Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztormowy wiatr

JAK UTUCZYC SKUTECZNIE FACETA?

Polecane posty

Gość sztormowy wiatr

moze to wyda wam sie dziwne, bo pewnie wiecej kobiet chcialoby swoich facetow odchudzic, a mi chodzi o cos odwrotnego. ale to nie zart, moze znacie jakies sposoby zeby szybko przytyc i dorobic sie brzucha, ktorego sie szybko nie zgubi?co dawac jesc? moj facet ma 187 cm, jest ladnie zbudowany, ma dlugie nogi, ladne umiesnienie i do niedawna nie mial sladu brzuszka, teraz sie to na szczescie zaczyna zmieniac. ma juz zaczatki misowatego brzucha, ktory sie dosc mocno odznacza, twarz mu sie lekko zaokraglila. zalezy mi na tym, zeby utrzymac ten stan a nawet zeby jeszcze go poglebic. mi sie zawsze bedzie podobal bo go kocham, naweet z brzuchem, a wreszcie moze bedzie spokoj z ciaglym podrywaniem go przez obce baby, co psuje mi humor odbiera chec do zycia.....pomozcie....

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Chcesz gp utuczyc aby inne dziewczyny nuie ogladaly sie za Nim?hahaha dobre:P

Gość sztormowy wiatr
no w sumie trafilas w sedno. chce moc wreszcie spokojnie zyc, zazdrosc mnie zabija. a on teraz defiluje przed lustrem z rekami na tym brzuchu jakby byl w ciazy i przysiega ze go zgubi do wiosny....Jezu chryste, oby nie:D:D:D:D:D

Gość Marcin7y8u9o
Daj mu kilka piw ponieważ piwo wzmaga apetyt :-) A do tego piwa jakaś golonka i będzie ok. :-)

Gość kolorekzielony
pozycz mi go, juz ja bede wiedziala co z nim zrobic :-D

Gość sztormowy wiatr
codziennie wypija pare piw, na obiady zawszwe gotuje pozywna zupe, na drugie albo schabowy z ziemniakami, surowka, bitki, albo spaghetti, kopytka, ryba, ryż, pierogi odsmazane.....co by tu jeszcze?a, chleb ze smalcem, kanapki, jajecznica rano z 6 jajek.....nie mam juz pomyslow....ale to z golonka dobre

Gość świński brunet?
przestań go ganiać do roboty :classic_cool:

Gość sztormowy wiatr
ehhh to niemozliwe ale wlasnie obawiam sie ze bedzie chudl przez robote bo pracuje ciezko fizycznie.....ale pracy nie moze zmienic

Gość Marcin7y8u9o
sztormowy wiatr Tylko bardzo łatwo jest przesadzić i potem będziesz musiała go odchudzać - Znam to ponieważ sam kiedyś byłem chudy a teraz chciałbym się odchudzać ale brakuje mi motywacji

Gość ja utuczylam troche mojego
ale on byl baaardzo szczuply. codziennie gotowalam dobre obiady, ale naprawde smacznie i to co lubi. a poza tym co 2-3 dni pieklam ciasto. najlepiej z kremami. moj alhololu nie lubi, wiec podawalam mu do obiadu cole, bo uwielbia. ale skurczybyk ma przemiane materii, wiec troche to potrwalo, zanim przytyl:O

Gość sztormowy wiatr
a moze znacie jakies suplemeenty na przybranie kg?

Gość sztormowy wiatr
zalezy mi po porstu na tym, zeby przestal byc tak cholernie atrakcyjny i sexy....bo zazdrosc mnie zabija.....

Gość ghvbuiyuyg
odżywki na nabranie masy

Gość gość
Jak jakąś dziewczyna chetna to jestem do utuczenia chłopak z sopotu marżę żeby być wielkim typem zrobię wszystko mam 1.83m i waże. Około 145 kg a chce więcej jak jak więcej piście na email virteq715@wp.pl i też szukam dziewczyny która też bende mógł karmić w wieku 14-16 lat mam tyle samo i chce jak najbardziej przytyc mam nadzieję że znajdę taką dziewczyne bo już szukam pół-roku tak wiedz pisząc na email i nie jestem zbyt przystojny ale mam duży brzusek i dużo ciałka do kochania :)

Gość gość
Sama bym chciała wiedzieć jak to zrobić. Mój facet ma ponad 180 cm wzrostu i około 70 kg. To taka chudzinka. A je byle jak że tak powiem i wszystko i to w takich ilościach że jak misio powinien wyglądać . A jednak nie. On sam chciałby przytyć trochę .

Gość gość
niech zacznie cwiczyc na siłowni ale takie lekkie cwiczenia ogolnorozwojowe po siłowni nic nie schudnie ani grama tylko masa tłuszczu zamieni sie w miesnie waga moze nawet pokazac tyciu wiecej niz było bo tłuszcz jest lzejszy niz miesnie pozatym miesko musi jesc i duzo warzyw dziwne wszystkie chca odchudzic a ty chcesz utuczyc swojego

Gość gość
Pozycze ci moja mame , chcesz? Utuczysz go w miesiac do niepoznania

Gość marzenka88
Koniecznie napisz jaki Ci poszło z podtuczeniem Twojego faceta. Udało się utrwalić brzuszek? Jakich metod używałaś?

Gość gość
Karmgo niezdrowym jedzeniem jak frytki .

Gość gość
Wiesz kilka mcdonaldow kfc i burger king dziennie to zrobi ci sie spaslak