Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieolsztynianka

Olsztyn-potrzebuje pomocy ;)

Polecane posty

Gość Nieolsztynianka

Witam, może moja prośba jest dość nietypowa, ale to naprawdę dla mnie ważne. Mam nadzieję, że jest tu ktoś z Olsztyna, kto za pomocą rozkładu jazdy autobusów i własnej znajomości topografii miasta pomoże mi znaleźć dojazd do określonego miejsca. Muszę się dostać z ulicy Hiacyntowej w Olsztynie na ulicę Pstrowskiego pod IV liceum, w sobotę i w niedzielę na godzinę 9 (nie mogę się spóźnić). Niestety nie jestem z Olsztyna, do tej pory jeździłam samochodem, ale tym razem muszę jechać pociągiem, nie znam ulic ani miasta i mapy i rozkłady jazdy internetowe nic mi nie dają. Widzę, że 1 dojeżdza gdzieś do centrum i tam obok jest 16 (chyba) ale nie wiem czy te przystanki są obok siebie..? Bardzo proszę o pomoc.

Gość w lazience
nie pomylilo Ci sie z LO VI?

Gość KULTURALNYBARDZO
jedź taksówka

Gość yyyyyyyyyyyyyy
jedyny mpk ktory by ci pasowal to 27, ale w weekend niestety nie jezdzi, nie wiem jak 1 i 16, ale to jedyne rozwiazanie o ile beda pasowaly, jechac 1 i sie przesiasc w 16, ale szczerze mowiac polecam taksowke, (bo ta hiacyntowa to koniec swiata)nie sa one w olsztynie drogie, pozdr!

Gość w lazience
z tego co widze, to hiacyntowa jest na radykajnach, stamtad wiec masz 1, dojezdzasz ta 1 o interesujacej Cie godzinie, np o 8, lub wczesniej, wysiadasz pod teatrem im s. jaracza, z buta kierujesz sie na przystanek 15, 20 pod centrum handlowe alfa, lapiesz 15 lub 20 i na 3 przystanku wysiadasz pod loIV, ktore nie jest na pstrowksiego, dlatego albo pomylily Ci sie ulice albo szkoly.

Gość Nieolsztynianka
Popieprzylam LO, oczywiście VI. Taksówka , no dobry pomysł, ale niestety kasa...tym bardziej , że muszę tą trasę pokonać 4x. Daleko jest spod tego teatru na przystanek 15? W ogóle gdzie jest ten teatr? Orientuję się gdzie jest al warszawska, ul dworcowa, mc donalds, hotel wileński...Wiem , że mój problem jest naprawdę głupi, dzięki za pomoc.

Gość Nieolsztynianka
A jakbym chciała przejść z tego autobusu numer 1 na piechotę pod LO, to gdzie mam wysiąść i czy dużo czasu mi to zajmie?

Gość Nieolsztynianka
Ta 1 jedzie przez ulicę Grunwaldzką ( czy jakoś tak , tam gdzie jest rynek rano?) , nie ma tam też jakigoś autobusu ,który dojeżdza pod 6 lo? żebym mogła na jednym przystanku się przesiaść?

Gość ollamonolla
Najlepiej to jezdz 1 wysiadz w centrum, kolo mcdonalds i stamtad masz juz do tej szkoly jakies 10 minut piechota max. Powodzenia!