Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaa

Czy 18sto latka uprawiająca sex to dziwka ?

Polecane posty

moja 18sto letnia kuzynka , uprawia regularnie sex. Czy to troche nie za wcześnie?

ma go dopiero 3 miesiące, myślę,ze to za wcześnie na sex.

Gość reiurs
jesli nie ma pracy to , tak jest dziwka .

uczy sie zaocznie, ale to nie jest wazne. wazne jest ,ze ja mam lat 23 i boje sie zacząć ,a ona ...

Gość reiurs
jesli ktos uprawia seks to musi byc w stanie utrzymac dziecko 16 latka przykladowo nie jest w stanie utrzymac dziecka bo sie uczy a nie pracuje . Dziecko moze sie pojawic z przypadku i uprawiajac seks trzeba byc tego swiadomym . Jesli laska uprawia seks a nie ma pracy to jest dziffka bo gdyby dziecko sie pojawilo to nie bylaby go w stanie utrzymac .

Gość reiurs
a czy 18 lat to dobry cyas na rozpoczecie zycia seksualnego ? Trudno powiedziec to chyba zalezy od osobnika ., niektorzy nie sa na to gotowi w tym wieku .

Gość reiurs
tak czy inaczej seks to nie jest zabawa . Bo ma swoje konsekwencje w postaci dzieci .

Gość asdksjdqwhwj
Ja mam 23 i tez jeszcze nie uprawialam, ale wydaje mi sie ze Twoja kuzynka chwali sie ze to juz robi ma z tego satysfakcje nie przejmuj sie ;) a tak moim zdaniem to za wczesnie to takie troche dziecko ktore uwaza sie za dorosla osobe a pelnoletnosc o tym nie swiadczy

Gość asdksjdqwhwj
ktos tutaj dobrze napisal ze konsekwencja sa dzieci, a pozniej takie wpadaja w szal chowaja sie przed ludzmi wiem co mowie....bo u mnie w okolicy duzo takich...

Gość reiurs
uprawianie seksu w wieku 16 lat swiadczy o debilizmie i idiotyzmie osob ktore to robia

Gość wannika
jakas pojebana jestes , ja zaczelam jak mialam 14lat a ty mowiesz ze 18 to dziwka, jest dorosla odwal sie odniej

Gość tonormalnejaksiejestzkims
mam 18ście lat ,jestem w związku z chłoapkime 4 lata starszy m, nie widze w tym problemu,ale maasę przyjemności

Gość wannika
talko cztery lata starszy ,moj jest 8lat starszy

Gość sjhdjshdsjdhONNNNN
Jedno Wam powiem dzisiejsze laski to kurwy, nie szanuja sie daja dupy kolega, na imprezie w samochodzie....Dziewczyny troche wiecej poszanowania dla wlasnego ciala. i nie piszcie mi ze zycie jest jedno ze trzeba sie wyszalec.... Niech ludzi Was traktuja jak dziewczyny a nie szmaty,,,, chcecie umrzec na starosc z mianem kurwy???? To Wy nawet nie bedziecie szanowaly wlasnych mezow bo bedzie was cipka swedziec... A co Wy na to jak Wasze corki beda robic tak samo..... Oj laski zal Was zal

Gość sjhdjshdsjdhONNNNN
Racja tego nikt nie zmienia bo jedna madra idzie dac dupy a druga bierze z niej przyklad, co za glupia moda.....ale na szczescie sa jeszcze laski w miare ;))

Gość no to juz naprawde...
a wiekszosc z Was to hipokryci ktorzy zapomnieli co to oni nie robili. Umoralnieni się znaleźli, dziewczyna robi co chce , jej sprawa , jej sumienie. Ja nie wiem zazdrosc Was pali czy co? Moim zdaniem nie jest dziwka bo dziwka bierze za to kase a ona jak wyczytalam jest w zwiazku. Seks to sprawa indywidualna, kazdy decyduje o swoim losie i ponosi indywidualnie konsekwencje swoich czynow. Czyz nie proste?

Gość sjhdjshdsjdhONNNNN
Jasne ze proste a pozniej zakladaja durne tematy, okres mi sie spoznia, gumka pekla.... Jak najbardziej odpowiedzialne....

to juz oni za to beda płacić., chciało sie seksu? OK, wszystko jest dla LUDZI, ludzi a nie bezmyslnego bydła no ale bierzmy odpowiedzialnosc za siebie :)

a to co jak dziewczyna jest na to gotowa i jest w zwiazku to zaraz kurwa i dziwka tak? Gratuluję :O

Gość wannika
na czym??

Gość gość
Tak moim zdaniem 18 rok życia jest to za wcześnie wg mnie nielegalne bo co z tego że jest pełnoletnia ta osoba jak nie ma tak naprawdę świadomości o życiu i o tym co robi seks to nie zabawa ale również i problemy na przyszłość ja mam obecnie 23 lata i nigdy nie miałem z takim czymś styczności i nie będę mieć bo uważam że jest jeszcze na to za wcześnie w moim wieku wgl o tym nie myślę

Gość gość
kazda co uprawia sex przed slubem to dziw/ka :D wy wszystkie jesteście dziwy teraz takie czasy

Gość gość
no właśnie zgadzam się z tobą bo takie rzeczy robi się po ślubie dopiero i się o tym nie mówi głośno przed innymi a teraz to młodzież jest taka że byle gdzie i z byle kim to robią w lesie w samochodzie na imprezie po spożytym alkocholu jak bydło zwierzaki a nie ludzie moim zdaniem w takim wieku takie coś to jest chore to nic że są pełnoletni ale nie są na tyle dojrzali jeszcze się uczą i coraz więcej jest takich ludzi