Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzaczek

Osoby bi.

Polecane posty

Gość gryzaczek

Czy wiele jest osob,kobid chłopakow bi? Czy w malrzenstwie czesto sie to zadaża?

"Kobid", "malrzenstwie"," zadaża"? No na litość! Ileż można zrobić byków w jednej linijce tekstu?!

Chyba, że kolega jest fanem SF i to nowy wynalazek KOB(ieta-andro)ID :D Taki robot-kochanka na pilota :D

oj tam nei_nei ... wiesz ile byłoby problemów np. jakby padły baterie do pilota. Standardowy "kobid" jest jednak lepszy, nigdy sie nie psuje i nie zacina ;-)

FUBU Podziwiam ziście twoja tolerancje. Pewnie z Adolfem wspólny język byście znaleźli :) Może by nawet zaraz potem ci kulkę sprzedał? On też uważał że za inne poglądy należy pod ściana stawiać albo gazować. Z dwojga złego nie wiem czy lepiej być homofobem czy nazistą. A zanim Marcurego na sztandary wyniesiesz to sprawdź czy to co mówił o homo i bi i czy będzie ci się podobało. Tylko zrób to uczciwie :)

FUBU, a nie wydaje ci się, że jesteś co najmniej "odrobinę" nadgorliwy? :classic_cool:

najpierw naucz się dziecię znaczenia słów które wypisujesz a potem porozmawiamy. Mylisz faszyzm z nazizmem porównujesz do nich homofobię która nie am z nimi nic wspólnego i robisz z tego kiepską zupę. Jak chcesz kogoś zabić za to że się czegoś boi to ja ci gratuluje . Zasadniczo jak chcesz zabić kogokolwiek za jego odmienne poglądy to tylko świadczy jak wiele masz fobii. Przez takich jak ty mamy taki poziom dysput społecznej :( Co do intelektu... Masz rację nie dorównam ci bo nie zamierzam się cofać w swoim rozwoju do czasów kiedy wydawało mi się że jak wpierdolę komuś kto ma inne poglądy to coś osiągnę. Ty swoim wpisem osiągnąłeś jedynie to że pokazałeś swoją fobię jak i to że należało by cię natychmiast odizolować od reszty społeczeństwa bo możesz zagrażać innym i sobie. Co więcej zasugerować że jesteś związany z "społecznościami homo" co automatycznie pokazało ich w świetle nazistów czyli zwykłych bandytów. prościej ujmując skopałeś ich po kostkach. GRATULACJE :) Naprawdę świetna robota. Jeszcze kilka takich wpisów i kolejna osoba stwierdzi że homoseksualistów trzeba bić... Do tego prowadzą takie durne wpisy. Więc przemyśl następny. No chyba że taki twój cel ?

FUBU straszne zaraz się popłacze że masz gdzieś moje poglądy :D Notabene ty gówno wiesz o mnie i moich :) To ty masz jakiś problem z Bogiem nie ja. To ty o nim tu pierdolisz nie ja :) To ty masz jakieś fantazje z księżmi nie ja.... Ludzie którzy takie rzeczy wypisują najczęściej są zranieni... podwalałeś się do jakiegoś księdza i ci się nie udało że tak dużo o nich piszesz? I po cholerę ich w to mieszasz pisałeś o homoseksualistach teraz o księżach :( Powodzenie w dalszym zalewaniu się żółcią i agresją... A w strawie myślenia to ci postaram się wytłumaczyć raz jeszcze... Żeby ktoś był ci w stanie dorównać musiał byś zacząć używać mózgu czyli ZACZĄĆ MYŚLEĆ. Ale to raczej ci nie grozi. I jeszcze raz naucz się znaczenia słów a potem je wykrzykuj.