Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuchan

golenie krocza

Polecane posty

Gość yuuchan

witam . przyznaje ze mam z tym nie lada problem poniewaz mam bardzo wrazliwa skore wlasnie tam . nawet jak uzyje jakiegos kremu albo cos. pozniej mam podraznione te miejscja po goleniu i czerwona wysypke . co mam zrobic zeby to nie było az tak intensywne poniewaz w miejscach publicznych chce mi sie drapac no a to nie wypada... zgoleniem pach tak samo. zawsze uzywam swiezej golarki... ;( pomocy

Gość mateusze
powiedz facetowi ze ma ci ogolic sam :)

Gość yuuchan
chodzi mi o to co mam zrobic zebym nie miała tak podraznionej skory

Gość mateusze
no to ci mowie, jak facet ci ogoli to bedziesz miala ok zobacz na jego twarz, czy ma jakies podraznienia? :)

Gość xxl-men
Uzywaj jakiegos kremu, najlepiej kremu dla dzieci.

Gość hhhhhhhhhhh
ja od jakiegoś czasu używam męskiej maszynki do golenia, 5 ostrzowego Gilleta, wydaje mi się, że są delikatniejsze niż te różne damskie (w końcu facet goli tym twarz) i mój problem z podrażnieniami jest dużo mniejszy

ja mialam straszne podraznienie i wiesz co zrobilam? poszlam kikla razy na solarium i przeszlo. solarium wysusza skore a ze wzgorek lonowy jest akurat takim miejscem gdzie jest duzo gruczolow lojowych to zadzialalo. i mam teraz spokoj hehe

Gość afasdfadsa
"a nie mozesz sie wybrac do ksmetyczki?" Chyba żartujesz? Obcej babie pokazywać ci*kę? Naturystka się znalazła...

Gość naga-Jolka
A co w tym zlego. W saunie tez jestem nago.

Gość daj ogolić
się facetowi, a nie będziesz miała podrażnionej skóry... ...bo nie będziesz miała tam wogóle skóry

Gość d d md md md dm dm m mdm
ja mam to samo, po goleniu taka wysypka ze tydzien ja lecze, swedzi i boli zarazem, a glupio nie ogolic jak sie spi z mezem.

Gość papakamaja
Gol z włosem, nie pod włos, nie będzie idealnie gładko ale nawet jak wygolisz pod włos to i tak po 6 godzinach jest już tarka więc na to samo wychodzi.

Gość gość
sama długo miałam z tym problem, mogę ci tylko polecić zakup dobrego depilatora, sama korzystam z panasonica i problem zniknął

Gość gość
Maszynka do strzyżenia a nie golenie

Gość gość
Ja kiedyś gdzieś przeczytałam aby do golenia używać szamponu ( chodziło tu o kobiety) ...i od tego czasu zawsze mam zwykła butelkę szamponu i pod prysznicem dobrze namydlam szamponem zmoczone pachy, pachwiny i nogi i wtedy gole - rewelacja ! Chodzi o to ze szampon zmiękcza i nawilża włosy .Polecam tanio ,praktycznie i bez problemów...poważnie

Gość gość
Mojej żonie gole czasami ciqke i mam z tym trochę problemów ponieważ ma na ciqce jak i na całym ciele liczne pieprzYki w dodatku są takie odstające i czasem zdarza się je uszkadzać a to jest ryzyko raka. Co robicie panie w takich wypadkach?

Gość gość
Ja nie lubie ogolonych kobiet. Wygladaja jak ptaki bez pior!

Gość gość
Na zupełne zero to tak sobie zależnie od wyglądu wolę jednak trochę włosków jakiś paseczek np