Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wjjjjsjjsjss

Czy dostaje ktoras z wazs zasilek rodzinny?

Polecane posty

Gość wjjjjsjjsjss

Bo nie dostalamcprzelewu, dostaje juz od kilku lat mimo ze pracuje ,ale dochody niskie wiec skladalam znowu wniosek i teraz nie dostalam,czy to znaczy ze w grudniu za 2 miesiace bedwie?

Gość PdNjWtN
do 30 maja czas

Gość wjjjjsjjsjss
no tak mi powiedzieli przez telefon ale w poniedzialek przelewy zrobili wiec cos nie gra chyba , wkurzona jestem tyle zalatwiania i noszenia roznych zaswiadczen i dupa

Gość polkolooo
to mozliwe ze ci dadza w grudniu za dwa miesiace

Co to jest zasiłek rodzinny? Na jakiej podstawie można go dostać? Proszę wytłumaczcie mi to, bo byłam ostatnio w GOPSie ale oni stwierdzili, że mi się nie należy bo mam za duży dochód a przecież nie pracuję i sama wychowuje synka,jestem na utrzymaniu taty:(:( jestem pełnoletnia więc nie podlegam już pod rozliczenia bo jestem tak jakby "osobną' rodziną....I proszę bez wyzwisk, że nie pracuję itd ale uwierzcie nie mam możliwości iść do pracy i tyle, po prostu rodzinne problemy.

Gość polkolooo
to ci sie nalezy , dochod na osobe musi byc kolo 500 zl mniej wiecej, wypleniasz dokumenty i zaswiadczenei ze skarbowki i dochody

Gość wjjjjsjjsjss
pojde tam jutro ale sie zdenerwowalam bo mi zalezalo na kasie i zostalam na lodzie

polkolooo Dziękuję za odpowiedź:) Mam jeszcze pytanie...W GOPSie powiedzieli mi, że oni mogą jedynie pomóc tak, że gdyby ojciec nie płacił alimentów to wtedy oni płacą z Funduszu Alimentacyjnego ale przecież to Państwo płaci a nie gmina i że trzeba mieć sądowo przyznane alimenty, ale ja z ojcem dziecka i jego rodziną żyję w zgodzie, on co miesiąc płaci mi 300 zł ale zawsze coś, ponadto prawie co weekend zabiera syna do siebie i nie chce tego psuć wznosząc sprawę o alimenty...Na czym polega zasiłek? Jak to wygląda?

Gość oja a a aaa
ja skladalam 10tego i decyzji nawet nie mam,ile dostaje sie rodzinnego??