Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polowka....

czy naprawdę każdy ma swoją połówkę czy to są bzdury?

Polecane posty

dobre wykształcenie to wyższe sfery. no i skoro chodzi o ludzi to o co chodzi? o to by być ładnym ale mniej bystrym,inteligentnym? Czy chciałabyś mieć faceta przystojnego ale biednego?

Gość twoja m
ja myślę że każdy ma swoją mpołówkę ale nie każdy ją znajduje

wyższe sfery? ludzie są RÓWNI, a to że jeden ma więcej, a drugi mniej kasy, że mają różne wykształcenia, nie świadczy o tym, że jest się lepszym człowiekiem, że z takim można dzielić WSZYSTKO. Właśnie ci co mają kasy to z reguły skurwiele.

ale czy biednego ze starym mieszkaniem i byle jaką pracą? no i ludzie nie są sobie równi jedni muszą do drugich lgnąć by coś osiągnąć, współpracować. czyż nie?

biedny człowiek nie ma swojego mieszkanie w dzisiejszych czasach, Więc facet, który ma mieszkanie to znakomita inwestycja na przyszłość. Tak swoją drogą. Ale tak, ja bym wolała biednego, ale takiego który mnie będzie kochał, niż snoba, który przecież i tak mnie nie zechce, bo jestem za brzydka na "wyższe sfery".

zależy jak na to spojrzeć :) chyba każdy ma gdzieś tam kogoś przypisanego

Gość Toromiszcz
Ja mam ale nie wiem co z tego wyjdzie . Bo ona baran a ja rak.

Siemanko dziewczyny ,babki,kobietki, damy i nie damy. Hmmmmmmmmm no cóż przekleństwem jest nowoczesność.Siedzimy sobie przy kompie i czasu brak już na normalna egzystencje.A jak sie poznawano kiedys ,gdy nie było kompa. TV,telefonu komórkowego.Niby jest większa mozliwość poznania sie lecz niestety wszystko jest na opak.:(

no nie mogę nagle znalazły się kobiety które kochają biedynych facetów.ojjjjjj trzeba będzie to zbadać bo ta teoria jest nie do obalenia ojjjj coś tu jest nie tak...

Dla mnie szczytem marzeń jest facet, który mnie chce i który zarabia 2 tys. bo to by nam dało komfort i moglibyśmy żyć na poziomie. Ale to takie niespełnione marzenie.

Gość Toromiszcz
Baran jest otwarty i się ze wszystkimi zadaje a rak to domator -ja unikam ludzi jak mogę.

Rhovannion-- zależy to od uwarunkowań gdzie mieszkasz.Jak na ścianie wschodniej chyba nie osiagniesz tego.Jeśli gdzie indziej taka możliwośc istnieje.

na południu Polski mieszkam. I wiem, że tego nie osiągnę. Nigdy nie znajdę faceta,który mnie będzie chciał.

Toromiszcz-- małżeństwo i takie kompromisy przyjmnie,dotrzecie sie i zmienisz nieco zdanie.Dużo zależy czy poddacie sie takiej wzajemnej relacji.

Rhovannion oj, kto by nie chciał , plus do tego pensja kobiety, można żyć i nie przejmować się niczym... prawie... Swoją drogą- śliczny piesek.

Rhovannion-- moze ten psiak odstrasza,za grozny wygląd ma.Też na południu mieszkam lecz znalazłem dawno połowkę gdy nie było takich nośników elektronicznych.Odstap częściej od kompa i wyjdż na spacerek,niekoniecznie jak jest ciepełko:)

No, dokładnie. Tym bardziej, że ja mam własne mieszkanie, więc kredytu nie trzeba brać. Ech... A tak będę siedzieć sama w tym mieszkaniu do śmierci i głodować, bo mnie nie stać na to, żeby je utrzymać.

Wielki samotnik - przy mojej ilości zajęć, nie mam czasu żeby się włóczyć bogi wiedzą gdzie, o ile nie wymaga tego spacer z psem. I to nie pies odstrasza facetów, tylko mój brak urody.

Latorośle nigdy nie przyjdą, bo nie będę mieć dzieci. Nawet jeśli znajdę jakiegoś faceta, który odważy się ze mną przespać. Póki co, nie znalazł się nawet taki, który by mnie chciał pocałować po pijanemu.

no więc? nikt nikomu nie jest i nie będzie równy, bo jeden ma mniej a inny więcej jeden jest z biednej rodziny a drugi z bogatej.

R moja babcia zawsze mi mówiła że z fajnej miski się nie pojesz.Więc uszy do góry i dupa sama sie ruszy.Nie ma brzydkich kobiet tylko nieco zakompleksione i moze zaniedbane brakiem tej drugiej półowki.