Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Zupelnie nie rozumiem dlaczego...

Polecane posty

gaga ok, juz wiem w takim razie, haha dzisiaj sobie to przypomnialam, smialam sie sama do siebie ; ].. a czy to nie Tyjestes ta od wylapywania mitomana?

Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta.--------cholera mnie bierze na te wpis Byłaś u prawdy i Znaffcę??Co u nich?

Duchu, w jakim celu? Zawsze mnie to ciekawilo, co zonaci szukaja na czatach.. nie powiem, kilka razy wnikalam i sie dowiadywalam ; ]

Jak jestem tutaj to nie mogę być tam.Póżniej wskoczzę obaczyć:D Przecież tam do nich dołączyłem jak sobie gruchali obydwoje:D

"duch cafe Nigdy nie byłem.Lecz wczoraj zaprosiły mnie 2 damy i nie damy i poszedłem " Duchu, co nigdy nie byles? Gaga - ok, to nie Ty w takim razie:)

kochaniutka na czacie.Cholera wczoraj mnie brałabo zalogowałem się i doopa.Dziś dopiero poczytałem zasady i udało się nawiazać rozmowy.:)

Malutka nie lubię sie rozpraszać.Mam dość jak na GG rozmawiam z 3 osobami i stale się musze kontrolować.Te osoby nawzajem sie nie znają wiec konferencji nie mozna zrobić:)

Mala jak już od razu przechodze do sedna na czacie i nie ma żadnych z kobiet strony podchodów..Tylko miła rozmowa.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAAA chono tutaj bo podwijam kiec tfu nogawki i lece:D:P:D

Mala żona nigdy nie dawała mi powodów do totalnek\j zazdrości więc dlaczego miałbym podrywać??O wiele przyjemniejsze byłoby w realu.To tylko virtualandia.:D

TakaMALAjedna duch,a ile masz lat?...-- odwroćmy te pytanie.Jesteś mężatka,masz dzieci.Zakochałaś sie szaloną miłością kiedykolwiek.Bylas zawiedziona? Jesteś pewna za męża /Partnera?? Ile masz lat.Jesteś dziewicą? Jak nie kiedy było pierwd\szy raz i można tak w nieskończoność.To są niedyskretne pytania i przede wszystkim intymne.Idziesz na taką wymiane??:D:D:D

Duchu, a, oK, to teraz juz wiem, zwykla rozmowa; ] Hehe nie nie ide na taka wymiane, ale mam tak - ze lubie wiedziec ile ma lat osoba z ktora rozmawiam, zwlaszcza jesli to facet...wiec?:)