Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

" Tylko nie pierdacz ze daja miejsca pracy bo kazda z tych osob ktora pracuje w takiej biedronie gdyby miala swoj sklepik i sama pracowala dla siebie zamiast tego moloch zarobila by 3 razy tyle niz u tych wyzyskiwaczy. Nie o taka polske walczyli....." Komuś broni ten zły Tusk zakładania własnego sklepu ? I o taka Polskę walczyli. Wiem bo sam o nią walczyłem.

Dlaczego mam wysyłac darowizne ? Solidarność o taka Polskę walczyła. O kapitalistyczną. Za kogo ? Za siebie i za innych... Tusk otrzymuje pensję tak jak każdy który pracuje.

"A ja sie pytam za kogo ja mam tego pasa zaciskac????" Za siebie, za swoje dzieci i za swoje wnuki... Żeby one żyły w lepszej Polsce.

Gość zaintersowana h
kolesie tuska na forum???? nie zauwazylas podwyzki vatu???? widocznie masz na lewo dzialalnosc. Podeprzec nowej podwyzki nie moge bo nie wchodzi ona z dniem 1 stycznia a cos ok marca. Coz widac ze nie macie pojecia o firmie i jej kosztach. A co do tego ze tusk nie broni otweirac....hmmm nie nie broni tylko ze malo kogo na starcie stac na pokrycie kosztow otworzenia i poczatkowego utrzymania sie na rynku a wielkie zgraniczne molochy niestety sa konkurencja nie do przeskoczenia. Przyklad wlasnie ludzi slepo wpatrzonych w swego idola bueheheheheh I wez takiemu powiedz zle o tusku. Podobnie wyznawcy rydzyka sie zachowuja....szok Ciemne splecznstwo ktorym swietnie sie manipulije, kada podwyzke sobie ladnie wytlumacza. ba poczekamy jak zabraknie wam na chleb jak bedziecie sobie tlumaczyc:D

kapitalizm polega na tym że osoby, które umieją sobie poradzić na rynku pracy mają, a reszta nie ma. To podstawowa jego idea. Dla mnie to oczywiste, że jeśli ktoś całe życie był nierobem (np w czasie edukacji szkolnej) to potem kończy na kasie z biedronce i zarabia 1500 zł.

"Coz widac ze nie macie pojecia o firmie i jej kosztach." Miałem firme przez parenascie lat... W nieporównywalnie gorszych warunkach niż teraz.

"Przyklad wlasnie ludzi slepo wpatrzonych w swego idola bueheheheheh I wez takiemu powiedz zle o tusku." Ja pytam o konkrety ? Nie interesuje mnie czy mówisz źle czy dobrze o Tusku jesli masz ku temu podstawy.

Gość zaintersowana h
Za siebie, za swoje dzieci i za swoje wnuki... Żeby one żyły w lepszej Polsce. co ty pierdaczysz przeciez jest malinowo wg. ciebie wiec chcesz jeszcze lepiej???? I znaczy sie co jak przymre glodem i tusk oskubie mnie ze wszystkiego to moim dzieciom i wnukom sie polepszy??? Czy tylko dzieciom i wnukom tuska and kolesiom???? Bo z tego co widze to te moje biedne dzieci bedo musialy na starosc niestety utrzymywac swoja matke ktora nie da rady ciagnac do 67 lat w swojej dzialanosci, a i pozniej zapewne tez bo nie widze niestety zebym dostala emeryture. Jak myslis ztusk pozwoli mi godnie zyc???? Bueheheh. nawet teraz mi nie daje....

"Ciemne splecznstwo ktorym swietnie sie manipulije, kada podwyzke sobie ladnie wytlumacza. ba poczekamy jak zabraknie wam na chleb jak bedziecie sobie tlumaczyc" Mnie nie braknie... Spokojna twoja rozczochrana. Gdyby było ciemne to by nie potrafiło wytłumaczyć...:D Podwyżek nie trzeba tłumaczyć, Wystarczy zrozumiec dlaczego są.

"co ty pierdaczysz przeciez jest malinowo wg. ciebie wiec chcesz jeszcze lepiej???? I znaczy sie co jak przymre glodem i tusk oskubie mnie ze wszystkiego to moim dzieciom i wnukom sie polepszy???" Moze podasz gdzie ja napisałem że jest malinowo, wspaniale ? To nie Tusk ciebie oskubuje. Tak działa reka rynku...;) Im więcej teraz zaoszczedzimy tym więcej nasze dzieci, wnuki i prawnuki beda miały.

Gość zaintersowana h
shatyn a te konkrety to lista ludzi ktorym tusk dokopal i ktorym dzieki tuskowi zyje sie zle i coraz gorzej???? A co do kapitalizmu to oczywiscie tak, tyle tylko ze w moim kraju polak przedewszstkim a nie obcy kapital ktory kosi wszystkich a pieniadze wywozi. Bardzo prosze portugalska firma jeronimo martins w mojej miejscowosci otworzyla dwa wielkie sklepy. Tym samy prace stracilo tylu samo ludzi ilu ztrudnia ba wiecej bo wielki bazar w mojej miejscowosci walsnie sie zamyka. ludzi nie stac na oplacanie miejsc handlowych bo niestety wszyscy robia zakupy w biedronce a nie na bazarze. no i co. pewnie ze zajebiaszczo. ci ludzie placili podatki a teraz co. A no nic powiekszyli grono bezrobotnych. a biedrona??? biedrona pakuje hajs w worki i wozi do siebie do portugali:D

23:15 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania kapitalizm polega na tym że osoby, które umieją sobie poradzić na rynku pracy mają, a reszta nie ma. To podstawowa jego idea. Dla mnie to oczywiste, że jeśli ktoś całe życie był nierobem (np w czasie edukacji szkolnej) to potem kończy na kasie z biedronce i zarabia 1500 zł. Znam ortografię a błąd w moim loginie jest świadomy i nie zostanie zmieniony Jak tak najeżdżacie na lekarzy, to leczcie się u znachorów! Pieprzysz,stomatoloszko,jak potłuczona.:O Wiedz o tym,że często gęsto,w biedronkowych kasach siedzą ludzie z tytułami mgr.Tak,tak...nie wszyscy są nieukami,ci którzy tam pracują.

"shatyn a te konkrety to lista ludzi ktorym tusk dokopal i ktorym dzieki tuskowi zyje sie zle i coraz gorzej????" Dzięki Tuskowi ? Bo ?

"A co do kapitalizmu to oczywiscie tak, tyle tylko ze w moim kraju polak przedewszstkim a nie obcy kapital ktory kosi wszystkich a pieniadze wywozi." Czyli wolny rynek tak ale nie...:D Każdy Polak który ma pieniądze może inwestowac otwierac sklepy. Jesli ich nie ma (pieniędzy) robi to za Polaka kto inny.

" ludzi nie stac na oplacanie miejsc handlowych bo niestety wszyscy robia zakupy w biedronce a nie na bazarze." To też wina Tuska ? Każe tym ludziom kupowac w Biedronce a nie na bazarze ?

23:25 [zgłoś do usunięcia] Shatyn.nr6. "shatyn a te konkrety to lista ludzi ktorym tusk dokopal i ktorym dzieki tuskowi zyje sie zle i coraz gorzej????" Dzięki Tuskowi ? Bo ? Bo im się " zyje sie zle i coraz gorzej"!

Źle im sie żyje bo Tusk rządzi ? Jakby rządził JArosław Kłamiący Przegrany to byłoby wspaniale ? :D

23:27 [zgłoś do usunięcia] Shatyn.nr6. " ludzi nie stac na oplacanie miejsc handlowych bo niestety wszyscy robia zakupy w biedronce a nie na bazarze." To też wina Tuska ? Każe tym ludziom kupowac w Biedronce a nie na bazarze ? Nie kupują na bazarze bo kupcy zwijają interesy! Nie stać ich na opłaty! Shatyn,ty jesteś taki tępak na prawdę,czy tylko udajesz?:O

Gość zaintersowana h
u mnie też nic nie wskazuje na to żeby mi na chleb miało zabraknąć oczywiscie nie zycze wam tego ale zycie jest rozne wiec nie ma co sie madralowac. Ciekawa jestem tylko jak sobie byscie poradzili gdybyscie nagle nie byli zdolni do pracy i trzeba by bylo na laske panstwa przejsc:D Renta? , zasilek? Ciekawe. a stomatoloszka rozumiem ze zeby pilujesz??? Coz radzila bym uwazac bo skoro biedronka ma juz swoja siec komorkowa chyba i maja w planach tanie stacje benzynowe to moze otworzyc tania siec gabinetow stomatologicznych tobie pod nosem i klienci zapewne opuszcza twoje progi.....i ciekawe co wtedy:D A tu tusk jeszcze podatek ci dolozy a co, trzeba pracowac i lozyc:D Coz tutaj bym sie akurat pokusila o to ze moze dobrze by ci to zrobilo to moze zrozumiala bys jak sie funkcjonuje w polsce. A co do ludzi na kasach w biedronkach sie nie wypowiadaj w tym temacie bo ludzie maj rozne przyczyny w zyciu ze tam akurat pracuja a nie np. medycyne. Zapewne nie jedna z tych pan z kasy nie raz by cie zagiela swoja wiedza.

Nie musisz mnie obrażać. Gdyby ludzie kupowali na bazarze a nie w Biedronce nikt poza Biedronka nie musiałby się zwijać. A więc to wina ludzi anie Tuska.

"Jakby rządził JArosław Kłamiący Przegrany to byłoby wspaniale ? " I jeszcze jedno: jakim prawem wyrażasz się w ten sposób o J.Kaczyńskim?

Przyjmijmy że nie Tusk rządzi tylko Jarosław KP. Byłoby lepiej ? Nie byłoby podwyżek ? Jarosław KP dokładałby z własnej kieszeni ?

"I jeszcze jedno: jakim prawem wyrażasz się w ten sposób o J.Kaczyńskim?" Dostał czyery wyroki za kłamstwa i sześć razy pod rząd przegrał wybory. Takim prawem. Prawem prawdy...