Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

Gość edekzuik
ja glosowalem na PO i musze szczerze przyznac,ze bardzo sie rozczarowalem,bo gdybym wiedzial ze podatek pojdzie w gore i czeka mnie praca prawie do starosci,to w zyciu nie oddalbym na nich glosu

Gość pijejk
Przecież tego rządu nie ma już nawet jak bronić. Żaden zdrowo-rozsądkowy człowiek czy to kierowca, czy pracownik, czy przedsiebiorca nie moze na nich zaglosowac, bo Cesarstwo Tuska bezczelnie doi nas szaraków! Oni przeciętnym polakom nie służą!!!!

Gość pijejk
to jest ich ostatnia kadencja!!!!

Gość OnaZL
ja sie tam za dobrze na polityce nie znam,ale to co robi Tusk przekracza wszelkie granice.

nadal brak konkretów. ktoś chce wprowadzic reformy niepopularne ui ludzie przestaja głosować. co sie dziwicie ze od 89 roku nikt nie zreformowal nic na powaznie???? skoro oznacza to klęske w next wyborach? widac to po powyzszych wpisach. ludzie jednak są głupi. demokracja jest głupia bo głosują ludzie któzy sie totalnie nie znaja na gospodarce, ekonomii itd a decydują swoim głosem o tym:D a wiecie ze ekonomisci chwala pomysly tuska?

Ej Ty,Tym razem...idź się przewietrzyć.Widzisz że nikt nie ma ochoty z Tobą gadać.Jesteś DAREMNY.Ty byś się nadał do KOREI PÓŁNOCNEJ.Ciebie nik i nic nie przekona.Gdyby Cię ktoś popluł, to powiesz że deszcz pada.

Gość zwierzjakche
07 z nim nie ma co dyskutowac,bo chocbys niewidomo ile argumentow podal,to dla niego i tak żadne to beda argumenty;) To chore jest...:P

Gość daremny jesteś. a dlaczego?
bo tak:D kazdy mówiący z sensem i widzacy rzeczywistość taką jaką jest, jest wg niektórych tutaj DAREMNY.

Gość podaj te argumenty
bo jak na razie tylko piszesz że jest DAREMNY

"Gdyby Cię ktoś popluł, to powiesz że deszcz pada." kolejny slogan masowo powielany w necie:D:D:D: a co kto ma mnie przekonac skoro nikt nie podaje argumentów żadnych? popartych dowodami? :D nikt. identycznie było jak rządził pis i ludzie na forach krytykowali pis za to ze źle jest w kraju. pytalem wtedy: "konkretnie co pis zrobil źle , jak zaszkodził, konkretnie ustawa i efekt ustawy" cisza. wyzywany byłem od pislamistów, faszystó i sluchaczy radia maryjaitp teraz pytam ludzi o to samo tylko że rządy PO. i wyzywają mnei od pomatołów i żydówD:, zdrajców:D:D:D wnisoek? 90% piszacych na forum nie ma pojęcia o polityce i o gospodarce żadnego!!! i lykają propagandę z jednej lub z drugiej strony i powtarzaja jak papugi slogany bo sami swojego zdania popartego wiedzą, nie mają... to smutne ale taka jest demokracja :D i tacy są polacy i dlatego się nic w polsce nie zmieni bo rzadnemu rzadowi polacy nie pozwolą zadnych reform zrobic a pozniej placz ze rzad nic nie robi:(:(:( żenad:D 🖐️

Gość asiaaaaaa86
A dlaczego ludzie tak mówią? Gdyż jest coraz gorzej, nie poprawia nię nic sytuacja, a pogarsza, ludzie, którzy mają pieniądze i do czegoś w życiu doszli, na różne sposoby, mogą próbować takich reform, ale biedni, a nawet przeciętni Polacy tego nie wytrzymają...Podatki idą w górę, a co za tym idzie ceny, o paliwie nie wspomnę, ja jestem po studiach, co prawda humanistycznych, ale niestety nie mam zdolności do przedmiotów ścisłych, aby zostać inżynierem, pracuję na czarno, na wynagrodzeniu prowizyjnym, mój mąż co prawda na umowie, ale ma wpisaną najnizszą, dostaje o 500-700zł więcej. A moja mama? Pracuje na zmiany od ponad 30 lat, świątek, piątek, ciągle to samo, ma 54 lata i co ma się męczyć jeszcze 13 lat? To na pewno tej emerytury nie doczeka...

Gość asiaaaaaa86
Może ekonomiści chwalą pomysły Tuska, może jego działania rzeczywiście przyniosą lepszy skutek dla gospodarki w kraju, tylko jakim kosztem? Nasi rodzice za to zapłacą i my, a może nawet nasze dzieci, a ja jako obywatel tego Państwa się nie zgadzam na takie poświęcenie i myślę, że nie tylko ja...

Gość gość
A widzisz inne wyjście "asiaaaaaa86" ?

Gość gość
Tak własnie myslałem "asiaaaaaa86"...:O:O:O

Gość chryystee
Shatyn myslisz ze tak dobrze sie na tym wszystkim znasz? gowno prawda...jestes taki glupiutki,ze az mi ciebie zal...

Gość powtórze za Shatynem
Tak własnie myslałem :D

Gość szmartn moze tak ale
shatyn nie. czytaj dokładnie o co chodzi.

Gość szmatyn moze tak ale
shatyn nie. czytaj dokładnie o co chodzi.

Gość gość
Głupiutki ?A może jakieś przykłady ?:D:D

Gość gość
Kasowanie moich postów nic nie daje... Jeszcze to nie dotarło ?:D

Gość gość
"myslisz ze tak dobrze sie na tym wszystkim znasz? gowno prawda..."Nie. Na wszystkim nie. Ale na bardzo wieli rzeczach...:D

Gość gość
Wawcia ma w dużej cześci rację.Wiele razy przekonał się że ja się znam a on nie ma zielonego pojęcia.:D:D:D:D:D:D

Gość ptasiek nastroszony
element wyborczy to niech sie za robote wezmie by swe zadluzenie splacac. od tego jest by pracowal i wytwarzal szampana min ktorego bedzie pil ustami władzy.

Wawcia ma w dużej cześci rację. Wiele razy przekonał się że ja się znam a on nie ma zielonego pojęcia. znam cie 5 lat i jeszcze sie ani razu nie przekonalem zebys sie na czymkolwiek znal:D non stop czytam jakies brednie twoje :D

A ja dalej będę głosować na Tuska. Bo jak mówiłam, jest coraz lepiej, a nie gorzej. Wystarczy wyjść na ulicę, do sklepu, gdziekolwiek. Na szczęście wiele osób myśli jak ja i nie grozi nam załamanie pisowskiej czy palikotowskiej gospodarki i dodatkowo nienawiść narodów całego świata