Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomaszproblem

TATUAŻ na ręku, która sentencja?

Polecane posty

Czeesc. Pisze z prosba o porade. W styczniu robie tatuaz. Wiem, co ma wyrazac. Generalne przeslanie ma byc takie, ze zycie jest za krotkie, by zalowac, by sie zastanawiac. Mam kilka sentencji. Jak sadzicie, ktora sie nadaje najbardziej? Never regret Regret nothing Never look back Never lose hope Never say never Nothing lasts forever Dont let your fears win miejsce: http://imageshack.us/photo/my-images/853/4ggt5f126364235.jpg/ podobna czcionka do tej na 1zdj. http://imageshack.us/photo/my-images/522/5c2cf6710024f7204ed7701.jpg/

Gość markuhantu
najlepiej "kurczak w cieście na ostro"

nie zdecydowałabym się na żadne z powyższych. dlaczego chcesz sobie wytatuować takie 'przesłanie' ?

dlaczego nie? chce sobie wytatuowac taka sentencje, poniewaz mam 19lat, a przez ten czas, ktory minal.. minal mi tzw. przez palce. Za duzo sie zastanawialam, rozmyslalam, zalowalam, myslalam: a co bedzie jesli... Praktycznie w ogole nie bylam spontaniczna. Teraz sie to totalnie zmienilo i codziennie poznaje smak zycia. Chce sie odciac od 'zamulenia' i jak bede sie wahac, spojrze na tatuaz... i nie bedzie watpliwosci- rob to, na co masz ochote!!!

samo to, że nie wiesz na co sie zdecydować i pytasz na forum świadczy o tym, ze nie powinnaś robic tatuażu. wg. mnie kazda z tych sentencji jest tania. pewnie robisz to po to, aby być modna, co jest załosne wg mnie. tatuaz powinien byc jedyny w swoim rodzaju, nie skopiowany, mozna się na jakims wzorze oprzeć, ale tego typu tauaże są robione teraz wręcz masowo. i co najważniejsze powinnaś byc zdecydowana, a Ty nie jestes.

jestem zdecycowana i nie robie tego wg mody. Szczerze? Sram na mode. A to, ze pytam ludzi o zdanie, to po prostu jestem ciekawa, jak ludzie odbieraja kazda z tych sentencji.

w takim razie to Ty zadecyduj, którą z tych sentencji chcesz sobie wytatuować, a nie kieruj się zdaniem innych, bo tatuaż ma wyrażać Ciebie i zdobił on będzie Twoje ciało, a nie innych.

Gość edwedwedwedwew
Nothing lasts forever Never look back Dont let your fears win

Mi sie kilka spodobalo, ale ten najbardziej, i tak wybor jest twoj. Nothing lasts forever