Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjork

Telewizja cyfrowa

Polecane posty

Gość fjork

Planuję zakupić telewizję cyfrową, aktualnie mam polsat cyfrowy, na jeden tv kończy mi się umowa i jestem ciekawa jak jest w konkurencji n, cyfra + ? Możecie podzielić się swoimi opiniami ? Polsat cyfrowy mam abonament HBO za 57,90 zł mc jest ok, ale kończy mi się druga umowa z polsatem (ten podstawowy 37,90) i chciałabym zmienić na jakąś konkurencyjną stacje. Słysze dużo dobrego o telewizji n.

Gość Krystian
A co lubisz oglądać ?

Gość fjork
ogólnie wszystko, przede wszystkim dobry film, przyrodnicze, wszystkie discovery :)

Gość fjork
w salonie mam polsat ten 57,90, a drugi jest w sypialni także nie musi byc taki full wypas :) do zaśnięcia

Gość fjork
i chciałabym dekoder z nagrywarką bo w polsacie który mam nie mam

Gość Krystian
Cyfra plus to głównie Canal + i poza tym to coraz więcej kanałów z N-ki czy z Cyfry plus jest dostępnych w Cyfrowym Polsacie np. ostatnio dodali kanał History oraz Polsat Crime więc ja bym się zastanowił nad zmianą. A jeżeli jesteś przekonana na 100 proc. do zmiany to bierz Cyfrę plus chociaż w przyszłym roku N-ka łączy się z Cyfrą plus więc......

Gość fjork
Przeglądałam oferty w internecie i najbardziej pasuje mi n Polsat cyfrowy ma jeden dłuugi minus umowa na minimum 29 mc to mega przesada, zamiast kusić nowych klientów to odstraszają :) Mam polsat na jednym tv przy przedłużaniu można 12 mc, a nowy klient duupa od 29 mc :P

Gość fjork
ponawiam :) ponieważ nie zdążyłam jeszcze pójść w tej sprawie do salonu, także Wasze opinie mile będą czytane

Gość 33_Pola_33
A dlaczego koniecznie Polsat? ;) Moim zdaniem to chyba są lepsze oferty na rynku, a ceny są wszędzie coraz niższe ;);)

Gość tylkoNNNNNNNNNN
miałam już wszystkie dostepne platformy cyfrowe na rynku i najbardziej dobrą ofertę ma telewizja N ....

Gość Angielka_Angelka
Enka się reklamuje że mają umowy na 12 miesięcy. Jak dla ciebie to ważne to myslę ze to świetne rozwiązanie. Ten najtańszy pakiet nawet ma umowę na 15 miesięcy.

Gość kaczucha5
i taką umowę rozumiem. przynajmniej nie muszę wiązać się na iks czasu z jedną platformą. a oferty rzeczywiście spoks. mogłyby jeszcze po nowym roku obowiązywać XD

Gość barozo
moim zdaniem warto skorzystać z oferty enki ze względu na dobry VOD i nowy serwis nVOD net. najniższy abonament kosztuje 39zł i dodają za darmo dekoder HD

Gość lokalna żuleria
mam cyfre+ i czuje sie jak w filmie dzien swistaka - co dzien to samo czyli nic. z tego co widzialem 5 przez 10 to hbo ma ciekawe filmy ale pewnio i one po tygodniu sie powtarzaja

Gość anicz
to po co zakładać jak nie oglądasz? :) ja oglądam wieczorami, ale oczywiście jak jest dobry film jakiś. :)

Gość Becca_666
dokładnie. ale to raczej trzeba mieć kilka kanałów filmowych bo na te ogólnie nie ma co liczyć. albo się powtarzają albo jakieś badziewie puszczają

Gość joannica
hahaha ostatnio dużo fajnych rzeczy znajduję na npremium. długo się zastanawiałam czy to wziąć, ale opłacało się. mają trochę fajnych filmów i o wiele cześciej niż na innych.

Gość kobza-waw
"miałam już wszystkie dostepne platformy cyfrowe na rynku i najbardziej dobrą ofertę ma telewizja N ...." dokładnie - bierz nkę - nie będziesz żałować. To bardzo dobra telewizja cyfrowa i cały czas się rozwijają także w stronę streamingu online i vod na życzenie. Zamów przez neta lub telefon to będziesz mieć więcej korzyści z tego.

Gość kobza-waw
"ostatnio dużo fajnych rzeczy znajduję na npremium. długo się zastanawiałam czy to wziąć, ale opłacało się. mają trochę fajnych filmów i o wiele cześciej niż na innych. " czasem zaglądam i powiem ci że coraz lepsze te premiery mają. Ostatnio kilka filmów obejrzałem i oby tak dalej. Nka daje radę. Jak na moje oko wyprzedzają konkurencję o kilometr.

Gość rabatka
nka w ogóle jest dobra, z ciekawymi promocjami, jak ta dla osób zmieniajacych platformę za 39zł, z umową na 15 miechów.

Gość pani kowalska
oni z przeróżnych okazji mają promocje pakietów. ale ogólnie opłaca się z nimi podpisać umowę. mają wiele kanałów hd i super vod. jest co oglądać w nudne wieczory ;)

Gość rabatka
Teraz jest jeszcze promocja na HBO i nPremium.

Ja też proponowałbym Nkę. Tam podzielone są programy na kategorie Filmu Popularnonaukowe Podstawowe Muzyczne itd. Wybrać może to co lubisz

Cyfra + niby też ma fajne oferty ale trzeba pamiętać o kończących się promocjach. Gdy zapomni się o końcu promocji trzeba dopłacać. No i Cyfra jest droga jak na przeciętnego kowalskiego

I co istotne w Cyfra + ma okropny bałagan w komputerach. Często zapominają o wyłączeniu kanałów po ukończeniu promocji nawet gdy się do nich dzwoni miesiąc wcześniej. Trzecia sprawa to trzeba długo czekać na połączenie z Konsultantem. Czasem nawet 20minut.

Gość fation
Ja tam mam enkę i nie narzekam, płacę 39 zł. miesięcznie, mam sporo kanałów HD a teraz po podlłączeniu dekodera do internetu mam darmowe filmy +18 hee