Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olberto

praca nauczyciela angielskiego ;D

Polecane posty

Gość Olberto

W przyszłości planuje pójść na studia z Angielskiego, a po nich zrobić magistra. Chciałem pracować w szkole podstawowej ucząc klasy 1 - 6, plus zajęcia z zaawansowaną grupą w gimnazjum. Pracowałbym w mojej wsi liczącej prawie 4 tyś mieszkańców. Jakie byłyby moje zarobki ? proszę o odpowiedzi poważne ;D

Gość szopenowa - gry planszowe
chcesz uczyć w gimnazjum? are you crazy???

Gość łohahahahahahaaaaa
żartujesz? są niże demograficzne, nauczycieli będą zwalniać a nie przyjmować nie mowiąc o tym, że to najgorsza z najgorszych robót

Gość łohahahahahahaaaaa
"Musisz to rozdzielić, klasy 1-3 to jakaś pedagogika wczesnoszkolna." od kiedy? jeszcze w zeszłym roku uczyłam 1-6 i mam tylko licencjat z angola

Gość Olberto
to gdybym podzielił to na klasy tylko 4-6, jakie miałbym zarobki ?

olaboga, najpierw miej tę pracę...a później myśl o zarobkach...nie jest łatwo, wiem co mówię bo sama uczę angielskiego. Ale w przyszłości zamierzam zająć się jedynie tłumaczeniami, uczenie dzieci do końca życia to nie dla mnie.

Z tego co wiem, to do nauczania w klasach 1-3 trzeba mieć dyplom ukończenia studiów wyższych na kierunku pedagogika. Chyba, że jest to określone w szkole jako "dodatkowe zajęcia" to wtedy wystarcza lic albo mgr z angielskiego. Chyba, że przepisy się zmieniły, bo nie czytałam jakiś czas.

Gość Olberto
Aggie;) a jak jest z materiałem ?chodzi o testy, ćwiczenia, kartkówki - wyrabiasz się z tym psychicznie. W jakich klasach uczysz, pracujesz w mieście ?

tak, pracuję w mieście....z materiałem najmniejszy problem, ze wszystkim się wyrabiam, jestem zorganizowana. Największy problem jest z bezczelnością i chamstwem dzieci, tak więc to toleruję na razie bo nie mam innego wyboru.

Gość Olberto
uczysz gimnazjum czy podstawówkę, sam wolałbym uczyć w podstawówce, bo w dzisiejszych gimnazjach nie jest fajnie ( generalnie idzie dostać chujozy i kurwancji)

Uczę w podstawówce, tam też dzieci nie są fajne:O Na szczęście inne rzeczy też robię

Gość Olberto
a jak z zarobkami ( po prostu chcę wybrać dobrze płatny zawód) przekraczją 200- 2500 tys