Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polowka....

czy naprawdę każdy ma swoją połówkę czy to są bzdury?

Polecane posty

Ludzie pod kątem człowieczeństwa są równi, a status materialny- wyższy, niższy nie ma znaczenia. Nie można lepiej traktować bogatego, a biednego inaczej. TRZEBA mieć SZACUNEK do ludzi.

Nie, studentem dziennym, dojeżdżającym i dorabiającym sobie, posiadającym psa i dom, w którym musi wszystko zrobić własnymi rękami.

Gość facet_29latek_x
ja sie zakochalem w tajkach, sa przecudowne sorry dziewczyny Was tez szanuje i cenie, ale teraz wiem ze moja polowka czeka na mnie w azji nigdzie indziej ;)

no to nic tobie nie nie pozostało jak kupować bilet i do Azji lecieć ;-)

dobrze -- nie pamiętam nicku na jakim byłem jak rozmawiałem z Tobą:)Była tez tam obrona.Nie był to muzyczny tenat. R a dlaczego rodzina nie pomaga Ci?? Przecież to absurd samemu podołać temu aż skończysz studia.

Bo nie mam rodziny. Kasę dostaję z alimentów, ale na życie mi nie wystarcza. Ich już nie interesuje co się dzieje z moim życiem, jestem dorosła.

MalutkaBrunetka- nikt nikomu nie będzie równy bo jeden jest ładniejszy a drugi brzydszy, no i co powiesz na to że każdego należy traktować jak człowieka skoro i tak się tego nie praktykuje. Wolałabyś się umówić na kawę z trędowatym co ma HIV czy z przystojnym i romantycznym?

facet_29latek_x-- tylko nie wziałeś pod uwagę tego że 10-letnia tajka już moze wyjść za mąż.Mając 40 lat będzie wyglądać jak Twoja babcia.I co wtedy uczynisz?Porzucisz ją??:(

dobrze nie pamietam też tego tematu,przebywaliśmy tam jeden wieczór.:) R czy dobrze zrozumiałem nie masz nikogo zywego czy są rozwiedzeni?

Gość do Rhovannion
Przerzuc sie na kobiety :)

Niby żyją, ale co z tego, skoro każde ma swoje życie, nowe rodziny i nie interesują się specjalnie tym czy żyję. Skończyłam literaturoznawstwo, teraz studiuje na II stopniu.

Gość do Rhovannion
Sam sie wypaluj :) Kobiety sa fajne ;) ja osobiscie jestem bi, widzialam zdjecie R. i uwazam, ze jest ladna :P

dobrze - 7 lat minęło w tym roku od kiedy mieszkam sama. A 4 od czasu kiedy przestałam wynajmować i przeniosłam się do własnego mieszkania.

Rhovannion-- przecież doskonale wiedzą ,ze nie można tak przeżyć na takiej jałmużnie.Musisz być silna i pozwać ich do sądu o większe alimenty.Nic Ci nie pozostaje jak nie interesuja sie Tobą:(

żabulllinek z trędowatym i chorym na HIV. Przecież nie wskoczę Mu do łóżka :P a od rozmowy jeszcze nikt się nie zaraził. Romantycy przystojni mnie nie interesują. Wybieram więc Pana nr 1.

Więcej już nie wyciągnę, z reszta to ostatni rok. Ja samych opłat mam 1000 zł, 300 mi zostaje na życie na cały miesiąc... A mieszkanie nie mogę zmienić, bo nie jestem jedynym właścicielem. Bez sensu. Chciałabym, żeby mi się chociaż w miłości powodziło. Ale nie.

Gość do Rhovannion
Sam sie nie kompromituj. Przypuszczam, ze siedzisz tu calymi dniami, juz kilka razy widzialam podobny sposob wyslawiania sie. Babeczki w kropeczki i co jeszcze? Nie masz za grosz kultury wypowiedzi, jestes infantylnym chamem. Wiekszosc kobiet jest bi. Dzisiejsi mezczyzni nie dorastaja kobietom do piet :) Lepiej byc z kobieta niz z facetem :P

No, a ja mam tego pecha, że nie jestem bi i kobiety mnie nie pociągają seksualnie. Więc przerzucenie się jest niemożliwe :/

do Rhovannion-no ale ty to wybrałabyś przystojnego faceta czy brzydką kobietę? rov- no widzisz więc jednak wstawiłaś nawet tutaj swoją fotę i masz wielbicielkę, a pisałaś że nikt cię nie chce.No właśnie a może po prostu ją wstaw i się to w końcu okaże.