Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlaAlaAla17mnastka

pierwszy raz w saunie

Polecane posty

Gość AlaAlaAla17mnastka

moj chłopak zaproponował mi wypad na Słowację to Tatralandii do kompleksu saun. Bardzo się ucieszyłam, ale jak mi powiedział ze tam obowiązkowo chodzi się nago to trochę się przestraszyłam. Nigdy jeszcze nie byłam w saunie a tym bardziej takiej całkiem rozbieranej :) czy któraś z was tam była i może mi napisać jak tam jest i jak nalezy się przygotować (golenie myszki itp.:)

Gość erykaaaaaaa
byłam, rzeczywiście wszyscy nago :) kompleks cudowny warto pojechac! a co do myszki to jak chcesz nikogo tam nic nie zdziwi, no chyba ze bedziesz miala krzaczory, ale to chyba robisz na codzien. Milych wrazen:)

dziweczyno jaki Ty masz problem, w saunie jest wyluzowane towarzystwo, gorzej maja faceci jak zobacza to moze im hydraulika zadzialac

Gość 17elzbietka17
w Tatralandii nie byłam wiec nie wiem jak tam jest. w zwyklej saunie to mozesz byc nago albo w kostiumie kapielowym, ale lepiej nago, bo jak jest naprawde goraco to material cie parzy. nie ma co sie przejmowac skoro wszyscy albo wiekszosc jest nago. ja na poczatku bylam skrepowana a potem bez wstydu chodzilam jak mnie Pan Bog stworzyl do roznych labin i bylo super. Co do facetow to tez nie ma sie co przejmowac, nam twardnieja sutki i to widoczny znak podniecenia a facetowi staje no i cala filozofia

Ja zawsze wchodzę w kostuimie... Wiec jeżeli nie masz ochoty sie rozbierać obowiązku takowego nigdzie nie ma.

ja osobiscie codze na saune, o iolw w suchych da sie spoko byc w reczniku to na mokrych szczegolnie w lazniach lepiej byc naga, i zgadzam sie z 17elzbietka, ze kobieta to a mezczyzna to, co jest normalne