Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy waszej opinii

co odstrasza/zniechęca was w ewentualnym facecie spotkanym na ulicy/chodniku

Polecane posty

jak w temacie. co was odpycha, co przyciąga uwagę. może onieśmiela..? jak to jest z waszym postrzeganiem, nas, mężczyzn.

Gość do autorki naszej
na pierwszy rzut oka zniecheca mnie niechlujny wyglad....

Gość takiemojezdanie
Nie lubię gdy facet jest chamski, robi sobie żarty z dziewczyny. Co mnie odrzuca, gdy idzie i smarka na chodnik, pluje, beka no maskara

Gość takiemojezdanie
A to co mi się podoba to zadbany, ładnie pachnący, ubrany z gustem.Nie mówię ze musi miec najnowsza kolekcję od światowego projektanta czy nie wiem same znane marki na sobie. TYlko zeby to miało jakoś ręce i nogi a nie tak totalnie bez gustu. Nawet jesli koles ma ciuchy znajen marki, ale jego stroj składa się tylko i wyłącznie ze sportowej odziezy to mnie tez odrzuca nie lubię kolesi w dresach

dzięki;) to dość oczywiste że plucie i bekanie przy ludziach nie jest mile widziane. a czy jest jakieś typ mężczyzn który was/ciebie onieśmiela?

Gość do autorki naszej
mnie oniesmiela czasem typ intelektualisty, profesorowie itd.

przystojniak i/lub intelektualista. z rozumnymi oczami:) można się było domyślać. temat nie zaspokoił jeszcze mojej ciekawości ale dzięki za kilka odpowiedzi

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
nie znoszę, gdy facet jest nachalny i wlasnie w taki sposob sie patrzy oraz gdy niechlujnie wyglada. Nie musi byc piekny, wazne zeby byl zadbany i mial poczucie humoru.

Mnie przyciągają dobrze zbudowani, męscy faceci:-) pewny siebie chód, wyprostowana sylwetka, ciekawe spojrzenie...:-) odstraszają mnie zaniedbani, nieśmiali goście... Tacy szarzy, 'niewidoczni'

ciężko okazać to poczucie humoru na chodniku, przecież nie wdajesz się w rozmowę z każdym kogo mijasz;)

Gość a jeśli łączy w sobie
kilka cech? jest wyprostowany, wysoki o ciekawej aparycji a jednocześnie nieśmiały?

Gość takiemojezdanie
Mnie onieśmielają faceci pewnie siebie( nie mylić z cwaniaczkiem, ktory to dużo mówi a mało robi) no i mteroseksulani.

Aaaaa, to chodzi tylko o wygląd? To wtedy odstrasza niechlujny wygląd, dziwaczny ubiór, tj. niestosowny do chwili, miejsca itd. Zaniedbane włosy, twarz, zęby. Papierochy. Zniszczone buty. Nieprzeciętne gabaryty. Przekleństwa. Spojrzenie bazyliszka, którym obrzuca wszystko wkoło;). Ahahahhaa!

Gość takiemojezdanie
KObieta u swojego boku woli mieć mężczyzne zdecydowanego, ktory wie czego chce(nie taki który wszystko bierze na siłę bo tak często interpretują mezszczyzni to zdanie).Nieśmiali mają raczej małe szanse, kobieta potrzebuje obrońcy, potrzebuje czuć się bezpiecznie. Musi zuć ze jezeli pojawi się zagrozenie to chłopak nie zachowa sie jak kurczak i ucieknie tylko stanie w jej obronie, ale zeby w domu jej nie katował nie bił tylko szanował

jak zatem zwrócić waszą uwagę, uśmiechanie się do wszystkich wokoło nie jest wcale takie proste

Gość takiemojezdanie
Jednym słowem facet z jajami, ale nie tyran.

Gość takiemojezdanie
Niestety jedni to mają drudzy nie tak jak kobiety. Chyba jesli jakas wam wpadnie w oko to nie musi zaraz tanczyc nago na stole zeby sie tak stało, tylko cos ma w sobie co was przyciaga.

Gość takiemojezdanie
Ja juz miałam do czynienia z tyloma bajerantami ze chocby ktos miał gadane i niezły bajer nie wezmie mnie na to. Nudzi mnie takie cos w hwili obecnej i drazni.

nie lubię gdy stoi z kumplami i się popisuje a jak sam na sam zagdauje to się okazuje że trzęsidupa na pierwszy rzut oka na ulicy, nie przyglądam się facetom, ale nienawidze smrodu potu

gdyby to było takie proste, to połowa z nas nie siedziałaby w tym miejscu. temat dotyczył raczej pierwszego wrażenia, a nie bliższych relacji w domu. sam mam z tym spory problem. chciałem wybadać z waszą pomocą jak mogę być odbierany. cóż, mam pecha:D

Gość taki jeden facet27
"Nieśmiali mają raczej małe szanse, kobieta potrzebuje obrońcy, potrzebuje czuć się bezpiecznie" ..ja bym tutaj dodał że to chodzi bardziej o psychiczne poczucie bezpieczeństwa niż fizyczne.