Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shaking Man

Jakie studia uwazacie za ciezkie?

Polecane posty

Gość Shaking Man

Wszyscy tak traktuje medycyne. Ale jakie inne studia sa ciezkie i dlatego macie dla nich respekt

Gość boematy
nauki ścisłe:matematyka,fizyka humanistyczne są najprzyjemniejsze

Gość no na bank te co ja studiowala
wedlug mnie pedagogika

mi sie wydają cieżkie medyczne,weterynaria, informatyczne, matematyczne, cała politechnika, najgorsze te robotyki itp. biologia i chemia też chyba niełatwe

Gość bój_w_chucie
każde

Gość Eeerrr...
Takie, na ktore sie idzie choc wcale sie nie chce, tylko po to, zeby cos studiowac.

Gość Euro pejka
Techniczne takie jak informatyka, mechanika u budowa maszyn. O studiach humanistycznych nie bede nic mowic, ale sa to studia dla ludzi o niskiej inteligencji

Gość pipazdyni
zara ktoś powie że prawo, a ja znam kilku prawników totalnych debili

Gość prawo jest trudne dla
tych, którzy nie lubią się uczyć regułek itp. Nie rozumiem czemu tacy ludzie wybierają sobie takie kierunki. A najtrudniejsze to z nauk ścisłych.

Gość ghjgjgk
EKONOMIA- myslalam ze to luz, dopoki nie zaczełam tego studiowac... i to na polibudzie.... jest bardzo ciezko

Gość fizykkk
a co jest ciężkiego w ekonomii, chyba jedynie rachunkowość, bo resztę to każdy debil przyswoi

Gość pilotaz samolotów
bo to nienaturalne tak latać i latać :classic_cool:

Gość 12345u473490
fizjoterapia medycyna wterynaria

Gość magda (margaretta) z krakowa
ja skończyłam zarządzanie inżynierią produkcji na politechnice krakowskiej, specjalizacja inżynieria mechaniczna - 3 rok powtzarzałam bardzo ciężkie były

dla każdego inne będą ciężkie, są wiadomo takie, których "trudność" jest już legendarna, ale np Ja chyba umarłabym np na studiach muzycznych czy plastycznych, za to dla jakiegoś geniusza w tym kierunku to będzie pestka Weterynaria jest koszmarnie trudna-gorsza nawet niż medycyna fizjoterapia to akurat lajtowe studia (UM LUBLIN)

Gość magda (margaretta) z krakowa
moj szwagier robi doktorat na weterynarii ciężkie są

Gość dd442221
fizjoterapia lajtowe?:O jaaasne

Gość dd442221
no to nie wiem gdzie te studia... anatomia, wszystkie nazwy lacinskie:O rzygam tym

Gość Olgaaaaaaaa2333333333333333333
Mówicie ,ze prawo niby nie jest cieżkie? a próbowaliście studiować ten kierunek? Bo jak nie to sie nie wypowiadajcie. Owszem jest prawie sama pamieciowka ,ale jest jest spoooro i jak nie ma sie dobrej pamieci to lepiej sie na te studia nie wybierac. poza tym trzeba umiejetnosci dopasowywania przepisow do danej sytuacji ( kazusy) a nie kazdy to potrafi bo trzeba poprostu nie raz dobrze kojarzyc fakty

I znam ludzi co studiowali inne kierunki np rozne fililogie , historie ,a teraz studiuja prawo i wszyscy mowia ,ze prawo jest najciezsze z tego co studiowali

Robotyka ciężka? To raczej kierunek dla pasjonatów, bo trzeba mieć anielską cierpliwość. Prawo i inne pamięciówki są trudne, bo z nudów można wykorkować :P A tak poważnie - wiele zależy od uczelni - tak matematyka na UW jest trudna, a na jakiejś wyższej szkole modnych kierunków jest lajtowa.

Gość nie wiadomo co gorsze
Ja studiuję ekonomię i jest lajcik, mam problemy tylko z przedmiotami czysto teoretycznymi, za to te obliczeniowe ogarniam bez problemu. Ale trzeba mieć jakieś lekkie zamiłowanie do matmy chociaż. Za to nie wyobrażam sobie studiować na kierunku humanistycznym, odpadłabym po pierwszej sesji na pewno. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

stomatoloszka- wiem bo pare osob z mojej rodziny jest po medycynie i faktycznie mieli baaardzo duzo nauki i zajec. medycyne uwazam za najtrudniejsze studia

a na prawie jest duzo nauki ,ale malo zajec .. no i mniej nauki jak na medycynie mimo to