Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

"Ja się pytałam o to : "JArosław Kłamiący Przegrany"." Kłamiący bo kłamie. Przegrany bo przegrał kolejne wybory.

Nie udaje ...JEST TĘPY. A stomatoloszka cwana,ma się za pępek świata,bo za wgląd w japę żąda 200 zł.i uważa że to nie drogo bo Ona jest wykształcona.Ale nie myśli o kliencie który na dniówkę nie zarobi tej kasy.

Gość zaintersowana h
Czyli wolny rynek tak ale nie... Czlowieku nie ma wolnego rynku. Firma jeronimo martins swoj zysk w 75% wypracowala w polsce:D A wiesz dla czego? Dlatego ze tylko polska tak ochoczo zezwolila na takie rozprzestrzenienie ich sklepow w polsce. Zaden kraj nie pozwolil na cos takiego. Zauwaz ze biedronka nie ma sklepow nigdzie indziej niz polska i portugalia. Nawet w portugali nie pozwala rzad na to by jeden zgarnial wszstko a inni szli na bezrobocie. niestety. tylko u nas pozwolono na takie kurestwo!!!!. Nigdzie ni pisalam ze popieram wolny rynek. Nie ma wolnego rynku poza granicami polski. Tylko w polsce jest wolny rynek dla kazdego. Szkoda tlko ze tamci zarabiaja a le tu nie placa bo my tu placimy ale nie zarabiamy:D A tobie akurat wierz ze nie zabraknie, koles tuska:D

Kto pyta nie błądzi... Nie będę się z tobą wdawała w dyskusje - strata czasu.:(

Po prostu Marketa nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie dotyczące tego co sama napisałaś. Wstyd...:O :D:D:D

"Czlowieku nie ma wolnego rynku. Firma jeronimo martins swoj zysk w 75% wypracowala w polsce A wiesz dla czego? Dlatego ze tylko polska tak ochoczo zezwolila na takie rozprzestrzenienie ich sklepow w polsce." Włóż taki kapitał to tobie też pozwolą...:D

Marketa- masz rację ,szkoda klawiatury.

"Nie będę się z tobą wdawała w dyskusje - strata czasu." Czy ja chcę z tobą dyskutowac ? Nie pochlebiaj sobie. Ja pytam ciebie o to co sama napisałaś...

Jaki kapitał...ONI sobie to odbiją z nawiązką. Czy TY tego człowieku nie rozumiesz? Inaczej by ich tu już dawno nie było.

"Jaki kapitał...ONI sobie to odbiją z nawiązką. " Dokładnie. Bo po to wkłada się kapitał żeby na nim zarabiać. Dokładnie tak.

Gość taka prawda ona
Min.finansów zwolnił z podatku dochodowego banki zagraniczne działające w polsce ( szczegółowa informacja na ten temat jest w dzisiejszej Rzeczpospolitej na żółtych stronach

Gość zaintersowana h
no widzisz, łączysz z jednym zdaniu tanie sieci sklepów, benzynowe i gabinety oj wyksztalcona krolewna sie obruszyla??? He he he przygotuj sie bo juz niedlugo biedronka to zrobi co ma nadzieje uderzy cie po kieszeni. A jesli pytasz dlaczego ktos nie poszedl na stomatologa tylko na kulturoznastwo to ci wytlumacze ze nie kazdy robi wszystko w zyciu dla pieniedzy i niektorzy najzwyczajniej w swiecie moze sie brzydza grzebac komus w gebie i wola zajmowac sie np sztuka:D a jesli myslisz ze twoj gabinet to cos wiecej niz tania siec to sie zdziwisz.

23:42 [zgłoś do usunięcia] Shatyn.nr6. Po prostu Marketa nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie dotyczące tego co sama napisałaś. Wstyd... Wstyd to kraść i z dupy spaść! :P Do ciebie można pisać,tłumaczyć ci,a ty i tak swoje :a dlaczego,a może jakieś konkrety,itd,itp... Gorzej z tobą jak z małym dzieckiem.Już ten dzieciak prędzej zrozumie niż ty.I to jest wstyd! :P

Stomatoloszka z powołania,niedługo ludziom będzie brakować pieniędzy,a co za tym idzie,tobie pacjentów.:(

widzisz, ja widzę zdecydowanie tendencję zwyżkowe. Kiedyś pracowałam głównie na fundusz, teraz każdy chce wypełnienia kompozytowe (płatne). Pacjentów z miesiąca na miesiąc mam coraz więcej. Piękny uśmiech jest w cenie

Gość zaintersowana h
a co do wstydu to wstyd za shatyna ze mamy takich a nie innych rodakow. Ale mysle ze to wynika z chwilowo zajmowanej pozycjiw spoleczenstwie. Zarabiacie wiec sie madralujecie, ale pamietajcie ze z zamoznego czlowieka mozna stac sie biednym i na odwrot. Ja jestem tego przykladem. Nie mialam nic a teraz mam ale wiem ze moge znowu nie miec:D A wyksztalcenie mam owszem ale jak ze zbyteczne. Skonczylam studia z pasji i nie zastanawialam sie za bardzo czy znajde prace. A zreszta wtedy z praca nie bylo tak zle jak teraz. A wybacz stomatoloszka ale stomatolodzy brzydza mnie zwyczajnie ot i tyle.

Gość brzydlisia :)
Nie interesuje się polityką. To nie mój świat. Wiem jedno Polska się kończy, zostaje rozk*adzion*. Więc trzeba z niej uciekać bo nie ma dla niej i dla jej obywateli obiecującej i dobrej przyszłości.

Gość taka prawda ona
Rząd nowego Nikosia Dyzmy,Donka T Polakom przykręca śrubę ... ... a zachodnim instytucjom finansowym pozwala transferować z Polski za granicę miliardowe zyski bez podatku

Wiem,sama sobie robiłam "piękny uśmiech" w prywatnej klinice (Sucha Beskidzka ). Ale ,to sporo kosztowało.Nie wszystkich stać na taki wydatek. Licz się z tym.:( A,będzie jeszcze gorzej.Nie czarujmy się.:)

Gość zaintersowana h
a ja zauwazam juz spadek obrotow w porownaniu do zeszlego roku. Patrze realnie ale coz niektorzy zyja chyba marzeniami. Tak stoatoloszka ludzie zaczynaja sie liczyc z pieniedzmi wiec niedlugo to odczujesz...