Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

Gość napalony obleśny grubas
szmatyn nadal toczy wojne z kafeteryjnym pisowskim ciemnogrodem :classic_cool:

Gość gość
"znam cie 5 lat i jeszcze sie ani razu nie przekonalem zebys sie na czymkolwiek znal non stop czytam jakies brednie twoje"No to daje ci szanse wawciu.Zacytuj jakąs moją, wg ciebie brednię, i krótko uzasadnij dlaczego to jest brednia...Zaraz się przekonacie że w gadaniu bzdur wawcia jest mistrzem ale jak przychodzi do konkretów to wychodzi z niego "miszcz"...:D:D:D

tak to ci wykonuja bardzo skomplikowane zawody jak np praca w reklamie:D shatyn wielki obronca PO ktore wygralo znowu wybory ciagle ich broni nie wiem czemu skoro ciagle wygrywaja to po co tak walczy na forum :D:D duren jebany

brednie z twoim wyksztalceniem znajomosciami z historiami gdzie to nie byles i z ta twoja znajomoscia gospodarki bo ciagle wklejasz jakies wypociny nie wiadomo kogo i krzyczysz ze to prawda :D:D a teraz podziekuj ladnie

brednia z tym co dzis napisales ze wszystko bylo uzgodnione z premierem bo tak gras powiedzial :D a jak gras powie ze zesral sie pomaranczami to tez mu uwierzysz:D:D

shatyn mozesz walczyc ze mna a i tak doskonale sobie zdajesz sprawe ze wgniatam cie w ziemie i spierdalasz przedemna ciagle bo sie zwyczajnie mnie boisz cieciu zajebany

Gość gość
Nigdzie nie napisałes uzasadnienia tzn nie napisałeś na jakiej podstawie twiierdzisz że to brednie...Już powoli wawcia się kompromituje... Jak zwykle...:D:D:D:D

Gość gość
"brednia z tym co dzis napisales ze wszystko bylo uzgodnione z premierem bo tak gras powiedzial"Na konferencji prasowej Tusk to potwierdził.A więc wawciu znowu zrobiłeś z siebie idiotę...Ale staraj się dalej. Dobrze ci idzie...:D:D:D:D

"brednia z tym co dzis napisales ze wszystko bylo uzgodnione z premierem bo tak gras powiedzial" Na konferencji prasowej Tusk to potwierdził. A więc wawciu znowu zrobiłeś z siebie idiotę... Ale staraj się dalej. Dobrze ci idzie. a co mial powiedziec innego co za duren o chryste pana ahahahhahahhahaahahahahahaahaah :D

Gość gość
"sluchaj to ja tez moge napisac cokolwiek na swoj temat i bedzie to prawda tak"Nie. Ale to można sprawdzić. Proponowałem wielokrotnie sprawdzenie moich słów... Tylko chętnych było brak...:D:D:D:DNikt oprócz mnie nie chciał postawić na swoje słowa swoich pieniędzy...

Gość gość
No i własnie o to mi chodziło...Jak trzeba przejść do konkretów, do uzasadnienia własnych słów to wawcia zaczyna, w swoim mniemaniu oczywiście, obrażać...A tak naprawde miota się mały kundelek...:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Zaraz po twoich uzasadnieniach, wawciu...:D:D:D:D:D:D:D:D

a co Cie to obchodzi skąd miałam i mam kasę? ciężko pracuję, jestem dobrze wykształcona to mam. Na pewno to nie Twój interes rodzice zasponsorowali studia medyczne rodzice dali kase na gabinet wiec nie wymagaj od wszystkich ze beda zyc na twoim poziomie suko zajebana

Gość gość
"a co Cie to obchodzi skąd miałam i mam kasę? ciężko pracuję, jestem dobrze wykształcona to mam. Na pewno to nie Twój interes"Odpuść sobie stomatolożko... Wawcia jest głupawy i małointeligentny...Zresztą widac do po odpowiedziach na moje posty...On nic nie wie, niczego się nie nauczył... Prostaczek i chamuś... Tyle...

dobrze wiesz ze bys sie bal ze mna spotkac w cztery oczy tchorzu jebany bo bys dostal wpierdol albo i nawet bym ci polamal kurwo rece :D po prostu nigdy sie nie odwazysz z nikim spotkac z kafe bo bys sie ze strachu zesral :D mozesz swoim notariuszem se dupe wytrzec bajkopisarzu :D