Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Zupelnie nie rozumiem dlaczego...

Polecane posty

lecz to jest cafe a nie mail czy GG>:) Tam można sie otworzyć.Widzisz na cafe podawałem rozny wiek i sami nie wiedza ile faktycznie mam:DTak się manipuluje zależnie od sytuacji.Więc parytet wiekowy u mnie bywa od 35-- do 77 lat.Ma przynajmniej dobry ubaw jak łykają jak gęsi :D

Na cafe wiedzą 25 osób gdzie mieszkam i ile mam wiosenek.Są pewnymi osobami co można im zaufać:classic_cool:

Mala kiedyś miałem swój temat.Przyszła osoba myślałem ze ma 25 lat ta kobieta.Nawiązaliśmy rozmowę.Prześliśmy pożniej na maila.I co sie okazało.Miała 16 lat,posłała fofkę wyglądała fizycznie na 20 lat.Zaczęła sie zwracać do mnie przez prer Pan.Nie pozwoliłem ,gdyż bardzo kulturalna była.Wróciła na temat i kontynuowaliśmy rozmowę.Fotek co mam w zasobach NIKT nie zobaczył i nie zobaczy.Było tak nieraz,ze drogi się rozeszły lecz nikt nie zobaczy tych fotek.Taką mam zasadę.

Mala tutaj nigdy.Jak masz ochotę podaj GG i wszystkiego w miare mozliwości(za bardzo Cię nie znam) się dowiesz:D

N]Musiałem zerknać na Twoją fotkę i głupio mi jest,ze tak twardo postepuje.Lecz sama rozumiesz sciany maja uszy.:D