Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elireee

Chodzicie do dentysty na NFZ czy prywatnie?

Polecane posty

Gość elireee

Chodzicie do dentysty na NFZ czy prywatnie?

Gość ////Nie Chce mi sie logowac
Prywatnie, nie ma czegos takiego jak przyjmowanie na NFZ. To fikcja.

Gość 12345u473490
u mnie prywatna klinika ma umowe z nfz i teraz 8mki zrobie na nfz :D

Gość frgthjk
prywatnie. de

Gość nfz buahahahahah
NFZ nie istnieje 🖐️

Gość trele morele30
Dzis bylam u dentysty na NFZ i od razy dwa zabki wyleczone. Jestem b. zadowolona.

Gość Ja chodze na NFZ ale i tak
za kazdego zeba place,zeby miec lepsze plomby itd.

Gość Mam pytanie ej
poszłam ostatnio do przychodni i na nfz chciałam sobie zrobić plombę w tyle w jedynce. Dentystka była niemiła, namawiała mnie na płatna plombę. No ale do 3 zęba biała plomba jest za darmo, więc mówię jej ze nie zapłacę, bo przysługuje mi darmowa. Ona się zdenerwowała i wręcz krzyczała na mnie, ze ta płatna jest lepsza(prawdopodbnie miała rację, ale chooja ją obchodzi, to moje zęby). Potem ze złością mi to zrobiła i ten ząb teraz mnie boli przy jedzeniu gorących i zimnych pokarmów. nie wiem czy szmata pazerna mi tego nie sknociła :O

Gość Ja chodze na NFZ ale i tak
ale ta dentystka to byla ci.a z niej!ja bym nawet nie dala sobie zrobic tego zeba i wyszlabym stamtad!mozliwe,ze ci zle to zrobila poszlabym do innego dentysty,zeby to sprawdzil.

Gość Mam pytanie ej
:O chyba bym ją zamordowała jak by mi zepsuła jedynkę 😭 na samo wyprostowanie zębów wydałam bez mała 10 tys w ciągu ost 3 lat 😭

Gość closemyeyes
jak się chodzi na fundusz wcale nie jest za darmo, więc ja myślę, że lepiej od razu poszukać prywatnego gabinetu.

Gość khullfgtjo
jak dopłacasz to masz normalną, białą, światłoutwardzalną plombę

Gość AMberrose!!!!!!!!!
a ja mam pytanie. Czy mozna na NFZ isc odkamienic zęby? robil ktos? nie jest zrobione gorzej?

Gość ja nie chodze
do dentysty i nie myje zembów wcale jak mnie bolał to wyrwałam dziada sama

Gość ja nie chodze
to był mój przedostatni teraz to do pralki szczęka razem z praniem

Gość gość
Chodze co wizyte do innego-nie mam do żadnego zaufania. Kiedys bylam u dentystki która twierdziła, że czarne są najlepsze bo NFZ je finansuje więc nie ma innej opcji hahahah

Gość gość
ja byłam prywatnie u dr Ra---icz (Warszawa) i była tam okropna lekarka, (nie właścicielka, właścicielka jest miła i komptenetna) ta dentystka sama miała paskudne zęby, jedynkę miała brązową!! a mnie zjechała z góry na doł że żeby mam fatalne, przyszłam z bólem wyszłam z jeszcze większym, potem inna lekarka mi naprawiała, zrobiła to dużo lepiej, niekompetenena partaczka, teraz od 4 lat u dentysty nie byłam i jest dużo lepiej! nie dajcie sobie grzebać w paszczy tylko siezdrowo odżywiajcie i imyjcie żeby

Gość gość
ja chodzę na nfz i jestem bardzo zadowolona, na wizytę nie czekam długo, w zasadzie od razu... kanałowe czyszczenie kamienia znieczulenie jeszcze za nic nie płaciłam az sama jestem w szoku

ja chodze na nfz,mieszkam w Krakowie jestem zadowolona bo bardzo miły personel zawsze usmiechnieci,delikatni:)płace za plobby białe koszt 100 zł ale miałam zwykła pod która sie za psuł i wyleciała,więc wole zapłacic a miec mocniejszą

Gość OlkaPaj
Do dentysty chodzę prywatnie, moje zęby wymagają naprawdę specjalistycznego leczenia więc na zwykłym borowaniu czy leczeniu kanałowym się nie kończy. W grę wchodzi nie tylko stomatologia, ale również implantologia. Kiedyś chodziłam na NFZ i swoją drogą nie byłam do końca zadowolona, czego skutki naprawiam do dzisiaj. Aktualnie jestem pacjentką w Klinice Odent w Warszawie, czeka mnie długa droga, ale jestem pełna nadziei ;) Byłam już na kilku wizytach, leczenie toczy się do przodu, a ja jestem jak najbardziej zadowolona zarówno z obsługi jak i zmian ;) Już nie mogę doczekać się mojego nowego, pięknego uśmiechu! :D

Gość gość
Dokładnie,nie ma czegoś takiego jak nfz.Moj syn robił jedynkę to wyszło 400 .Tak normalnie to 100,200 zł.a zatobki w miejscu masakra.

Gość gość
Mozecie tez spróbować z prywatnym pakietem chociazby w LuxMed i naprawdę jesli chodzi o leczenie to tutaj bez jak najmniejszych problemów. Maja dużo placówek wiec zawsze jest miejsce u własciwego lekarza specjalisty.

Gość gość
zdecydowanie prywatnie, na nfz to wolne żarty i siwe plomby. Zęby to inwestycja, nie ma co na nich oszczędzać. Ja mam wspaniałego dentystę w enelmedzie i wizyty u niego to czysta przyjemność.

Gość gość
Ile płacicie za takie pakiety? Szukam odpowiedniego dla swojego dziecka.

Gość gość
w prywatnych klinikach zawsze trafi się pracownica potworzyca a właściciel nic nie wie kto mu psuje opinie,ja nie psuje tylko nie wracam ale bym mogła.polecam tylko właścicieli leczących lub sprawdzonych dentystów z charakteru i umiejętności,co do nfz raz w roku macie darmowe czyszczenie ,przynajmniej tak było ,

Gość gość
Nigdy nie byłam na NFZ. Tak samo jak do specjalistów. U mnie do dobrego specjalisty czeka się ok 2-3 mcy. Nawet prywatnie to ok 2 tyg.

Gość nasikałam na deskę
chodzę na NFZ, ale i tak często płacę, bo dentysta mi wmawia, że dużo rzeczy nie da sie zrobic na NFZ