Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna?.......?

czy mam racje? pomozcie prosze....

Polecane posty

taka sprawa...spotykam sie od miesiaca z mezczyzna (oboje mamy po 40 lat)...po miesiacu picia kawki i jedzenia kolacyjek postanowilismy nasza znajomosc ze tak powiem poglebic ;-) zgodzilam sie zebysmy razem spedzali weekendy u mnie w domu..czyli razem rowniez sypiac...i tu wielka niespodzianka... opisane sytuacje wydarzyly sie w odstepach tygodniowych... ..pierwsza noc...ostrozne przytulansko i buziaczek na dobranoc... o.k. ...druga noc...odwazniejsze przytulansko..petting bardzo delikatny...i kiedy mi z rozkoszy juz tchu zaczelo brakowac...buziaczek na dobranoc... :-/ ...trzecie podejscie....pettingowe przytulansko jak w punkcie numer dwa...i buziaczek na dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewytrzymalam i zapytalam wprost kiedy zamierza dokonczyc to co zaczal? facet zaczal sie wykrecac..ze nie wie bo moze JA nie chce?????? ..no on nie wie :-( nastepnym razem jak przyjedzie bedzie spac na kanapie.... dostalam ataku smiechu i rano popedzilam goscia gdzie pieprz rosnie. a tak na powaznie wydaje mi sie ze cos z nim nie tak...skoro jest zakochany i trzeciego wieczoru przywiozl mi ogromny bukiet roz i zloty lancuszek :-( to jakim cudem nie czuje pozadania do ukochanej kobiety? prosze o wypowiedzi...mial tez ktos tak? co o tym myslec? dodam ze nie jestem nimfomanka..tylko poprostu zakocham sie w nim i po miesiacu trzymania sie za raczki i trzech nocach w jednym lozku oczekiwalam spelnienia...a on mowi ze o problemach trzeba dyskutowac i je rozwiazywac...moim zdaniem..,jesli fizyczne skonsumowanie uczucia urasta do problemu ktory trzeba rozwiazac to cos z tym Panem nie tak...(nie jest prawiczkiem..ma dwoje dzieci i dwa dluzsze zwiazki za soba)..zarzuca mi ze ja chce wszystko na raz...on myslal ze mi zalezalo na powaznym zwiazku... :-/

prosze odpiszcie cos.................nie mam z kim na ten temat pogadac.........

czy naprawde jestem nienormalna? czy moj problem nikogo nie interesuje? :-( szkoda :-(

Gość no ja pogadam chwile
autorko -to chyba impotent byl?

nie wiem czy impotent :-( wydawalo sie ze stal na wysokosci zadania....

ale to jak?Byl we wzwodzie ?I nie chcial sfinalizowac tego?

kompletnie nie rozumiem tego :-( Chyba bym poczekala na dalszy rozwoj sytuacji.Zbyt chyba sie pospieszylas :-P

no wlasnie nie chcial TEGo sfinalizowac...juz trzeci raz....wiec jak dostalam buziaka i uslyszalam dobranoc..zaczelam sie ksztusic ze smiechu? skoro mnie "kocha" i podobam mu sie...to dlaczego nie chce ze mna ???...myslisz ze sie pospieszylam? mialam poczekac jeszcze z tydzien? mnie normalnie bolal brzuch.... :-( potem chcialo mi sie ryczec..poniewaz poczulam sie odrzucona....z niewiadomego powodu

mialam wrazenie ze nagle mu sie "odechcialo"

Gość no ale chyba widzisz ze
jest podenicony?

rozumiem Cie .Tez bym sie tak czula. Ale moze z ciekawosci trzeba bylo jeszcze to pociagnac.Moze on taki wolny , jak zolw haha. A na powaznie, to pomyslalam, ze moze na erotycznym forum Ci bardziej pomoga. Tam tylko o sferze seksualnej gadaja. Masz troche pecha .

Pan jest bardzo przystojny i co tu mowic zakochalam sie w nim ociupinke....ale jak oznajmil ze nastepnym razem jak przyjedzie bedzie spac na kanapie w duzym pokoju poprosilam zeby ubral gacie bo trudno mi bedzie obok niego rozebranego spokojnie spac...poniewaz mi sie podoba i mam na niego chec....a skoro on odmawia.... hmm poslusznie sie ubral :-/ jak nic facet ma problem moim zdaniem...

na erotycznym mowisz??? dobra zaraz poszukam dzieki serdeczne 🌻