucia bliskich osób na odległość. Nagle nachodzi mnie czyjaś obecność i trwa.

Gość gość
no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic : ❤️ www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Gość gość
początki schizofrenii :D

Gość MarcinŻyr
Hej, mam tak samo. Potrafię "wyczuć", że ktoś o mnie myśli. Żona , znajomi, osoby widziane chociaż raz, z którymi łączy mnie jakaś sprawa... To normalne mam wrażenie,.... co o tym sądzicie?

Gość MarcinŻyr
kontakt 665361812

Gość gość
ja tez tak mysle

Gość gość
ja czuje np seks

Gość gość
ja też czuję

Gość gość
ja nawet wiem czy dobrze myśli

Gość gość
Można się na kimś szybko poznać, ale nie wyczuć czy ktoś o nas myśli na odległość.

Gość gość
można nawet wyczuć czego dana osoba oczekuje

Gość wesolywariat
Witam, mam podobne odczucie od 2-3 dni, a mianowicie czuje , że pewna kobieta o mnie myśli, że ma jakieś rozkminki na mój temat. Ja również w tym czasie dziwnie się czuje, czuje mocno jej obecność, dowiedziałem się nawet że ona też dziwnie sie czuje ale nie znam dokładnych szczegółów.

Gość gość
Coś takiego jest. Tylko w znanych mi przypadkach nie tyle to wpływanie na czyjeś myśli, co przewidywanie tego, co się zaraz zdarzy. A znam to aż za dobrze. Kiedy wracam, nie ma zanczenia czy po pól godziny czy po 5-ciu, i jestem już pod domem, mama dzwoni i pyta: "gdzie jesteś?" Kiedy tata wychodzi z garażu, też dzwoni gdzie jest. Nigdy wcześniej ani później. Nie musi już dzwonić, kiedy pomyśli o tym, żeby podnieść słuchawkę telefonu. Kiedy ja pomyślę, że muszę pójść w mieszkaniu czy coś wziąć, a bardzo mi się właśnie śpieszy, to zawsze tata mnie ubiegnie - jest zawsze ten jeden krok przede mną. Jeśli ma do tego miejsca dużo dalej, to gdy sobie pomyślę, że muszę gdzieś szybko pójść, to tata nagle prawie biegnie w to samo miejsce i znowu mnie wyprzedzi. To trwa całe życie. Ja natomiast wiele razy miałam tak, że o kimś nie myślałam miesiące czy lata, zapominałam nawet, a potem mi się niespodziewanie ta osoba przyśniła. I następnego dnia lub najdalej 2-3 dni później spotykałam tą osobę.

Gość gość
Też to mam, przyciągam myślami, od głupich rzeczy np. nożyczek po faceta lub pracę. Podobał mi się na studiach jeden gość, ale jakoś z nim nigdy nic, raczej zajrzałam na profil i pomyślałam, że fajny, po ok. roku sam się zgłosił, myślałam, że spadnę ze stołka z wrażenia. Niestety jakoś nam nie szło, jak przestawałam o nim myśleć to jego imię gdzieś się przeplotło (ma dosyć rzadkie) albo nazwisko, nawet ostatnio przypomniałam sobie, że moja szefowa też takie miała i podpisywałam codziennie dużo faktur za nią właśnie tym nazwiskiem. Hmm, zastanawia mnie czy właśnie coś w tym jest. Bardzo go lubię, ale coś nas dzieli, myślę o nim cały czas i już jest zmęczona.

Gość gość
oczywiście,ze się to czuje i tak jest od lat,nawet potrafi mnie obudzić w nocy myśli,ale nic za tym dalej nie idzie,choć ...niedawno był jakiś tam kontakt ale nadal zawieszenie,ot taki myśliciel...

Gość gość
Często też tak mam ale tylko w przypadku jednej osoby. Pomyślę- patrzę na telefon a tam wiadomoś.

Gość gość
mozna wyczuc.to telepatia.

Gość gość
jak ktos zle mysli to sie zle czujemy.

Gość gość
mysli przyciagaja to o czym myslimy.