Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elvirrasa

dlaczego moja córka jest najwyższa w przedszkolu ?

Polecane posty

Gość elvirrasa

moja córka ma 5 lat a wyglada na 7 i zaznaczam że nie jest gruba ani otyła jest bardzo szczupła ale wysoka i wyglada na więcej lat zawsze mysle dlaczego tak jest jak sie urodziła wazyła 3 kg ale majac już 1,5 ważyla 5 kg , szybko rosnie jest zdrowa i dobrze rozwinieta, dobrze się uczy itd ale nie wiem dlaczego jest duża i największa w przedszkolu gdzie starsze dzieci od niej sa niższe w niektórych przypadkach o głowe sama mam 160 cm, jestem drobna, maż ma 177 cm, szczupły dlaczego ona tak rosnie i jest nad wiek rozwinięta ? nie mam pojęcia , jak byłam w ciązy to mialam 33 lata i spożywałam dużo preparatów witaminowych , drogich wiazanek jakiś ulepszających rozwoj dziecka, może od tegop ? a może dorosnie np do 164 cm i stanie nie wiem

Gość !!!!!!....!!!!!
masz poważny problem ...

Gość elvirrasa
ja nie mówie że mam problem, po prostu zastanawia mnie to przecież nie trzeba rtu gadać tylko o poważnych problemach

Gość moja córka ma 4 latka
a wzrost 6 latki, ale my z mężem jesteśmy wysocy. Najważniejsze,że jest zdrowa :) teraz ludzi o wysokim wzroście jest coraz więcej kiedyś było inaczej

Gość bo sie puściłaś
z wysokim akwizytorem :-o

Gość bodymax
może jeszcze przystopować i się wyrówna z dziećmi w jej wieku, nie martw się, baaardzo wysokie dzieci rodziców o waszym wzroście to chyba rzadkość

Gość sketa00mam
ojj ja nie wiem, moja kuzynka ma 180cm rodzice to okolo 165 mama ,170 tata a cora wysoka, ale nie martwi sie tym jest zadowolona faceci ogladaja sie za jej dlugimi nogami, teraz mlodziesz jest wysoka nie kurduple jak kiedys :P

Gość sketa00mam
młodzież *

Gość hm, a moze dlatego, ze
ktores dziecko musi byc najwyzsze?

Gość D.BillI
bo ktoś musi?;)