Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ona lat 27

SZUKAM przyjaciół z małopolski

Polecane posty

Jak w temacie :) Co robicie na co dzień, skąd jesteście...Może wspólne zakupy, plotki, weekend w górach? Pozdrawiam:)

okolice Wadowic, Krakowa..:)

Jakoś tak nigdzie znaleźć nie mogę :o Większość znajomych już zamężna, dzieciata i zajęta swoimi sprawami... A ja lubię się śmiać, gdzieś wyskoczyć, a nie w kółko słuchać jak to mi źle, bo dziecko zrobiło kupe o 2 w nocy, a teściowa jest kościelną fanatyczką:o

pewnie, że mają, żeby jeszcze była jakakolwiek praca to byłoby super, ale niestety nie ma tak dobrze a na wyprowadzkę do wielkiego miasta mnie nie stac...

Gość tamara_26
hej, fajny wątek ja jestem okolice Krakowa a konkretniej Krzeszowice i okolice :) Do Wadowic jeżdżę po buty Badury w jego przyfabrycznym sklepie - lubię te rejony

Gość tamara_26
wiecie co ja też mieszkam na "zadupiu" choć bliskość Krakowa i Ślązka mają wielki plus (brak bezrobocia) ale ja się cieszę, że mieszkam w zapiziałej wiosce pośrodku borów w pobliżu Kraków Valery Golf, mimo że do Krakowa 25km :) pociągiem to 25min do Centrum ja nie chciałabym mieszkać w mieście, wsytarczy że w nim pracuję

Gość tamara_26
wiecie co ja też mieszkam na "zadupiu" choć bliskość Krakowa i Ślązka mają wielki plus (brak bezrobocia) ale ja się cieszę, że mieszkam w zapiziałej wiosce pośrodku borów w pobliżu Kraków Valery Golf, mimo że do Krakowa 25km :) pociągiem to 25min do Centrum ja nie chciałabym mieszkać w mieście, wsytarczy że w nim pracuję